Боя за коса - blond 10

• 117 324
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Успех на всички, които ще се боядисват. И аз стискам палци цветът, който искате да ви се получи.  newsm10
Venisss поздравления, косата ти е станала страхотна.  smile3501

# 241
  • Пловдив

П.С. Cat_deluxe,ти с какъв цвят си в момента?
Уффф, ла**ян  му викам аз  Laughing а иначе беше тъмно кафяв, който за щастие вече доста се поотми и малко кичури, за да изглежда цялостно по-светла. На един блондор разтояние съм от предишния ми светло рус цвят или поне се надявам да е така Crazy

# 242

П.С. Cat_deluxe,ти с какъв цвят си в момента?
Уффф, ла**ян  му викам аз  Laughing а иначе беше тъмно кафяв, който за щастие вече доста се поотми и малко кичури, за да изглежда цялостно по-светла. На един блондор разтояние съм от предишния ми светло рус цвят или поне се надявам да е така Crazy

Ами...тя и моята в момента е някакъв такъв цвят. Sick Laughing Аз много възглам на тази комбинация http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=122&products_id=745 и  http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=153&products_id=885 Да видим?! Rolling Eyes

Пожелавам ти и ти най-скоро да постигнеш желания цвят! Hug

# 243
Здравейте, аз съм с тъмнокестенява коса по принцип и от 2 години съм черна. Последните 2 месеца не съм се боядисвала, защото реших да се изруся. Ще си се окепазявам сама и искам да попитам по- опитните от мен дали ше ми прихване платиненорусото на Палете XXL, не му помня обаче номера, или да си взема обезцветител. Знам, че ще стана рижичка като начало, но засега ме устройва. Рижото ми отива и ще го изтърпя известно време, но не знам дали изобщо ще ми хване.При моя позната се получи добре, но тя е с естествено черна коса.

# 244
Момичета, колко време след блондора се боядисвате с боя?

# 245
Здравейте, аз съм с тъмнокестенява коса по принцип и от 2 години съм черна. Последните 2 месеца не съм се боядисвала, защото реших да се изруся. Ще си се окепазявам сама и искам да попитам по- опитните от мен дали ше ми прихване платиненорусото на Палете XXL, не му помня обаче номера, или да си взема обезцветител. Знам, че ще стана рижичка като начало, но засега ме устройва. Рижото ми отива и ще го изтърпя известно време, но не знам дали изобщо ще ми хване.При моя позната се получи добре, но тя е с естествено черна коса.

Мисля, че  с боя ще имаш разлика само в корените. За блондора си си отговорила вече. А защо не опиташ с римувър?

# 246
момичета харесах си страхотен цвят боя на Бюти Колор.Ходих вчера до магазинчето на Алабин и разгледах разни каталози,но този цвят изглежда много добре.Води се много светло пепелно русо и има един номер от боята,който се добавя за по рус цвят  Laughing Не е скъпа дори.Някой да има отзиви за нея,защото много ми хареса

# 247

Мисля, че  с боя ще имаш разлика само в корените. За блондора си си отговорила вече. А защо не опиташ с римувър?

И аз съм на същото мнение. Peace
Наистина,защо не опиташ с римувър? Аз точно така ще смъквам тъмна боя. Peace

# 248
момичета харесах си страхотен цвят боя на Бюти Колор.Ходих вчера до магазинчето на Алабин и разгледах разни каталози,но този цвят изглежда много добре.Води се много светло пепелно русо и има един номер от боята,който се добавя за по рус цвят  Laughing Не е скъпа дори.Някой да има отзиви за нея,защото много ми хареса

Ако е тази боя, която е на билкова основа, когато бях черна съм се правила един път, два пъти и много бързо ми падна. Само това мога да кажа.

# 249
Здравейте, бих искала да попитам, някой ползвал ли е тази пудра за изрусяване на Loreal Professionel

http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=122&products_id=608

Какво е мнението ви за нея? Какво русо се получава(мойта коса е светло русо, но искам нещо малко по-светличко, но не бяло)? Ако някоя от вас я ползва и качи снимка на цвета ще съм много благодарна! Мерси предварително!

# 250
Момичета,днес си поръчах от Златна рибка нещата и в сряда ще са при мен.Тогава ще се правя.Охх,така се вълнувам и нямам търпение! Crazy Дано не остана разочарована! Praynig

# 251
Момичета,днес си поръчах от Златна рибка нещата и в сряда ще са при мен.Тогава ще се правя.Охх,така се вълнувам и нямам търпение! Crazy Дано не остана разочарована! Praynig
Я издай колко се оръси Laughing

# 252
Я издай колко се оръси Laughing

Не питай... Whistling около 40лв. и ако не стане нищо...определено ще има за какво да ме е яд. Laughing

# 253

Малее,заболя ме сърцето  Heart

# 254

Малее,заболя ме сърцето  Heart

Теб ли?! Simple Smile

По принцип няма да съжалявам,ако всичко стане както очаквам. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт