Споделете 126

• 29 091
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Жоз, бих казала, че е до човек, не е до пол. Защото, айде да не се излагам, ама Кирил какви неща прощава и ще прощава, но то дори не е прощаване, ние просто сме си отвързали сиджимките и ако на някой не му харесва - прав му път. Щом стоим заедно и дори си липсваме и се обичаме, значи всичко е наред. Но знам, че такива хора почти няма или има много мъничко.
Пък иначе, Ео, аз никога не се моля, мълча и квича сама на тъмно, но не се моля. С времето започнаха да ме смятат за кучка, но сега съм много по-добре, дори не квича на тъмно.

# 481
Рокси, засрами се! Това, което написа е откровено сексуално, как по дяволите да ходя сега на среща с Борда със следобедна ерекция?!?!  #Cussing out

# 482
Понякога много ми се е искало да можех да бъда поне малко кучка.
В много отношения.
Не се получава.
Я да си поотхвърля малко работа пак, че общите приказки и житейски философии край нямат.

# 483
В подобно, но не същото на Ео положение, се събрах с предишния си приятел, след като вече бях имала връзка с друг. Е наистина ми го изкара през носа, а аз не можех да се позная. По едно време чашаа преля, стиснах зъби, предолях чувствата си и се разделих с него. Толкова време бяхме заедно, че той не можеше да повярва, че го зарязвам.

# 484
Споделям, че липсвам.
Ето, и аватарът ми го няма ...

# 485
Ох, Мише, в резонанс сме.
От вчерашната ми "драма" и новина хубавото усещане е точно такова каквото Калин@ е казала - няма вече да се съборазявам с нищо и никой, няма да пляскам срещу течението, да се правя на сляпа и глуха за факта, че все пак имаме и някакво достойнство и себеуважение, нали?!
Сама, какво значи сама - значи, че можеш да угаждаш и се съобразяваш само със себе си и да се влюбваш и разлюбваш с който искаш и както си искаш. Ние с теб сме свикнали винаги да сме до някого, да се себеизразяваме чрез някого. А знаеш ли колко неща можеш да откриеш за себе си дори, ако започнеш да изразяваш само себе си. И може би тогава се намира човека, който ще каже - хе, колко интересна принцеса, искам аз да съм нейния принц - последното образно. А ние все нарочваме някой за принца и се почва едно непрестанно фиксване на бъгове, за да докараме картината до ВНЛ и поне две деца, само дето явно така не става. Що не спрем малко да гребем и някой да поиска деца от нас бе, да дойде, да ме открие, да ме поиска мен самата първо такава каквото съм и да ми каже - искам ти да си майката на детето ми. А ние все - олеле, ти си перфектният, кога ще имаме деца. Е, айде малко да се запрем и да се отдадем на други дейности.
Аз лично имам нужда от смяна на атмосферата и определено требе да си поговорим сериозно за варианта София.

# 486
Ами, аз простих 3 изневери Laughing, преди да стигна до развод.
Пък и сигурно и до развод нямаше да стигнем, ако не се беше тръшнал Ицото, че иска малката.
За това ми беше малко трудна тази тежка реакция...да я осъзная от негова гледна точка и т.н.
Калина, благодаря за мъдростта  Hug
Само не знам точно какво прави човек, когато е сам. От 8 години не ми се е случвало, а преди това не ми е пукало Crazy
Ах, Естер.  Mr. Green Мен винаги ме искат...И Ицо ме искаше, И Светльо пръв ме поиска... Те просто мъжете някакси...ме харесват Rolling Eyes
Аз за тва и не съм била сама, щото все има някой. Rolling Eyes

# 487
Е тъй де, искат ни те, ама после се почва - кво стана та не вечеряхме! Да ме поискат много успяха, да ме задържат, хм...?

# 488
ester, сега ще дам за пример моята Марта, не че тя е много за пример, де  Laughing Но - какво направи тя преди време в подобна ситуация. Прегърна лозунга - 'долу романтиката, да живее сексът' и го удари (за кратко, ей, да не си помислите нещо) на наказателен секс, ако мога така да се изразя. Чисто терапевтично. Разправя, че се чувствала прекрасно сама, леко й е на сърцето и хич не е самотна.

От прекратената връзка ми домъкна една котка, която с чиста съвест подарих, за да не ми задръства емоционалния фън-шуй, а аз се радвам, защото можеше и внуче да е. (Аз съм скандално млада за внуци, все пак!)

п.п. Марти, майче, ако случайно четеш, не ми обръщай внимание. Измислям си разни истории.  Hug

# 489
  • Варна
Естер, давам моите двете на едноседмично отглеждане, терапевтично, да ти попремине мерака за поне 2 години.  Grinning (Иначе са забавни, голямото снощи голо, по хавлия, пееше "аз съм фръцла, ида от горица")

# 490
Хих, Калинушка, благодаря, много свежест само в 2 ... абзаца! Тоз лозунг е много добра идея да взема и аз да го прегърна, още повече, че това дето разправяла, че и е леко на сърцето, аз хм, леко на сърцето не знам откога не ми е било. Ама никой не ми е виновен - аз сама, с 300 зора, дигнах една канара и си я сложих там, пък после на кой да се сърдя, че не ми било леко. А така. А сега едва ли не канарата аз си я искам, щото съм си свикнала с нея, канара, канара - ама моя си е  Crazy а те ми я изритаха със замах, и честно си казвам преди всичко ми е странно. Нелепо окрилено ми е, един вид мога да летя, ама съм свикнала да вървя с тежестта и не мога да се отпусна още, ами се оглеждам като гърмян заек. Сигурно е въпрос на време да се освестя и най-после да взема нещата в свои ръце.

Ха, Даф, записвам ги и твоите. Засега имам няколко подоби оферти, мисля да откликна на всички, може взема се вразумя.

# 491
  • България-Швейцария
Най-кармичните ми връзки, вкл. и тази с любимия, са започвали точно с идеята за единия наказателен секс.
И ей ни на, вече над 20 години си се наказваме Laughing. Хитрата сврака, с двата крака, така да се каже.

Цитат
..."аз съм фръцла, ида от горица"
Daf,  Joy

# 492
Имам една позната, бивша колежка, която в Скайп само ме атакува с разни от сорта на "Ама я кажи, аууу, аз вече минавам 32, стара ли съм  за дете?
Пък еди-койси ме покани на вино у тях, а аз му отговорих, че като се оженя, цял живот ще си пия виното у дома. Сега искам на ресторант".
Та.....не че съм пример, но моичкият го срещнах на доста солидна възраст, когато други хора имат по 2, че и 3 деца.
И, да, той МНОГО искаше дете.

Не знам дали ще доживея дълбоки старини с него, но знам друго-че за детето си е давал винаги всичко и ще продължи да го прави. Това е и по-важното.

Дафодил=моичкият пееше 'зайченцето бяло, цял ден си играло", доста вярно, между другото. Това-вече в леглото, загънат, с играчката в ръка. Laughing
Баща му току пускаше една тъъъънка усмивчица изпод мустак. Laughing

# 493
Уха! Калин@, така хубаво си го написала....точно това, което и аз мисля по въпроса.
Ео, остави душата си намира, Естер - и ти. Всяка свобода иска свикване, а не изпитание. Нито наказателен секс... Simple Smile

Дремнах от два до три /от много време не съм го правила/. Сега не мога да се отлепя, така съм се разплескала.... Crazy

И друго искам да споделя, стига да не се тълкува като "обсъждане на колеги" /ма то си е такова, де/. Но така ми е на върха на пръстите....Та, моят шеф е простил непростимото. Кани се да върне един човек в "колектива", който,ъ, чудно може да изиграе ролята на отровна змия в пазвата. Не знам мек ли му е или му е крив...ужас.

# 494
  • Майничка
Не вярвам аз в тази теория за наказателния секс. Не си е работа да вкарваш отрицателна емоция там, дето, по дефиниция, само благини трябва да береш.
Щото кого наказваш - себе си или тя/тая, дето му е през ... баира.
Виж, себеутвърждаващия такъв е друга бира, стига мезето към него да не е понижена самооценка! Naughty

Мишон, моят бивш шеф я свърши такваз. Резултат - 3/4 от колектива вече ги няма, останалите имат кредити за изплащане, та чакат нещо сигурно да им падне.

Общи условия

Активация на акаунт