Споделете 126

• 29 092
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Алиса, честит рожден ден (със закъснение  Embarassed)!
 Two Hearts

Джей Джей, прекрасен аватар!

Обмислям едно ново начинание, надявам се да се получи добре.

# 451
  • London, baby
Мъжете в темата, моля Ви, дайте сайт, в който има класиране в групите на анг.отбори. Нещо не успях да намеря, а и футбола не ми е силната страна. Laughing

# 452
Мъжете в темата, моля Ви, дайте сайт, в който има класиране в групите на анг.отбори. Нещо не успях да намеря, а и футбола не ми е силната страна. Laughing

http://www.winner.bg/league_statistic/2.html

Хайде, заслужавам една целувка по бузата, нали , бейби?  Crazy

# 453
  • London, baby
Няма да е по бузата, ако се държиш добре.

# 454
Калина, моля те сподели какви филми си изтеглила, че аз се изчерпах и всеки път се чудя и мая какво да дърпам
Последно изгледахме един Тарантино, хареса ми, но качеството беше гадно, май се оказа, че беше сниман в киносалон Laughing

За бебето - ако е телец ми е все едно какъв пол ще е, харесвам ги, но ако е близнаци предпочитам да е момиче
По-скоро близнаци се очертава, ако не родя по-рано

Им, що толкова се върза?

Яна снощи каза, че минавала на диета и щяла да яде само месо и салата, как и ги ражда акъла, къде го е чула това
Заради децата и коментарите в градината вече гледа Перла, тя е единствената в родата, която следи такъв сериал, може би и баба ми

# 455
И тази сутрин се успах, сега дремя пред компютъра и съм убедена, че не може да е 11ч.

# 456
Добро утро и усмихнат ден.
Кафка много мрачен ми дойде, с едно тягостно чувство започнах " Процесът ", но започнах да сънувах кошмари и по навик от детството Embarassed попрехвърлих страниците напред. Не мога да  отделя на такъв завършек 200 страници за момента.
Преди години, когато още бяхме гаджета с бащата на децата ми един врабец ми скочи в шепата и даже ми позволи да му погаля перушината. Нищо му нямаше, съвсем здрав си беше, можеше да лети, а сега дори диванетата не мога да задържа за 5 минути на едно място. Онзи ден с ужас установих, че не мога да вдена конеца в иглата от това зомбиране по нощите и взиране в монитора. Май трябва да си почина. Кой ще сподели действаща рецепта за отказване от интернет ?

# 457
  • Бг
Привет и от мен. Студенко ми е, но затова пък едната колежка ме развесели. Чудя се все още как може да има толкова злобни хора, но както и да е. Тури му пепел, както се казва.
Честито на патерица на рождениците и на всички с повод за празнуване.
Дуци, съжалявам. Тежко е, аз загубих баща си преди четири години. Остана си завинаги на 55. Съжалявам само, че не можа да се понарадва на внучето си.
Стига толкова с негативите за днес. На всички Ви пожелавам слънчев и усмихнат ден.

# 458
Параноя съм си и туй то.
Синковецът снощи едвам го удържах да не яде от кремсупата от манатарки. Аз ядох, баща му и той,но го гоних като диверсант от чинията, само 2 лъжици му разреших.А той вика : мамиии, ми тя вкусна бееее, искам пак (мисли си, че няма и затова не му давам, гОркият Embarassed)

# 459
Говорете си за гюрлюци, говорете....на стрина ви й пече слънцето в прозорците, пуснали са й парното, добрата леля Милка й е опържила пъстърва за обед. А работата ми е толкова много, че никой няма да забележи, че един ден няма да я върша ( примерно  Mr. Green ).

# 460
Жози, мен майка ми ме отрови (+ жена ми, която е била бременна, без да знае) с фалшива кладница...Пирогов, драйфане + всички екстри. Явно и бъдещия плод - дъщеря ми е прихванала от гъбите, щото понякога ги говори едни като Дон Хуан на Кастанеда....това просто ти го казвам, за да се успокоиш и да не параноясваш....дет се вика - квото е писано....как се чувстваш в момента?...Започва ли лекичко да ти се гади?

# 461
  • Варна
ДеЩо, честито и успешно докарване до теленце/близненце. Всичките зодии са хубави, да е здраво само детето.

Споделям, че тази сутрин ходих на пазар със синковеца. Купих му пожарогасител, аптечка и чистачки. Пропуснах за себе си да купя нерви, дано не се налага подмяна на старите.

# 462
Жози, мен майка ми ме отрови (+ жена ми, която е била бременна, без да знае) с фалшива кладница...Пирогов, драйфане + всички екстри. Явно и бъдещия плод - дъщеря ми е прихванала от гъбите, щото понякога ги говори едни като Дон Хуан на Кастанеда....това просто ти го казвам, за да се успокоиш и да не параноясваш....дет се вика - квото е писано....как се чувстваш в момента?...Започва ли лекичко да ти се гади?
НЕ, нищо кат подобно. Манатарките са от замразените от Метро, ама все пак.
Ама мноооооооого вкусно, просто.  chef
Телето унищожи 2 КУПИ, ама купи.Да ми е жив.

# 463
Бреййййй....тия манатарки от Метро дори на МЕН ми идват скъпички, а вие и два пакета?!  newsm78 ....иначе било криза и всички реват, че са на маргарин и кренвирши.

# 464
Замразени манатарки скъпи?От Метро?
Ай стига бе, Сел, толкова ли надолу са паднали трендовете?

Общи условия

Активация на акаунт