Споделете 126

• 29 091
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • България-Швейцария
Мдам, всички ни зове клиниката на д-р Йончев, вече имах близка среща това лято по повод любимия.
Само дето нямам немска здравна застраховка и пред дилемата да разпродавам имущество май ще предпочета да си куцам Stop

Селтакис, не е задължително да се скапва времето, те ставите си водят собствен живот и се обаждат когато им скимне, поне моите.

# 346
Тъкмо прочетох една успокояваща статия:

Цитат
Младите хора под 25 години са предпочитаната "мишена" на новия грипен вирус А (H1N1).

Ето, има предимство и да не си толкова млад Simple Smile, радвам се, че съм почти на 26  Mr. Green

# 347
Честит Рожден Ден, Алиса ! Пожелавам ти здраве, обич, смях и вълшебства ! bouquet
Не видях отделна тема затова тук, извинете. Нямам много за споделяне, освен че нямам търпение да дам подаръка на мама за рожденният и ден, който беше на 19. Heart Eyes Записах си и час за фризьор, което за мен си е чисто събитие Simple Smile Баща ми ще е доволен, че поне замалко ще сменя " айдушкия " стил. Признавам си, че не обичам да контролирам косата си и не се чувствам комфортно с токчета.

# 348
  • Варна
ЧРД Алиса! От здраве, любов, късмет и успехи да не се отървеш  bouquet!

Ауу Дуци, прекрасна кафемашина! В и-бей не струва толкова много  Sunglasses, ама сенсеото ми е ново още и прави хубаво кафе.

Споделям първото "браво" на Митака. След толкова много "упражнявай се повече",  "внимавай"и едно"добре" бях решила, че няма да има браво. А ето че има/нищо че учим вкъщи един урок напред и у-то го писа половин неделя/ Grinning.

# 349
Готина е, нали? И не е чак толкова скъпа, ако продам на мъжа ми машината за бира, която той не уважи Crossing Arms ще си купя. Пак е Крупс.

Браво на Митака, много е старателен. Аз по това време много грозно пишех Blush

Честит рожден ден на Алиса  bouquet

# 350
Катюш, с тази снимка ме върна 20тина години назад и аз също смея да твърдя, че Митака ги е наредил направо като бисери, аз пишех много големи криволици тогава.

Освен това, с горното исках да кажа, че и аз гоня 26-те (а те все по-бавно бягат), и се оплаквам от ставни болки, днес обаче нещо от глезена, а не в колянто...абе всички сме си за д-р Ливайн и космодиск, ами нейсе  Mr. Green

И за гинко, отново.

Честит рожден ден, Алиса   bouquet
Много здрава, щастлива и все така свеж дух в свеж профил ти желая  Laughing

# 351
Сега чак обърнах внимание на лентичките на някои от вас. Виждам, че се е оформила една крайно дясна фракция в интелектуалната ви секта - тази на оплаквачките. Мога да ви предложа и име - "21 Февруари" (Тогава е Голяма задушница)  Peace
Не ми благодарете  Mr. Green

# 352
Чичо е починал. На 52 години беше...

# 353
Дуци, съжалявам много...

# 354
Алиса....не ме бива много в приказките, а и от респект към теб ми се подкосяват краката и си глътвам езика, така че не знам какво да ти кажа, затова ще ти го изпея: "О сооооооооооле миоооооооооо....о сооооооооооле миоооооооооо..."...нататък не го знам! ЧРД!

# 355
  • България-Швейцария
Дуци, съжалявам Tired

# 356
  • Казанлък of all places
Дуци, мир на душата му.

# 357
  • Варна
Честит рожден ден на здравия ни разум - Алиса! Много смях и любов ти пожелавам!

Катюша, "у"-то на Митака си е чудесно и е напълно заслужено браво. Като се има предвид с какъв летящ старт смени местообитание, емоционална среда и още толкова много промени, Митко се справя наистина чудесно. Мишо не почна ли и той да пише от другарско чувство?

Дуци,  Hug Твърде рано...

# 358
Ох, Дуци! Мир на душата му!

Катюшка, тетрадката на Митачко е идеална да ти кажа. Браво за старанието. Браво и на теб за търпението и куража!

Алис, честит рожден ден! Желая ти дни, изпълнени със светлината на успеха и удоволствието от постигнатото. Бъди здрава и усмихната!

# 359
  • Варна
ЧРД на Алис!
Споделям тихо напрежение, което при мен се изявява в странни сънища. Съвсем обичайна невроза.

Общи условия

Активация на акаунт