Споделете 126

• 29 085
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Ъъъъъ, какво има да му се говори, той ще е една страничка само  Mr. Green

# 331
  • Казанлък of all places
Кифле, споко! Всичко ще се нареди!
Подсмрък.

# 332
Все ми е на ума, че французойка ще положи драгоценното си гъзле така на острите камъни на пустиня.

# 333
Знам, че е късно и утре може да не ми обърнете  внимание, но който утре се сети може ли да ми пусне едно доброжелателно рамо, стискане на палец или нещо подобно.
 Някой ден ще стана непукист, обещавам си.

Не че се хваля (както обикновено), но винаги нося добър късмет на всички, на които го пожелавам. Стискам ти палец и съм сигурен, че ще стане това, което искаш. Не е предизборно обещание!  Hug

# 334
  • Майничка
Късмет, Кифле!

Току-що научих, че в събота на една невероятна жена, създател и основен двигател на комитет "Левски" в Пловдив, ще бъде връчена награда "Следовник на будителите".
Пожелавам си нейните хъс и енергия на 76г.!

# 335
Нанси Синатра има друго парче, което повече ми харесва.
Катюшката ме разчувства пак!

Остават три дно до събота.

# 336
Не пия кафе, чат пат мокачино или си правя фрапе на Нескафе, обаче видях рекламата на Долче Густо и май ще пропия у дома, ако наистина прави такава пяна. Колко ли струва?

# 337

Майка си и баща си!  Peace

# 338
289 лв. - в Технополис  Peace

# 339
От няколко дни ме щрака зверски коляното, чак куцам. Но защо ли го споделям с вас, като само Вълка и Дедо ще ме разберат ...

# 340
От няколко дни ме щрака зверски коляното, чак куцам. Но защо ли го споделям с вас, като само Вълка и Дедо ще ме разберат ...
Да, трябва да избягваш поза партер. Нямам предвид секс, да не ме награчите сега за коцкарство. Примерно търкане на под, месене на тесто в нощвите.

п.п. Вълкът, с пълен член.

# 341
  • Майничка
Уви, няма да са само те... (простете за спама!).

# 342
Калин@, не е от ЕГН-то. И аз споделям болка в крака, на всичкото отгоре съм се "барнала" /каква прекрасна дума само/ в ужасно високи обувки. Червени. И Имелда би ми завидяла. Аз принципно не нося обувки на високи токове. Тъй и тъй ме боли крака, какво пък толкоз.
Иначе не съм много възрастна, но това не пречи на приятелите ми от мъжки пол да ми натякват, че ми е минало времето  Laughing Ако знаех, че старостта започва толкова от рано, щях да си остана дете.

# 343
Ако си истински вълк, с малка буква, козина и всичко останало, може да си с пълен член. Прозвищата са с късички (да не кажа поомекнали), приеми го без драми и не се излагай.

п.п. жива да си, Фреш. Все пак съм най-млада сред всички 40+ годишни.

# 344
Фреш, Калин@, сега кво, значи ще се скапва времето ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт