90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 70

• 29 686
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • TX
Благодаря Бам- Бам  Joy  Hug и аз така си мислих, но разчитах и на подкрепа
kremamel старая, се и успявам нищо, ако ми охъртее толкова малко плодче но това един или два пъти ми се е случвало за 57 дни
Лека и отслабваща на всички

# 241
Цялото фиданско човечество хърка и ме докарахте дотам, че да си говоря сама. Laughing

# 242
Цялото фиданско човечество хърка и ме докарахте дотам, че да си говоря сама. Laughing

Ааа,има и будни  Peace ,аз досега пекох крем-карамел с кроасани...опс,май не трябваше да го казвам,но това е да ви тренирам психиката  hahaha И не си мислете,че аз ще ям от него,той е само са пловинката.

Ели,слънце,ако по-рано знаех,че ще си тук в събота щях да те поканя вкъщи,но се разбрахме в петък да отидем на гости в кръстниците,а в събота с тях ще ходим у едни приятели .За теб  Hug

# 243
Добра ви вечер, ако все още има будни.

Да ви кажа, аз днес съм режимна, мисля.  newsm78
Сутринта кафе с мляко, наобяд паниран кашкавал с зелева салата, 1 час след това 1 мляко с какао /тука май ще има бухалки/ и в седем часа на вечеря Яйца на очи с настърган кашкавал отгоре.
До тук това. Пия кола лайт, не мога без нея. Ели нека ме бушонира.  Rolling Eyes

Харизанова свалям ти шапка, искам и аааааазззззз Sad като теб

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 00:37 от rali44ка

# 244
И аз тука се цъкля на компютъра...Ама нещо не бях много стриктна днес- и вечерта си хапнах филийка Rolling Eyes
Ау, този панирам кашкавал...на няколко пъти го споменавате...- след 2 дни и аз ще си направя.
Харизанова, честито! Пожелавам такъв хубав резулата всекиму. И пу-пу да не ти е уруки Wink

# 245
Добра ви вечер и от мен !  Heart Eyes Heart Eyes Макар че повечето вече спите 10-ти сън сигурно0  Laughing Rali44ka аз лично мисля , че си горе - долу режимна с изключение на какаото ... то се счита за 1 хранене и трябва да има интервал колкото е за деня / белтъчен - 4 часа /  иначе като цяло е добре  smile3501 А това с колата трябва да се опиташ да я намалиш  Peace и постепенно ако можеш да я откажеш ..  Няма да казвам лека , защ0т0 още дълго ще съм тук  Simple Smile

# 246
Добро утро фиданки поспаланки хайде време е за кафе заповядайте от сърце и малко плодчета за освежаване .Да ви е сладко

# 247
Здравейте ранобудни и не ранобудни фиданчици Hugmama kylinar блаодаря ти за кафето и закусчицата, а аз искам да ви почерпя с една топла вода с лимон
и да ви кажа добро утро Hug днес съм на плодове, да се надяваме че няма да има време за ядене на нещо не режимно ще дам отчет вечерта Hug Лек и спорен ден  bouquet

# 248
Добро утро! #Crazy
mama kylinar, благодаря за кафето и закуската.Бонбоните се направих, че не ги видях. Laughing

# 249
Добро утро,момичета!
Аз с тая моя работа не мога да седна на компа да ви видя Tired
Но сега докато си гризках ябълката и си допивам кафето....
Днес ми е 3-ти ден,удържам фронта за сега,ама нямам търпение да дойде обяд,за да си хапна нещо сладичко Rolling Eyes
Чао засега,хубав ден на всички Hug

# 250
Добро утро и от мен .
mama kylinar благодаря за кафенцето и закуската и на теб Valentinche за водичката с лимона.Ей те това нещо толкова рано не мога да го пия.Пия с кафето чаша минерална вода,но тя е студена и е без лимон. newsm78 абе то май е същото - все вода.
harizanova1985- аз пък може и да се възползвам от бонбоните - нали днес ми е въглехидратен.....Но нали вчера цял ден пишете за едни тикви и едни квадрати и аз реших да го карам днешния ден на печена тиква.Още снощи я опекох и цяла нощ я сънувам.
Колкото до квадратите-ами бях си оставила и за днес от миналата седмица-но вчера ми гостуваха "Макс и Мориц" ( племенниците де  Joy) и не само ,че ги изядоха но и си поръчаха пак да им направя.Така,че в петък пак   chef-на мен ми е белтъчен,но ще им ходя на гости и трябва да се отчета.
Лек и отслабващ ден ви желая на всички. Hug Hug Hug

# 251
  • София
Хипопотамче, не съм ги качила права е vesyy сега съм 57-59, сбъркала съм цифрите  Rolling Eyes
редактирах си предишния пост.

# 252
добро утро фиданкиииии!   Grinning   благодаря за вкусното кафенце и на топлата вода с лимонче   Mr. Green
днес съм плодово-зеленчукова и до момента-круша . тези дни съм много стриктна и мисля , че мога вече официално да кажа , че ще се справя този път   Rolling Eyes  , мисля , че днес ми се пада 16 ден, ама трябва после да ги сметна.
желая на всички лек ден , дано имам по-късно време да надникна пак при вас   Hug  Hug  Hug

# 253
Ехо, добро утро и от мен, как спахте имахте ли прегрешения, аз не пу пу пу напълно режимна, имахме гости, но аз си стоях на масата и пих само водичка, вечерях със салатка и една филийка хляб, шоколада и всичко това до 8, просто съм горда от себе си. Днес плодова утре давам отчет Peacemama kylinar и Valentinche благодаря ви за кафенцето , закуската и чайчето, то наистина ще взема да пия чай, че топлата вода много засища. Весел ден аз почвам да работя и пак ще намина, че е гол купон тук с вас   bouquet  bouquet  bouquet

# 254
добро утро сладурки Heart Eyes хубаво кафенце, чайче, закусчица, благодаря на всички постарали се, аз сега пия кафенце, после ще закусвам с ябълчици, гаргамелче, не е същото мила, водата трябва да е топла, за да пречиства организма, а също така спомага и за ОО , пробвай като мен - преди кафето да пиеш чай, но неподсладен, аз така свикнах - с това започнах като отказах цигарите /вече година/ си пия първо чайче и после кафенце.
Днес съм на въглехидрати- приготвила съм си макарони с гъби и маги фикс за спагети болонезе , снощи имах прегрешение........ налапах 3 миражки , които бях купила за днес , нз какво ми става, винаги съм такава, издържам месец и половина и като почне да си личи ефекта, почва да ми отслабва волята Sad решението е никакво сладко вкъщи, иначе ...... Embarassed
днес се очертава много хубав слънчев ден, трябва да се възползваме да се поразходим.
Приятен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт