Споделете 126

• 29 060
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Те черногорци явно лекуват на принципа - Няма човек, няма настинка  Joy
И на мен ми звучи като смъртоносно това.

# 706
Сестра ми е оперирана в четвъртък и е в реанимацията.   Sad
Племенникът ми ще става татко на момченце за втори път, през февруари.
Мама чака внучка или правнучка, да й направи треперушки.
До тук 4 внука, 2 правнука, 0 внучки и правнучки.

# 707
Вълк, какво и е на сестра ти, дано да се оправи и възстанови бързо от операцията.
А майка ти да е жива и здрава да дочака правнучка, демек твоя вучка  Blush

# 708
  • sofia
Няма, няма - никой няма да се гътне! Е, ако си със крайно слаб стомах - има известен риск да сдобиеш коремобол известен, ама пък няма и помен от бацил Grinning И според мен помага  - след като отказаха да ни донесат топла вода, за да разтоврим фервекс, кротко ни обясниха, че в планината така се лекуват и няма място за глезотии като топла вода и подобни Laughing

Вълк, всичко ще бъде наред Hug

# 709
Вълк дано се възстанови бързо сестра ти!
А за внучетата на мама - каквито дошли, такива. Моят тате има само внучки. И свекърът също. И не се оплакват, а сигурно им се ще.

Бомбо -тук има подобна рецепта, но с вино. И за аборти се ползва  Joy

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 18:59 от Знаток

# 710
Знаток, туй последното никак не ми е смешно, напротив  Tired

# 711
Бе тя рецептата е харна, ама къде да я кипна таз ракия само не знам. Въргалям се цял ден в леглото, излишно е да казвам, че настика ли е, вирус ли е, напълно ме превзе. Сутринта си правих разходка до Trjebesa (или аз си мисля, че е това) което е парк със спортни площадки и стадиони, с идеята, че чист въздух и облачно слънце ще ми дойдат добре. Имам и снимки, но не мога да ги покажа по ясни за всинца ни причини.
А на етажа ми настаниха някакво ретко джубре, някаква ученическа екскурзия, само момчетии, ама то е лупане на врати, тичане, псуване, ужасийка.
Има и сватба долу в ресторанта, изобщо не ми е скучно.  Joy
Вълк,  Hugза сестра ти!

# 712
Прекрасна, е па тия момчетии ако са лепи, може някой да те поизпоти и да се махнат гадните бацили  Mr. Green  Hug

# 713
Естер, аз нали си имам Майстора за тая работа (хъ-хъ, днес ме причакваше на стълбите уж че нещо работи), а тези нямат и 16 години, аз си падам по значително по-опитни и най-вече мъже, засега. Mr. Green

# 714
Оо, да, то агнешко, то крехко, ама това е наистина повече от допустимото. Еми той Майстора, ама кой го знае дали и по отстраняването на бацили е Майстор  Laughing

# 715
За Нимфетката и нейния младеж - честито!
Вълк, възстановяване на сестра ти и щастливо чакане на наследника в семейството!

# 716
  • Москва
Прибрха се вкъщи,за да си видя семейството,а вместо това се чувствам като на хотел и изпитвам вина,че съм си дошла.. После някой да ме убеди,че им липсвам.. МАй скоро няма да си идвам...

# 717
Днес, както беше слънчево и топло, от морето плъзна мъгла и за минути скри слънцето.
Виждахме я как се стеле на талази край нас и беше толкова осезаемо мокреща.

Нимфетко, щастлив и усмихнат Алекс!

# 718
  • Бу-у-урга-а-ас
Анджи, страхотен аватар. Отива ти.
И ние днес имахме такова преживяване с мъглата, но хубавото беше, че вече бяхме преполовили пътя към дома.

# 719
  • тъгата в мен
В почти същата Анджина мъгла,(разположена маааалко по-на изток)трябваше набързо да се прехвърлим от едно място на друго с МПС-то.Успях да и избягам(на мъглата,де) и да стигнем до точка В безаварийно.
Гласувах и номинациите току що.
п.п.
Ще въртим часовниците с един час назад.ПИчелим!

Общи условия

Активация на акаунт