90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 70

• 29 686
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
celuvkata83,благодаря за съвета.Ще опитам ,но не знам дали ще се получи.Аз чая от както се помня го пич без захар,но като опитам сутрин да пия топла вода или чай и ми става лошо. newsm78 newsm78 newsm78 защо ли пък кафето не ми действа така ??? и то е топло ,но нищо ми няма от него.

# 256
Ами ако ти става лошо няма да го пиеш и толкова, но ако свикнеш е само твой плюс, спомням си че Лили Иванова беше казала , че това е рецептата за нейния добър външен вид  Joy както и да е де, беше обяснила така- че както къпем тялото си всеки ден, така един вид тази чаша топла вода на гладно се явява същата процедура,но за вътрешностите ни  newsm78 много сложно изказване направих , но смятам сте ме разбрали

# 257
Ехенцеее Joy.бравоо все така,абе 3наех си а3 Laughing.ама 4е смях падна,то все капии сме се сбрали Wink.Весии Hug.Рин4е наспа ли се сладур4е,кво 6те хапваме днес Crazy.а3 ако 3апържа ори3 6те го и3къпя с соев сос Blush,4акам те на на6то си място Party

# 258
Добро утро и от мен
Ама много пишете момичета, направо не мога да смогна.
Аз си режимна сега като нахраня бебето пие едо кафенце и юе сготвя нещо за да се хапва наобяд иначе ми става лошо като чакам чак вечерята.
Мисля да направя леща и да изпека картофи, но незнам какво ще стане.

Чаша топла вода трябва и аз да се науча да пия.  baby_neutral

# 259
здравейте момичета, днес ми е ден за варива-ще правя постни сърмички с лозови листа Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Най-гаден ми е май ден за въглехидрати защото не ми идват идеи за ядене Thinking

# 260
Рали44ка а3 о6те преди 4ас си пиинах цял литър топла вода,като първата 4а6ка с и3цедено лимон4е-еи много 3аси6та тва бе Party

# 261
мога ли в сърмичките да сложа и гъби newsm78-с лозови листа ще са ако това има значение
спешно ми е, че почвам да готвя Praynig Praynig Praynig

# 262
  • dobrich
здравейте и от мен аз днес съм на плодове а утре ми е първия воден .сега си направих едно чайче зациклила съм на едни +0,500      гр ,но смятам че с плодовия и с водния ще се коригират нещата лек и отслабващ ден на всички.

# 263
D_e_s_i_t_o може гъбки,слагай смело.

# 264
Добро утро и от мен   Hug
Как сте?  Аз днес съм на плодове - заредила съм с е с ябълки и крушки и ще си хрупам зад компютъра  Mr. Green
Топла вода сутрин и аз не пия  Embarassed Ама то честно казано няма и кога  Rolling Eyes Сутрин е ад вкъщи - дете не иска да става за ДГ, мъжа тупка да сме тръгнали навреме че да избегнем задръстванията и е просто .................. един голям хаос, придружен с рев и караници  ooooh!
Не вижда как ще вместя и топлата вода тука  hahaha
D_e_s_i_t_o мисля че с гъбки ще стане още по-вкусно /лично мнение/  Grinning
Хубав ден и аз да поработя пък после пак ще намина да видя какво сте измислили скици такива   bouquet Hug bouquet Hug bouquet

# 265
  • София
мога ли в сърмичките да сложа и гъби newsm78-с лозови листа ще са ако това има значение
може, слагай, може и царевица, ако обичаш.

# 266
благодаря ви много момичета, действам Peace

# 267

Desi, постни лозови сърми със ориз,гъби,домати и стафиди е убийствена комбинация.Можеш да го пробваш.Ако не си ги завила досега де. Wink

# 268
Момичета моля ви за бърз отговор .... В 12 часа трябва да съм на училище , в 11 и 30 тръгвам ( ако може до 11 и 30 отговори ) значи татко е наготвил пил.бутчета с ориз / на варива съм / трябва ли да махна бутчето и да ям само ориз или няма значение ? / попринцип аз не ям месо .. веднъж - 2 пъти на месец , заради здравето и витамините ...  / ?

# 269
Gabi, ne e hubavo, zashtoto oriza se e napoil s mazninata ot  pileto i vse edno nishto ne pravish.Predpolagam i drugite shte kajat tova.V starata tema obsajdahme tochno tova-za smesenoto gotvene.

Общи условия

Активация на акаунт