Споделете 126

• 29 082
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Рожденият ден на детето наближава и почнах подготовката - днес поръчах тортата, утре ще пазарувам подаръци и т.н. Кога минаха 5 години... Grinning
Още нещо да споделя. Днес учениците ми пуснаха приказка, че съм бременна.  Laughing Просто си бъбрех в коридора с две момичета за танците, на които са се записали, а още няколко девойки се присъединиха към разговора. В този момент едно момче се приближи с вик: "Госпожо, бебе ли чакате?" - явно е помислил, че си говорим за женски работи... Всички се разкикотиха, а минути след това взеха да тичат към мен други шемети и да ме питат истина ли е новината... Laughing Ей така плъзват слуховете. Wink Признавам, че хем ме досмеша, хем се позамислих...

# 286
Мишон, ако се абстрахираш от личните си чувства към скромната ми личност, ще разбереш какво искам да ти кажа. Аз съм потърсила мнението на специалист, защото съм аз, и то след колебания дали да го водя, при кого да го водя, след като го заведох- на кого да повярвам, как да продължим и т.н. И при всяко колебание съм вземала решение на база на личните си преценки. Но не е задължително всички да ги правят същите, има достатъчно хора, които са добри родители, но са направили различна преценка, постъпили са по различен начин, съвествали са се с различни хора, повярвали са на различни неща.
Не е въпрос на начин на мислене, а на познания. И това, което на теб ти се струва лесно и естествено, на друг му е тера инкогнита. Точно както аз мога да управлявам парите така, както ти не можеш. С което слагам край на чат-а.

# 287
Някак странно често си мисля за тази тема от доста време. Имам нужда да споделя или просто ей така да се чувствам част от нещо.... Тъжно и обидно ми е, но се усмихвам.

# 288
  • Майничка
Споделям, че ако някой ми преглежда прането, ще реши, че се вманиачавам, с 2бр. изпрани диадеми на каката.
Всъщност, №2 фетишизира пералнята, редовно я захранва с любимите си луканка и кашкавал, а сега явно е решила да я нагизди. Laughing

# 289
  • София
Гаргамел, докато не изгладиш диадемите, всичко е наред.

# 290
Голямото Вълче "фетишезираше" домакински уреди, но не стана готвач. Снощи питаше мама си за едни картофи. Размахваше чирпака като стик за голф из кухнята. Един ден с отсечен удар изпра пералнята и й спука стъклото на 3.

# 291
  • sofia
Лимонено Деси, завиждам ти за пореден път (за електронната книга и Спаркс) Laughing
Естер, в момента освен гореспоменатата "Тетрадката" с известни усилия можеш да откриеш " Нощи в Роданте". Другите три книги на Спаркс, излизали на български са "Писмо в Бутилка", ама тя е много стара , "С дъх на канела" и "Завой на пътя". Последната не съм убедена, че я имам, но, ако много ти се чете мога да ти дам назаем канелата и нощите. Имам и "Писмо в бутилка", но тя едвам се държи на кориците си.

# 292
Благодаря за инфото, Бомбото! Аз ги искам ей така за да ги имам, но ще видим кога ще ги чета. На първо време ще се пробвам да ги намеря, дано не е съвсем мисия невъзможна Simple Smile

# 293
Веси, съболезнования за дядо ти  Flowers Rose
Но описа живота му като препълнена кошница с плодове.
Бил е щастлив.

Купихме си картофи, гледани на село. Вкусът им се различава от пазарския. Толкова ни харесаха, че изядохме половин чувал за 3 дни. Пържени. Снощната доза направо ни повали до крак. И остана половин тенджера. Никога не бях преяждала с пържени картофи.
Днес е наред препиването.
Ние изобщо си прекаляваме априори.

# 294
Жена ми само чакаше да се прибера и  ме заряза като куче, с две гладни и некъпани деца. Каза, че отива на таебо, но на мен ми се чу нещо друго...Кво е тва чудо, не знам... newsm78

А Гущера как натрупа хиляда и нещо мнения? Като гледам по цял ден затваря анонимки в ДиС, а там мненията не се броят. Или се броят само остроумните.... newsm78

# 295
Мишон, ако се абстрахираш от личните си чувства към скромната ми личност, ще разбереш какво искам да ти кажа.
Рокси, нямам никакви лични впечатления от твоята "скромна" личност. Единственото, което някога ми направи впечталение, че си ме обиждала по най-отвратителен начин, а аз съм си мълчала, за да не развалям общия тон на темата. Хората с твоето поведение си тръгнаха вече или просто смениха плочата. Време е.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 20:38 от Мишона

# 296
  • Варна
Марадона, не закачай гущера! Не си му в категорията  Mr. Green!

Веси, да почива в мир дядото ти!

Мишо още помни моят дядо, а той почина когато Мишо беше на годинка  Shocked. През три-четири месеца сюрпризира на баща ми сестра му с "и лельо Воле имаш много поздрави от дядо Киро. Той ми каза да ти кажа!" А Мишо когато започна да ги ръси такива(пък и все още) не е имал представа чии баща е бил въпросният  Rolling Eyes.

Днес казах на Митака как е минало делото и че ще живее с нас докато порастне. На това дете камък му падна! Така се зарадва, че "значи няма да ме върнете в дома! И в големият дом няма да ме оставите! И други, чужди хора(кои?!) няма да ме вземат! И ще си живея с теб, и тати, и Мишо! Също като с Маца ще бъде(логика и чудо)- взехте я от една вила, но я обичате и си живее у нас завинаги!"...каза, че ще стане най- добрият ученик, че като порастне няма да се жени, а ще живее с нас  Laughing...много се развълнува  Heart Eyes. Още се вълнува...

# 297
Синът ми искал да гледа "Буря с месо". След голямо чудене разбрахме, че говори за "Облачно с кюфтета" Crazy

Днес си наръгах палеца на лявата ръка с много остър нож, подуто ми е доста под раната. На другия си палец също навредих и сега едва се обслужвам, за децата да не говорим.

# 298
 Mr. Green Laughing не мога да се сдържа, съжалявам, ще се смърся с два емотикона.

Най хубавото да направиш сладкиш, който никой друг не яде, е че цялата тава е само и единствено за теб. В провалите няма нищо лошо всъщност.

# 299
Мале, Катюшко! Милото детенце! Целуни го и от мен, много мъчно ми стана....

Общи условия

Активация на акаунт