Споделете 126

• 29 098
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Им...то с тази категория драма куин сигурно изглежда, че просто копи/пействам всеки следващ пост, но в момента това е последното, за което мога да мисля....

# 406
Ох, знам за какво става въпрос.
Определено двете ще сме си конкуренция тая година.

# 407
Еййй много поводи и все хубави за Наздраве !!!
Честито на празнуващите !!!  bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на Дещо /правилно ли съм разбрала , че чака трето бебенце  bouquet / ??? newsm78 Embarassed

# 408
  • тъгата в мен
ЧРД на Алиса,Честито на Де щО .
Съболезнования на Дуци и Весивас.
Карам я съвсем телеграфно-почти така ми минават дните.Дет' се вика-за едните събота и неделя живея.

# 409
Никакви зизита не се чуват. Никакви топчовци. Ако беше през лятото на добре отворени прозорци ... сигурно щях да си ги затворя, че да не ми се събуди дребето.
ДеЩо, успешна и щастлива да бъде срещата с новия бъдещ член на семейството, когато му дойде времето.
Алиса, и ти голяма да порастеш!  
Дуци, съболезнования. Веси, съболезнования.  Confused

# 410
Ео и Естер, много сте ми сладки!
Ако преди всяка повече или по-малко важна стъпка в живота си, се спирахме от страх да не ни заболи или да не ни излъжат, то просто животът ни нямаше да се случва... Сигурна съм, че един ден ще се смеете сами на собствените си изплакани сълзи, но най-важното е, че ще имате какво да разказвате... А титлата на кралицата ще бъде много оспорвана, така че ако държите да я спечелите, трябва да измислите нещо крайно скандално... Аз слушам салса, така че ако звуча лековато, не ми обръщайте внимание... (Зная, какво е мнението на Ео за латиното, но пък лекува...)
Честито на Алиса и от мен! На ДеЩо - лека!

Всъщност и да споделя... Синът ми вчера сякаш беше малко поизплашен. В училище са гледали филм за жена с изкуствено око. Явно е имало кадри от операцията на окото, защото по принцип той не се плаши от подобни теми. По детския тв канал имат постоянно предавания за деца с ампутирана ръка - как пишат и рисуват, деца в инвалидни колички, които играят баскетбол или как деца с определени заболявания намират своя подиум за изява... Доскоро не се страхуваше при вида на спринцовка и кръв. Ще го наблюдавам, защото все още не мога да разбера, дали подражава на някого (в страха си) или е някакъв временен период... На 6 е. А не би ми се искало, някои от тези страхове да останат трайни...

# 411
По детския тв канал имат постоянно предавания за деца с ампутирана ръка - как пишат и рисуват, деца в инвалидни колички, които играят баскетбол или как деца с определени заболявания намират своя подиум за изява...
Здрасти! Може ли и ние да ги видим? В смисъл на видеоклип, или нещо такова?

# 412
Почти всеки пост на Естер и Еовин е в стил"ако умрам ил загинам..."

Ееее-еее-еее, верни другари...аре наздраве!  #2gunfire  #2gunfire (просто си пуцам, както си е по традиция.  да не си помислите, че ви заплашвам или нещо подобно...)

# 413
Съболезнования на Дуци!Млад човек.... Flowers Rose Flowers Rose

В работата нещо има проблем с БТК,за малко да помисля,
че достъпът до Бг-мамма ми е забранен.Пу пу...
Отказах се да ви споделям за моите авто драми.Не съм
предполагала,че скоростната кутия е една от най-скъпите
части на автомобила.Ще си пердаша пеша сигурно мнооого
дълго време (освен ако не ударя някой джакпот).Неприятното е,
зимата вече е пред вратата,а сменям и работното място (новото е на
майка си в гърба).Наздраве!

# 414
Марадона, само едно ще ти кажа, I don't give a .... 

# 415
...head?  newsm78

ПП Аре че почна мача  Peace

# 416
Да не го обръщаме на спам, но head е също верен отговор.

# 417
Изморена съм.

ДеЩо, днес точно исках да те питам кога ще кажеш в Споделете, че си бременна, но кутията ти е пълна и си останах с намеренията само. Гледам обаче, че си ми прочела мислите.

Марадона, какво искаш от млади момичета, неомъжени и сега изживяващи своите любови?

# 418
Вълчане, освободи си място в пощата...
Естер, не обръщай внимание... Всички сме (били и млади и) досегаеми, каквато и роля да играем днес... Просто Ахилесовият ни израстък е на различно място...

# 419
  • sofia
Естер, каквото и да е - щом те оставя без дъх от болка, значи е важно Hug ще поболи, ще поболи...ще го мушнеш в някое чекмедже на душата и ще продължиш.
Споделям, че съм много доволна от събитието наречено концерт на ЗЗ Топ. Не съм им фен, мъжът ми обаче е , и в момента е нейде сред тълпата, докато аз с цялата си прелест и лъчезарие съм се спретнала с чаша и бутилка до нея винце и четааа ли чета на воля из форума.
Докато си щраках по каналите на ТВ-то одеве, попаднах на предаването "Цената на истината". Знам, че го има, ама никога не съм го гледала. Е, честно - потресох се тотално. Не мога да повярвам, че участниците са истински....макар, че шарен свят. Те латинодрамите общо-взето от реалния живот (плюс-минус) ги взимат.А, ако са реални...как за пари ще причиниш такива неща на близките си...спрях го, де - ще си пия вино и ще си мисля за хубави неща.
Ангелина, и Герасим ли е левичар? Надушвам,че сме от една порода Joy, по-скоро дребосъците са от една порода. В нашия случай комбинацията левичар-първокласник-отявлено диване, е просто пагубна за и без друго крехките ми нерви. Има проблясъци, де, не е като да няма. Аз затова и така безгрижно си пия виното Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт