90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 70

• 29 685
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • TX
Valentinche Честито мила Hug newsm01 Желая ти на добър час и винаги карай така както са те учили и както е уредено в ЗДП, все едно си на изпита, който си взела днес  newsm10
На всички с повод и без овод   bouquet
лека и отслабваща   love001
Отказвам да се тегля, ще го направя на края на режима
Габриел 2 радвам се , че си постигнала желаните кг, според мен изкарай си докрай, като увеличиш порциите
Харизанче , добре си се завърнала Wink

# 601
Незнам, за пореден път имам проблеми и незнам защо е така, с оттекли крака съм и явно утре пак ще пия флурантрил, при изследванията ми бъбреците си бяха добре м....му

И отново честито на всички празнуващи семейства   bouquet

newsm29 newsm66 newsm29 newsm66 newsm29 newsm66 newsm29 newsm66
 smile3524

# 602
  • София
Незнам, за пореден път имам проблеми и незнам защо е така, с оттекли крака съм и явно утре пак ще пия флурантрил, при изследванията ми бъбреците си бяха добре м....му
Ели, да не си яла нещо солено?
Кръвното как е ?
А съм чувала, че и при  преумора и малко почивка може да се случи.
Дано се оправиш утре.

# 603
добро утро фиданки Hug   изберете си ама само по един вид Blush аз ще си взема кивито Hug\ днеска имам бобов ден сега ще хапвам кивита на обяд ще ходя на китайски да черпя и после следобед ябълки,това е план графика за днеска ще ви кажа довечера дали съм го спазила Hug Hug Hug ХУБАВ ДЕН  bouquet

# 604
Добро утро

Днес плодова ама мисля да съм на таратор и ябълки.
До сега съм свалила само 1.5 кг ама то с толкова прегрешения какво искам.Решила съм от днеска вече без прегрешения за да мога да се намъкна в един панталон.

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 08:36 от bebok_86

# 605
  • TX

дОБРО УТРО фиданки, Кафенце от мен с пожелания за спорен и отслабващ ден   bouquet
Валентинче и на мен ми е варива, картофи варени ще хапвам нещо не ми се готви за мен днес

# 606
признавам си без бой, че вече 1 месец се опитвам с тая диета, ама мноооого прегрешавам Embarassed Embarassed Embarassed-ужасно ме е срам. От 1.11 официално си обещавам да съм редовна и стриктна. Сега чакам да ми дойде и просто не мога да правя диети. Иначе за протокола-определено има резултат-докато бях стриктна отначало и реших да се претегля-бях с минус 2 горе-долу, така че определено това е моята диета Peace Моите прегрешения не бяха от това, че ми е трудна, ами по-скоро от това, че съм много несериозна, но.......ще я направя сериозно и аз Hug

# 607
  • Бургас
Добро утро и от мен  Grinning Мурка, бебок, валентинче благодаря че сте се погрижили за кафето и закуската!
Току-що приключих с  едночасовата гимн., вземам душ и бегом за плодове- тиква и киви, че това ми се полага днес  Wink
Десито наминавай по-често, по лесно ще ти е в компания с нас  Hug
Ели как са крачетата Heart Eyes
Раличка облажи ли се снощи  Grinning
Успешен ден момичета  Hug

# 608
от 1.11 вече редовно ще ви навестявам, че и с идейки да ми помагате Hug

# 609
 Heart EyesДобро утро и от мен.
Murka,bebok_86 ,Valentinche благодаря за кафето и закуската.Кафето вече го изпих,а закуската май ще я пропусна.
 newsm78 newsm78 newsm78 аз май зациклих - днес ми е девети ден от началото на втори цикъл , а кантарът си стои на 64кг.То това няма да ме накара да се откажа,ама действа малко демотивиращо.Вече реших да си правя и менюто за всяка четворка предварително,та да не се изкушавам от нережимни неща.
Така че : днес - белтъчини-миш-маш и зелева салата;сряда- постно зеле на фурна в деня за варива;четвъртък- печена тиква и може би парченце натурален шоколад и в петък-ябълки, и Били Бланкс по 1 час дневно.Е това е от мен.поулях се малко,ама ще ме извините.Лек и отслабващ ден ви желая на всички. Hug Hug Hug

# 610
Добро утро и от мен, момичета, благодаря ви за кафенцата и закусчицата! Hug
Днес въглехидратна, за обяд малко бисквитки и солетки съм си приготвила.
D_e_s_i_t_o , идвай при нас, няма да съжаляваш  Hug
Ели, трябва да има причина - по-добре не посягай към фурантрила ами иди на лекар, защото с него се губят течности, да, но и много соли, минерали, които са ни необходими. Пробвай днес да пиеш много сок от лимон, по възможност разреден само с вода, ако не можеш чист да го пиеш, и липов чай, никаква сол, и нищо газирано. И да нямаш проблеми, възможно е да е нещо временно, от храна...

# 611
добро утро мацки, Гаргамелче, аз съм вече 18 ден от втория цикъл и не съм помръднала, така че... не си и помисляй да се отказваш Naughty
Междудругото за втори път ми се случва след плодов да имам някакъв плюс и държа да отбележа че и двато пъти съм яла зелева салата за вечеря  Thinking нз дали има някаква връзка, но е факт. Спирам зелето!
Днес белтъчен- изпекла съм си пилешки бутчета снощи и ще си ги хапвам после, сега за закуска имам ябълки и банани, ще реша кое от двете ще е . Хубав ден на всички  Hug

# 612
Добро утро сладур4ета Party.Моми4ета багодаря 3а кафенцата,3акус4ицата и води4ката Simple Smile.Валенти4е само по един вид-ама 3а те3 които са като мен плодов-мням-вси4китеее.Успех с план-grafika Winkднес.Мурка много сладко и оригинално си поднесла кафето-4ак ме и3би на романтика Hug.Десито и а3 се сцепих от прегре6ения,но вле3нах в кра4ка-дори и с прегре6ения стомах4ето ти се 3атваря,6тото все пак се старае6 и кара6 режима Wink.6те успее6 ти.Весии а3 днес станах в 04.45 на6е време,10мин.по-късно бях ве4е на колелото,съ6то 3а 1h.след това ду64ето...Гаргамел4е супер е с били бланкс,нали-става купона Joy.А3 имам сре6та с групата следобяд HugСветленце по-спокоен ден ти желая днес и време 3а компа newsm53,Рин4е-сладурин4е ра3съни ли се?а3 ти писах ве4е откога-откога Joy.Новият принтер луда ме направи-много екстри-много 4удо #Crazyссссссссссссссссссс[/color

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 09:27 от hipopotam4e

# 613
Добро утро и от мен!Днес-плодов-тиква,ябълки и... ще видим.Остава ми малко до заветната цел,но ще си продължавам по план за да мога да ги задържа.Много странно-напоследък съм станала много зиморничава,когато ми е студено чак кожата по ръцете     и краката ми става на лилави петна.Дали преди сланинките не са ме топлели  Rolling Eyes ?Уф,дребко пак е с температура,вече ми иде да  smile3511 .Хубав ден на всички   bouquet !~

# 614
hipopotam4e наистина е супер.Отразих вече половин час с него,заредих батериите,следва душ и хуквам по задачи- и так май ще бъде целия ден.Но това е добре- знам си аз организъмчето - движение му е майката.
Само за информация преди 4 год. бях 80кг.и за 3 мес. станах 65 само с движение,без да ограничавам храната, ама като казвам движение дневно навъртах 20-25км.на работа и из града вечер.После смених работата и стигнах до 68.Все пак съм много доволна от себе си ,че 4 год. ги задържам тия килограми без особени усилия.Но сега целта е друга и ще я постигна-бавно и славно.
Леле пак се улях в писанки Joy.Да бягам по задачи,че намя да ми стигне денят иначе.

Общи условия

Активация на акаунт