Споделете 126

• 29 106
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
А когато е време да се ходи по горите и да се берат гъби вие висите по форуми... берете гъби... споделих

# 466
Майка ми ходи да бере гъби, скоро ми разправяше какъв "улов" е имала тия дни. И по тоя повод все й казвам да не се плаши, всички гъби са ядливи, но някои само по веднъж.
Преди умирах за гъби (предпочитам ги в масло на фурна или тиган), но напоследък ми се гади от тях, а най-вече от печурки.

# 467
Калина, моля те сподели какви филми си изтеглила

Три сериала следя - Анатомията на Грей, Private Practice, Flashforward.

10 items or less
500 days of summer
El mismo amor, la misma lluvia
Ghosts of girlfriends past
Imagine that
Miss March
My life in ruins
New York
The soloist
The proposal
The ugly truth
World's greatest dad

(тези още не съм ги гледала, но специално за теб препоръчвам August Rush, ще ти хареса, знам)

# 468
Калинчице златна, ще те затрудня ли много, ако на ЛС ми напишеш с по 2 думи за филмите?
Благодаря

# 469
  • London, baby
Единствено съм гледала The proposal и The ugly truth, и двата са романтични комедии, но вторият е по-хубав.
Пуснали са Up, най-накрая.

# 470
Препоръчвам The Soloist.

Две поредни нощи сънувам кошмари. Пълнометражни, с всички цветове и екстри.
И не бяха снимани в киносалон, щото седях на първият ред.
 Tired

# 471
Жози, не съм ги гледала още. Нарочно дадох оригиналните заглавия - копи паста в imdb.com там има и коментари от зрители, и описание, и рейтинги.

# 472
August Rush е прекрасен.

Мисля, че всичко окончателно приключи...
Една седмица рев, молби, мамка му, аз Ицо не съм молила така.
Хич даже не съм го молила, направо започнах да го изнервям и дразня и него, и малката...
Нямам сили повече.
И двамата губим много, адски много. Подозирам, че той повече...защото не знае какво щях да правя за него...
Когато една жена се чувства виновна (поне аз), е готова света да обърне, но мъжът и да е добре и щастлив...
Той явно обаче не ги възприема нещата така. А аз нямам повече сили да се съсипвам.
За едно ще излезе прав, тоя път не искам, не мога да карам по процедурата клин-клин избива...
Нямам сили да съм добра, мила и да омотавам в мрежи заместител...
А може би той е прекалено специален, за да бъде избит от сърцето, ума, душата ми по този начин.
И на двама ни ще остави много силен белег тая връзка.

И все пак, някакси, ще бъда щастлива, по дяволите.

# 473
  • Варна
Ео, приеми, че тази връзка е имала някакъв временен смисъл в живота ти. Имала е да те учи и да ти даде нещо и вече го е направила и приключила. Според мен, женствеността, която разцъфтя в теб е била целта и тя е постигната. И без друго ако беше минало още време щеше да започне да те дразни размаха и скоростта, с които искаше да те променя този мъж.  Hug
Погледни малко в себе си и поживей малко заради себе си!

ДеЩо, честито и лека бременност!

# 474
Eo, сега ще наръся темата с мъдрости  Laughing

По въпроса с прощаването има само два варианта - 1. Прощаваш и никога не отваряш дума за вината на горкия провинил се чиляк, и нито с думи, нито с действия не се опитваш да му го изкараш през носа (което е хурка за прощаващия, защото в душата му остава да клокочи обидата, а няма право да я вади навън); 2. Осъзнаваш, че нямаш сили да простиш точно според описанието в 1., защото си склонен да простиш, но те сърбят ръцете да натякваш, да му го изкарваш през носа, да го караш да се чувства виновен до гроб и да го пържиш на бавен огън горкия провинил се чиляк.

Средно положение няма. Твоят човек се е преценил като за точка 2. което не значи, че не му пука за теб, просто не е от желязо, но поне е честен със себе си и с теб.

И последно - остани сама бе мило! Дишай спокойно малко, остави го това сърце да живне, поглези го, бъди егоист, сега ти се е паднало. Плавай по течението, стига пляска с ръце и крака (че и с дрехите) срещу него.  Hug

Така, наръсих мъдрост в предостатъчни количества, не роптайте, отворих прозорец, ще се проветри  Laughing

# 475
А когато е време да се ходи по горите и да се берат гъби вие висите по форуми... берете гъби... споделих

Абе, мен....при нощни температури около нулата, като даваш идеи да ходим да берем гъби, имаш ли конкретно предложение кви точно са порасли тея дни?...Пачи крак?...челядинки?...манатарки?....сърнели?!...или просто ти пречим на бизнеса и гледаш да ни отпратиш някъде на майната си, че барем облъчваш електората на спокойствие?....и аз споделих!

П.С. Калинке, има вариант 3 - пребиваш го "ви айн Хунд", така да се каже....

# 476

Аз говорех за варианти, които могат да останат черно на бяло в мрежата, без опасност да се докопат до тях разследващите органи.

# 477
Калин@ е толкова в десетката, че повече просто няма какво да се добави.
Само едно-по принцип -сега да не подскочите-мъжете са по-честолюбиви и по-НЕсклонни на компромиси, на прошки, на опити за забравяне.

Лични наблюдения.

Жените в много по-голяма степен са склонни да загърбят, поне да преглътнат, обида, изневяра, кофти отношение....и да се мъчат да залепят вече счупената  любима чаша за кафе. Tired

# 478
Жози, стига, мари. Мъжете, жените, телетата, близнетата.....чак поглеждам надолу, да видя какво имам между краката си като почнеш така Laughing

# 479
Рокси, аз споделям наблюдения, мари. Laughing
Как да кажа на черното бяло?

Общи условия

Активация на акаунт