Споделете 126

• 29 087
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • под дъгата
Чувам ги, но много глухо.  Не е като да е лято.

Наздраве, Алиса!
Честито, ДеЩо!

# 421
  • Казанлък of all places
Бомбо, не стига ,че е левичар, ами и пише огледално и като арабин - от дясно наляво. Уно Леонардо! Само да беше малце по -кротък....по -скоро, малце по -постоянно....
Наздраве де!

# 422
Хех, аз наистина не се засягам, нито на Марадона, нито на нищо в момента. Дори, ако трябва да съм напълно откровена, Марадона с таз пък песен, дето кой знай откъде му хрумна успя дори да ме разсмее. И пак казвам, не мога да определя дали това, което се случва всъщност е най-хубавото или най-лошото, което можеше да ми се случи. Т.е. егото естествено претендира, че е най-лошото, но както казвате, някой ден, ах ако някой можеше да ме събуди в точно този ден, та някой ден сигурно ще съм благодарна и ще си кажа, че това е било най-хубавото, което е можело да ми се случи. Да се изправя лице в лице със страха, който само си чакал парализиран и ей така, в ден най-обикновен те застига като по учебник. И нищо друго не ти остава освен да го изживееш. Сигурно до следващия път, в който ще си кажеш - е не, онова не беше нищо, но това вече си е страшно...ех...и пак казвам, не ми е до драматизъм, щото съвсем не става дума за любов или за принцове с бели коне.

А, Ниарка, явно тук се различаваме с Еото, щото аз салсата много я обичам, най-вече бачатата.

# 423
Изключително рядко ми се случва, но тази вечер изпитах физическо отвращение от сурова храна. Не съм бременна, загадка си остава защо.
-----------------------------------------
Алиса, честит рожден ден!

-----------------------------------------

Дуц, аз също загубих моя чичо миналата година. Тази година се моля за най добрата ми приятелка .

# 424
Хех, аз наистина не се засягам, нито на Марадона, нито на нищо в момента. Дори, ако трябва да съм напълно откровена, Марадона с таз пък песен, дето кой знай откъде му хрумна успя дори да ме разсмее. ...

Е то тва беше целта. Сори, ако не се получи...  Peace

Първото полувреме свърши както трябва - Реал поведе. Сега второто Милан трябва да изравни, за да ми излезе залога. Стискайте палци и ако стане, освен шоколад, ще ви донеса от Швейцария и по една дъвка, да си правите балончета.   Praynig

# 425
Е, получи се, определено, щото последното, ама даже и последно не е, щото съвсем никога не бих се сетила за тази песен като асоциация с нас с Еото  Crazy

# 426

Дуци, съжалявам за чичо ти.

Мерси за виртуалната подкрепа, снощи бях изкрейзила от нервно напрежение. Дори ме е срам, че понякога толкова ми влияят неща, които не са на живот и смърт, все пак, луда работа. За момента резултата е едно на нула за мен, играта отново е в центъра на полето.

Алис Честит Рожден Ден!

# 427
Еее ама вие се престарахте! То бива бива форумска сила, ама чак пък толкова.... Милан не само изравни, ами и поведе...Аре са спешно стискайте палци Реал да изравни.  Praynig

# 428
Готово! Реал изравни.  Спирайте да стискате! Има 15 мин до края... Praynig  Praynig

# 429
Тц, тц, народът за една дъвка кво прави  Whistling

# 430
  • Пловдив
Готово! Реал изравни.  Спирайте да стискате! Има 15 мин до края... Praynig  Praynig
Колко си заложил и ще черпиш ли? Инак ей сега хвърлям един боб да ти объркам залагането. Mr. Green  Twisted Evil

# 431
Влезнах в Споделете и помислих,
че съм във форум Трето полувреме
или нещо от сорта Rolling Eyes

Мерси за виртуалната подкрепа, снощи бях изкрейзила от нервно напрежение. Дори ме е срам, че понякога толкова ми влияят неща, които не са на живот и смърт, все пак, луда работа.
Повечето хора са така.Лошото е,че
при мен започна да дава отражение.
Който може да е перде, си го може,то и това
не е лесно.

# 432
Oх, добре че те прочетох, марадоне. Тъкмо с чудех как да простирам със стиснати палци.

Аз сега ще гледам филм, натрупала съм 14 гигабайта филми за гледане и все не остава време.

# 433
Не е истина. Отмениха гол на МИлан, но минута по късно, пак вкараха.... Shocked
Стискайте отново Реал да изравни. Няма време (както казваше онова човече от минута е много)

Praynig  Praynig  Praynig

Oх, добре че те прочетох, марадоне. Тъкмо с чудех как да простирам със стиснати палци.

Прати Кирето да простира, мноо ясно. Ти стискай!  Peace

# 434
Аре напънете се де....Още малко....Милан избиха от гол линията....
Три минути продължение.

Общи условия

Активация на акаунт