Споделете 126

• 29 047
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Деси, много хубави снимки, около вас е много благодатно.

Жозо, радвам се, хубав уикенд ви пожелавам.
46 нищо не ми говори, но 42 - да, браво на теб Wink

Азса, наслади се веднъж на това, което ти предлага животът. Заместваш Мърмораната на 100%. Има ли значение къде си, след като си с любимите си хора? А и ще можеш да видиш нещо различно от ежедневието си.
Не съм напускала София не знам от кога, пътува ми се дори и на събор, обаче моят мъж е много работен.

Имах ужасна нощ - главоболие, кошмари, комар(в този студ). Станах по някое време да пия хапче, мина ми и заспах, но сега започвам отново да усещам тъпата болка в слепоочието.

# 691
Разболях се, то винаги тъй става де, ама се надявах да ме отмине. Сънувах луди сънища, последното което си спомням е че сънувах единия си дядо, когото не успях да видя за последно (често го сънувам все в едни и същи дрехи), дойде на вратата ми и аз почти без глас го питах "знаеш нали?", той поклати глава "знам" и после такъв смях се смях, чак се събудих от собствения си смях. Е, какво е това - не знам.
Мисля да ходя на самосиндикална разходка и пазаруване на неща от първа необходимост: интернет, хляб, вода и пр.
Лек и безпрепятствен път на пътуващите!

# 692
  • о`майна лунна нощ е
Добре, че сте вие, та да ме подсетите ooooh!
И в нашия квартал имаме избори днес. Кметът ни дезертира и взе, че стана областен управител, та мястото му е вакантно сега. Онзи ден даже ни подкупиха с вафличка да излезем и гласуваме /и без това щяхме да го направим, ако не забравим от заплес/. Още веднъж - добре, че сте вие.

ПП - Пипинс, в Метро никога не са спирали да предлагат алкохолец. Даже по избори.

ПП1 - Нимфетка, щур купон и уморени деца ти пожелавам. Веселба е ясно, че ще има.

# 693
Нимфетка, Честито ти порастнало дете ! Да ви е здрав и много да ви радва !  bouquet
Нашият татко от вчера е с 38 % и кашля много лошо. Много ме е страх да не се окаже някакъв гаден вирус, ръчкам го да иде на лекар, но кога ще иде незнам.

# 694
  • тъгата в мен
Уикендуващите да се на уикендуват на воля!
Нимфетка,честито ви рождениче и щур празник.
Деси,страхотни снимки.От гъбката имам чувството,че всеки момент ще изскочи някой малък горски обитател-например джудже,изпълняващо желания(поне едно,деееееее).

# 695
Нимфетка, да ти е живо и здраво момчето и скоро да му подарите сестричка Mr. Green
Хубав празник днес!

# 696
Сетих се най- накрая какво искам да ми донесат Селитата от Австрия и Швейцария. Сигурно е късно, но ако не е нахално- по един разказ за пребиваването там.
Утре правим проверка на гъбарите, че ви мисля. Да се отчетете.
Нимфетко, честит рожденик!

# 697
Честит празник Нимфетка! Весело и щастливо момче да имаш днес!

Жози (ако не си заминала още) и аз минах на 46 - с 2 нагоре  Confused

Приключих с женските задължения. Цепи ме глава. Явно това е новият вирус. ПИх аналгин, по-късно може още един. Ние така си се лекуваме у нас.
Само за Гаргането купуваме и капки за нос. А Гаргането изяви желание да си подреди гардероба днес (на което не обърнах особено внимание - тя принципно си е пълна с добри намерения) обаче сега го подрежда. Браво на детето! БРАВО!

# 698
Нимфетко, честит рожден ден на детето! Нека е здраво, усмихнато и да ви радва с успехи!!! Hug Heart Eyes

# 699
  • Казанлък of all places
Нимфетко, да ти е жив и здрав бръмбазъка!
Жоз, ура! Дранни едно винце и за моа! и аз започнах да влизам в един номер по-малки дрехи, хип хип
Споделям предобяд по гробници и музеи с 18 международни детски учителки  Mr. Green .Тази есен в Казанлък, после по други части на света. В понеделник ще превеждам на пресконференцията и ще напомня да пиете по един валериан вместо мен .

# 700
Днес получих страхотна изненада от виртуална приятелка.
Усмихна ме и ме трогна.
Смесица от чувства съм.
Боли ме зъб и глава и физическия дискомфорт ми пречи напълно да се насладя на емоциите си.
Претърпях и тотален крах да запаля сама печката.
И кафето ми е свършило...
Хайде да изчезвам, че много се размърморих.  Wink

Жоз, поздравления! Знам колко приятно е усещането.
Ангелинка, даже два ще пия. Не го мисли, ще се справиш!

# 701
  • Бу-у-урга-а-ас
Днес в Бургас беше страхотен есенен ден. Лека мъгла, която задържа гмежта по домовете, тихо и пожълтяло. С Криско цял ден се мотахме на воля и се наслаждавахме на "деня ни за мързелуване". Сега обаче сме толкова уморени, че добре трябва да си починем от толкова "мързел". По едно време, докато търчеше из Морската идва при мен и ми вика: "Айде, да тръгваме, че нали се сещаш?" - аз го гледам така  Rolling Eyes Той: "Трябва да шетаме, забрави ли?!" Ай ши им са ни види и на мъжете в къщи. Днес обет съм дала.  Twisted Evil

# 702
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Честито на Нимфетковото момченце! Да е здравичко и щастливо!
То е едно много умничко малко човече, каквито сме всички скорпиончета  Grinning

Мерси за добрите отзиви за снимките.
Покрай нас наистина е благодатно - и за разходка, и за снимки.
Можеш просто да си вземеш книта и да седнеш сред природата... съвсем наблизо до вкъщи.
Ценя това.

Хора, мога да изям сто купички със зеле.
Много го обичам, снощи съм го готвила, само аз съм му фен, умряла съм от глад, че цял ден съм бачкала.
Грабвам вилицата.

ПП Свраче, джуджето е зад гъбката, ама чува добре. Поръчвай!

# 703
  • sofia
Хе-хе, Деси, може да сме умички скорпионите, ама някои не сме много мънички Joy

Нимфетка, да ти е здраво и усмихнато порастналото детенце! Много весел празник!
На работа съм, но смятам скоро да се ориентирам към входната врата и да се върна чак в понеделник. Изгубен ден е туй - почти никаква работа не свърших - нито тук, нито у дома. Отивам да си сваря една огромна куп кестени и да гледам неай-сетен един филм с Ема Томпсън , на който от много време му се каня.
За Прекрасната и всички, които ги тресе или се опитва да ги втресе вирус , споделям една черногорска рецепта, с която ни излекуваха вдън гори и планини черногорски миналата есен. Гадна е, но работи безотказно: загрявате ракия, малко - една ракиена чаша , ръсите обилно с черен пипер, тая цялата микстура я кипвате 3 пъти и го излочвате наведнъж. Не се рарешава гасенето на обзелия ви пожар с вода. Разрешиха ни греяно вино. Оттогава 2 пъти съм се спасявала така.

# 704
Bombo  Shocked
Аз , ако изпия такова нещо, ще се гътна преди да донесат виното.
Егати  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт