Споделете 126

• 29 072
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Днес ми потвърдиха среща, чакана от седмици. Привечер ми я отложиха. Що ли не помолих надлежно палцестискане?  Макар че докато чаках Годото, сама взех решение. Crossing Arms

Веси, моите съболезнования.
А Катюшата ме просълзи. Щастлив човек е тя, богата с много човещина.

Лилибон, за скрийнсейвъра - давам го, как да не го давам. Само предложи вариант – 86 МВ е (цял фолдер с една тумба файлове), аз го получих на флашка и така го и тиражирам. По мейла няма да мине, дори и зипнат. По скайп дали ще се промушат (не съм пробвала с такъв обем)? Моля, експертите какво ще кажат?Rolling Eyes

Без да искам загледах Часът на истината по Нова, ега ти тъпотията. Отивам да търся тема в Клю-то да си излея мнението.

# 316
Наздоровье, дорогие друзя.

http://www.youtube.com/watch?v=pjsh2j7W6Bo&feature=related

Имам всичко!

# 317
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
По скайп ще мине.

# 318
  • Paradise
Кажете, моля, свястна изба/производител на вино.
Имам чувството, че напоследък се продава оцветена чешмяна вода, дори и за 20 лв. Tired

# 319
Картината у дома наподобява тази от снощи.
Мрънкащи, незаспали феи, които категорично отказват да се хоризонтират в леглата.
Съпруг, който пак забегна с приятел, че го виждал веднъж-дваж годишно.
И аз - пак с чаша тъмно.

Прогнозата за времето съм я пропуснала.
Всъщност напоследък пропускам телевизора като цяло.

# 320
  • Казанлък of all places
Катюш, аз мога да помагам, държейки чашата. С лявата ръка. С дясната мога да държа моята.
Лемон Деси, ти си моят гуру за електронните книги. Следващият хонорар е разпределен.
Днес много ми помогнахте да си събера главата.
Дедо, не си сменяй аватара!
Калатея, наздраве!

# 321
Ангелино, оздравя ли вече? Щом си с чашата в ръка, това е знак добър.
Лимоненото Деси, благодаря.

На пиещите наздраве, аз ще се въздържа, простете. На кола лайт съм, вредна или не. Без лимон и лед.
 Blush

# 322
  • Казанлък of all places
Ами, оздравях, таратанци. През деня пия Колдрекс, вечер -червено вино.Говоря с носа си.

# 323
Ами, оздравях, таратанци. През деня пия Колдрекс, вечер -червено вино.Говоря с носа си.

coolcool Неочаквано добра комбинация, предвещава положителна развръзка. Палцестискам.

Пак изпуснах прогнозата за времето. С тоя тайфун, дето не разбрах кой какво и къде и защо е споменал, ся не мога да заспя.

# 324
  • London, baby
Аз попитах някой дали е гледал новините, тъй като ми казаха, че са давали. После си изтрих мнението, ще гледам повторението.

# 325
  • Варна
Много ми хареса качивела за ник, но се оказа, че е за сорта, покрай Бургас и Поморие Rolling Eyes.
Дедо, какво е асеновградското наименование, ако има друго освен мавруд/Станимашка любов  Grinning/?
Обожавам ви мавруда/асеновградския/, ако и да имам  фирмено- семейна обремененост към поморийски вина...

# 326
 Знам, че е късно и утре може да не ми обърнете  внимание, но който утре се сети може ли да ми пусне едно доброжелателно рамо, стискане на палец или нещо подобно.
 Някой ден ще стана непукист, обещавам си.

# 327
Аз пак съм така Shocked. Край няма това нещо, ей....Хванах да чета Хорхе Букай и ми заседна буца в гърлото.

Кифл, стис и двата палеца!

# 328
Кифле, стискам и мисля.Успех.
Чакам си петъкккаааааа, ооо, йеееее.  bouquet
А снощи изкулинарствах крем супа от манатарки. Сегааааа...някой да не си помисли, че аз нешо таковата, искам, милото да.....нЬееее, манатарките ги донесе ТОЙ от Метро.

# 329
Много ми е симпатичен Бойко Борисов, наистина. Обаче това със закона за отвличанията вече е еманация на глупостта. Изцепи нещо, па после щял да говори с юристите. Защо не говори с тях ПРЕДИ да пусне поредния бисер. Обаче пък ужасно ми се ще да присъствам на разговора, който ще се проведе между ББ и юристите. Laughing

Киф, много ясно че всичко ще е наред. Стискам.

Общи условия

Активация на акаунт