90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 70

• 29 685
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Bebok, аз за какво съм се пънала 5 години да пътувам до София и да уча. Joy Искам да си намеря някой по-умен от мен, което няма да е чак толкова трудно, защото не блестя. Laughing Единственото ми изискване е да не ме пита на първа среща "К'о ста'а, писе?".Ти от Казанлък ли си, че имам две любими същества, които са от там.

# 151
Добро утро момичета! HugМного ви благодаря за вчерашната подкрепа!И ето ме вече на 2-ри ден! Simple Smile
Вчера хапнах 2 ябълки,2 пил бутчета и в 19часа-1 пил бутче и 1 морков!
Надявам се,не съм прекалила.
ДНес си пийнах топлата водичка с мед и след малко ще си хапна 2 портокала,а за обед и вечеря съм предвидила варен ориз с пикантина.Става нали?!?! Grinning

Зеленчуци може с всяко ядене нали?Или нещо не съм разбрала?!
Трябва ли да мине време м/у сутрешната топла вода и плодовете?

Успех на всички! Hug Hug Hug

# 152
Нинка, пилетата в София с по три бутчета ли са? Joy Зеленчуци може, стига да не са варива, картофи и ориз.Прочети си хубаво първата страница и тогава много от въпросите ще отпаднат.Колкото до вчерашния ден-мисля,че хапването е доста.Не знам другите какво ще кажат.

# 153
  • София
Добро утро и от мен момичета!!! Вчера изкарах напълно режимно със ябълка сутринта, пържолка на скара и доматки на обяд и пържолка със печени на скара зеленчуци вечерта  newsm35 Единственото ми прегрешение, което сигурно няма как да избегна изобщо е че вечерям в 8,30. За съжаление така ми е организирам деня че няма как да го направя по-рано....

# 154
  • TX
ninna 30 минуте трябва да е времето между вода и храна.
Харизанче и Гаргамелче разбивате ме с тези пърчове, че и пътуване ха ха  ха  Внимавай , качеството на образованието мнооого е паднало ,нека не ти е водищ критерий това
Отчет днес за закуска две малки прасковки, чаша вода без мед сега кафе
Цифро Кантарев не ме зарадва сутринта след вчерашния ми въглехидратен в който се поолях, ама нямаше как да е Sad
Лек, спорен и отслабващ на всички  bouquet

# 155
bebok_86 ,ще обмисля офертата,ама то такова чудо - лудо като мен да не ти влиза в къщата. Joy Joy Joy
harizanova1985,хич и не си помисляй да изчезваш в близките 5-6 месеца,че и по натам.При такава веселба и след края на режима да си  тук, та да мятаме бухалки -вече ветеранки ФИДАНКИ.
ninna- оризът е добре.Зеленчуци могат да се ядат на обяд и вечеря.Колкото до промеждутъка м/у сутрешната вода и плодовете аз мисля,че трябва да има поне 1/2 час,но това е мое мнение.
Аз докато се натутам да отговоря и Murka ме изпреварила за водата и плодовете.
П.П.Murka - веселба да става,пък и знае ли човек откъде ще изкочи зайчето ( принца на белия кон де Joy Joy Joy)

# 156
Murka, колкото и да е паднало качеството, интелигентният човек си личи.Преди 4 години, когато не бях навътре със Скайп и ми се включи един и ми вика:"Коте, ще ми покажеш ли, катеричката?".Викам му:"Закъснял си, моята почина преди три дни!".Ей такива паразити като ми се метнат, ми идва желанието да си остана стара мома.

# 157
harizanova1985 от Казанлък съм.Ти какво любимо имаш тука - кмета и Николай Ибушев ли  Joy. Иначе пръчовете може да не са висшисти ама определено няма да започнат с катерички, котета, зайчета и т.н.
gargamel  ми ако имаш път насам пиши да та видим пък тогава ще решим пускаме ли та в къщите им или не  Laughing.То нали знаеш - око да види ръка да пипне.

# 158
Добро утро фиданки ама много сте забавни тази сутрин продължавайте така за да може и на другите/нас /да ни е весел и забавен деня като ви четем.Нещо съм пред МЦ и кантара не е благосклонен тази сутрин разлика от вчера до днес+0,800 но дано като ми свърши Мц-то да покаже пак малкото кила иначе още не съм закусила и няма да го правя защото не ми се яде днес съм на белтъчини смятам за обяд /ако се прибера на време/-омлет а за вечеря пиленце по Дюкански става разкошно без грам мазнина .Лек и отслабващ ден Hug Hug

# 159
Добро утро  Coffee
Какво става тук запознанства,сватби?Свалихте няколко килограма и се метнахте в живота smile3503
Само така момичета,аз ще се поогледам в близкото обкръжение,ако мога да помогна.Приятел в нужда се познава Peace
Та за режимчето,вчера бях само на плодове,много зор видях и вечерта хапнах малко салатка.Днес съм на месце smile3508

# 160

Едно кафенце от мен!
Тук съм, имах малко поводчета за прегрешения  Embarassed, не се гордея с това, но не бяха и чак толкова големи, но аз нали съм си съвестна ще понеса малко от бухалките  Laughing Но има и хубаво, започнах да спортувам в домашни условия с кростренажор, засега по мъничко, но ще увеличавам постепенно времето.
Добре дошли на всички новички и успех!
Това е от мен, засега, много минусчета ви пожелавам! Hug

# 161
Бебок, нито кмета ви познавам, кметицата още по-малко. Joy Значи в Казанлък нямате такива природолюбители и естествоизпитатели.Преди години си бях правила тест, според който, каквито устни имаш има различни групи мъже, които привличаш.И моите понеже са по-пухкави излезе ,че привличам идиоти.И като го прочетох се смях, ама в последствие тестът се оказа прав.Значи изходът е следния или да си остана стара мома, или да си направя пластична операция на устните. Joy

# 162
Vesyy днес ми и3тръпнаха с 3 минути 3акъснение Joy.благодаря 3а съвет4ето,но не мога да се спра,кат 3апо4не въртенето преди 4ас да навъртя-НЕ СЛИ3АМ newsm39.само едно не ра3бирам,ми нямам мускулна треска.то верно 4е а3 дори и нередовно-но си въртя,но 4ааак толко3 4е да нямам мускулна треска?И ти тренира6-та кво 6те каже6?Тъй имаме си Елито с бухалките,Мурка с води4ката и а3 6те ви подсе6там newsm39 running jumpСпорта е 3драве!!!ЛЕК И ОТСЛАБВА6Т ВТОРНИК Party

# 163
Murka, колкото и да е паднало качеството, интелигентният човек си личи.Преди 4 години, когато не бях навътре със Скайп и ми се включи един и ми вика:"Коте, ще ми покажеш ли, катеричката?".Викам му:"Закъснял си, моята почина преди три дни!".Ей такива паразити като ми се метнат, ми идва желанието да си остана стара мома.

smile3532 Стрхотна си !!!
Ако имаше емокотина изразяваща смях с тропане по масата цях нея да сложа
как ти ги ражда ума само .............

# 164
Добро утро и хубав ден от мен фиданки!
Трети ден съм с плюс и то кило и МЦ го няма още..........

Общи условия

Активация на акаунт