Споделете 126

• 29 049
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Или ме гони параноя, или и аз не знам... Чувам някакви шумове навън, съседските кучета се скъсаха да лаят. Шубе ме е, ходих няколко пъти да проверявам дали съм заключила вратата, като всеки път проверявах по няколко пъти. Ей тъй, като пълно куку, седя си и си проверявам... аха-аха да тръгна и пак проверявам, и пак, и пак.

# 676
  • Москва
Днес съм злобна гадна и заядлива и изобщо не ми е ден....

# 677
  • Варна
   Вие може би ще си спомните, че преди време се оплаках от звънене на стационарния телефон, последвано от мълчание (когато вдигна) и затваряне. Същия ден, в който го написах звъннаха за втори път. Мъжът ми вече се беше прибрал и го накарах той да вдигне. Е, какво мислите? Някаква жена взе, че го интервюира. Значи, това не е просто мръхла. Това е мръхла на n-та степен. Две седмици почти ежедневно звънене. Ама звънене докато не вдигнеш. Ще се изтрепеш да стигнеш до телефона, казваш "ало", а насреща мълчание и затваряне. При това - от телефонен номер, който не се изписва. Излишно е да споменавам, че се случваше все по време, в което съм приспала бебето, а то, бебето, страдаше от зверски колики. И естествено, се будеше. Ако него ден ми беше попаднала таз госпожа, щях да я оскубя. Та аз се канех даже в полицията да ходя, да подавам сигнал! Всички си вадим хляба по някакъв начин, но това което си позволяват някои е просто недопустимо. Разбирам, че може би е трябвало да интервюира мъж, ама толкова пъти вдигах, май трябваше да обясни за какво ме притеснява, да се извини и толкоз. Аз поне така бих постъпила.

И като съм заговорила за телефонни обаждания, преди десетина дни звъни телефонът, вдигам, а отсреща любезна дама започва да ме пита за някакви огради. Аз, естествено веднага я прекъснах и попитах кого по-точно търси. А тя, с възможно най-убедителния и сигурен глас казва: "Ами, търся Варна!". Викам: "Да, уцелили сте града, но за оградите не мога да помогна..." Разбрахме се с нея, не е като да ти звънне и да рече: "Яла ти бре, с оградите, на тая дата, в тоя час..." и да затвори преди да съм успяла да гъкна.

# 678
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро.
От нямане какво да кажа, ще ви напомня довечера да си преместите стрелките с час назад. За някои това ще е повече сън. За други като мен - по-ранно ставане според часовника.

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 09:47 от vesi_vas

# 679
Оу, добре че съм почивка. 100 процента щях да объркам часа, в който да дойда.
Мерси, Веси.

# 680
Прекрасни почивни дни Ви желая!
 Hug
Айде, че сбора няма само нас да чака....

# 681
Днес ме чака тежък, но вълнуващ ден. Моето момченце става на 5 години! След малко ще ме завърти центрофугата по подготовката на празника... Желая хубави почивни дни на всички! Hug

# 682
И ние си имаме вълшебна гора на две минути от нас. Намират ни се и такива гъбки  Flutter

Koeто ме подсети, че днес е хубав ден за вълшебен екопарк Simple Smile

# 683
  • Майничка
Нимфетко, честито ти пораснало момче, да ви е здраво и щастливо!

Веси, специално за теб да споделя, че има светлина в тунела. №2 става на 1г. и 4м. утре, тази нощ (първа, но не последна) спах 6,5 часа!

# 684
  • Бу-у-урга-а-ас
Весел и чаровен ден на всички! Нимфетко, на теб дупе да ти е яко и честит ти рожденик!
Вчера след като си обещах безгрижен и приятен ден, бях забравила че съм на работа  ooooh!, но нейсе. Важното е, че се сетих навреме Simple Smile Няма да рева. Тъкмо по обед слънцето ще е изгонило мъглата и със златното дете ще миткаме на воля.

# 685
Денят ми започва с чаша кафе.
Деца въртящи се около мен, които не спират да мрънкат за разходка.
И мъж забегнал по ловните полета. Заедно с кучето.
Не се оплаквам, събота започна с усмивка.
Добро утро!

Нимфетка, да ти е живо и здраво детенце! И весел празник!

# 686
  • Paradise
Ядосала съм се, ще имаме гости, а не продавали днес алкохол в магазините, защото имало кметски избори, но не какви да е, а за районни кметове, представете си.
А на 15.11. ще си изберем и голямата кметица.
Егати простотията, не можаха ли да направят изборите в един ден, а плюеха предното правителство, когато раздели изборите за европейски и местен парламент.

# 687
Откъде да започна?
Може би оттам, че в крайна сметка заминаваме....ВСИЧКИ.

А другото, много важно нещо, е, че вчера си купих панталон 46 размер!!! Един надолу, йеееееее!!!! И едва ли е неотговарящ си, защото фирмата шие за износ, дава го 42 френско, значи, 46 по наш стандарт.

Ще си ливна днес на обяд едно червено мелнишко по повод повода. Laughing

# 688
  • о`майна лунна нощ е
Жо, приятно изкарване и добро зареждане на батериите да направите!

# 689
  • Paradise
Жоз, браво, за всичко!
Вземи прати по автобуса една туба вино, че гостите май, както е тръгнало, с айрян ще ги черпя, вместо с вино. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт