Боя за коса - blond 10

• 115 162
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, купих си 9 .Много се чудех между 9 и 9,1,защото да не 9 да рижавее.Щеше ми се направо 8 да взема,ама по-добре отзад-напред да не да стана кестенява.Девятката е естествен много светло рус.Ако не стане взимам тогава осмицата светло естествено рус.
Стискайте палци,до надвечер ще се боядисам и ще дам отзиви[/color]  Peace

Мисля, че този номер ти е оптималният вариант  Peace С 9.1. дължината ще сивее доста, осмиците пък наистина ще те прехвърлят в кестенявата гама. Виж за корените не знам какво ще се получи, но дължината ти е изсветлена доста и с пепеливи нюанси рискуваш да стане много сиво. Така, че добре си се ориентирала към естествено русото. Дано стане хубаво  Simple Smile

# 541
И според мен добър избор си направила,GodaiVa
сега остава само да се получи желания цвят.Пиши довечера какво е станало,дори ,ако може и снимков материал Simple Smile

# 542
*Mademoiselle* , Eti123 благодаря за куража   bouquet
За корените по принцип Гарнието малко се излага,обаче повече и имам доверие.Бях писала преди,че съм много доволна от Светло русо на арома-корените не рижавеят при нея,което е голям плюс,но пък дължината не става по-тъмна,даже бих казала никакъв цвят не дава,което е минус. А следващия нюанс на Аромата си е само "русо" ,но ме е страх да рискувам,че след това русо са кестенявите гами и да не да стана брюнетка..
Да,Ети,ще има и снимки
  Peace

# 543
GodaiVa,и аз ще стискам палци.  Hug Дано се получи,ще чакам снимките. Simple Smile

Взех си продукта на Loreal за след боядисване smile3508, нямам търпение да се боядисам другата седмица. Много се чудя дали и аз да не се боядисам с това 8.1 на ECHO, на снимката изглежда че има мнго лек розов отенък, така ли е, или монитора ме заблуждава?

mamaden,няма розов оттенък,явно е от монитора. Peace

# 544
Таа,доволна съм и то много Peace Цветът стана почти като на кутията,корените не рижавеят и  са като дължината.Явно колкото по-слаб е оксиданта,толкова не рижавеят корените.Ето 2 снимчици,не знам защо,явно от светкавицата светът изглежда сив,но не е.Може би вече съм с 2 тона по-тъмно русо.Понеже целта ми е оооще малко по-тъмна,другият път взимам осмицата.За да се ориентирате цветът е почти като на кутията съвсем с малка разлика
http://foto.bg/data/500/PICT3218.JPG
http://foto.bg/data/500/PICT3218.JPG

# 545
  • София
GodaiVa, аз от много отдавна се каня на Гарние 9.13 - много светло бежово рус, но все не смея заради корените. Май ще се престраша обаче  Rolling Eyes С Крамер колора страшно се харесвам и корените стават ок, но е по-скъпа и мноого трудно се намира по магазините. В единствения магазин близо до нас където я продават обикновено няма желаният номер и все се налага да чакам и да ходя с прорастнали корени...
На Гарние съм ползвала обезцветителя, но корените ми стават оранжеви  #Crazy Наистина ли при боята го няма този проблем?

# 546
GodaiVa,
станало е страхотно и много ми хареса цвета.Значи казваш,че си доволна,какъв точно цвят се получи...?И наистина ли корените не рижавеят,уеднаквиха ли се с дължината,а имаше ли порастнало малко..?
Май се прекалих с въпросите,но наистина ми допадна. Embarassed
Да взема и аз да пробвам същия номер,но не искам много тъмно.., искам и аз някаква промяна,все това бяло русо,просто е трудно за поддържане,а и много време отнема(отиват ми към час и половина,и докато си изсуша косата.. Whistling)
Addri ,и аз съм пробвала блондора на Гарние,но въобще не съм доволна,никак не обезцветява и цвета става рижаво-оранжево.

# 547
GodaiVa, аз от много отдавна се каня на Гарние 9.13 - много светло бежово рус, но все не смея заради корените. Май ще се престраша обаче  Rolling Eyes С Крамер колора страшно се харесвам и корените стават ок, но е по-скъпа и мноого трудно се намира по магазините. В единствения магазин близо до нас където я продават обикновено няма желаният номер и все се налага да чакам и да ходя с прорастнали корени...
На Гарние съм ползвала обезцветителя, но корените ми стават оранжеви  #Crazy Наистина ли при боята го няма този проблем?

При боята си го има този проблем,но от супер изсветляващата серия.Тази боя която използвах днес не е супер-изсветляваща и корените станаха 100 пъти по-добре от тези със силния оксидант.Много съм доволна,ако искаш пробвай . Иначе тази 113 за която говориш се води супер-изсветляващ нюанс и рижавеят корените .

# 548
GodaiVa,
станало е страхотно и много ми хареса цвета.Значи казваш,че си доволна,какъв точно цвят се получи...?И наистина ли корените не рижавеят,уеднаквиха ли се с дължината,а имаше ли порастнало малко..?
Май се прекалих с въпросите,но наистина ми допадна. Embarassed
Да взема и аз да пробвам същия номер,но не искам много тъмно.., искам и аз някаква промяна,все това бяло русо,просто е трудно за поддържане,а и много време отнема(отиват ми към час и половина,и докато си изсуша косата.. Whistling)
Addri ,и аз съм пробвала блондора на Гарние,но въобще не съм доволна,никак не обезцветява и цвета става рижаво-оранжево.
Не знам  дали и при теб ще се получи като при мен,понеже ти е още по-бяла косата от моята.Но определено,поради същата причина тъмно русо няма да станеш Peace

# 549
Много ми хареса цвят 10,,но какъв е този цвят 10 и 110 Rolling Eyes
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%B1%D0%BE%D0%B8-%D0%B7%D0%B0 … lor-naturals.html
Аз ли нещо немога да разбера или май са объркали...

# 550
Край!
Навих се и аз ще пробвам номер 9,да видим какво ще стане.Единствено ме притеснява в корените,понеже моята коса е много тъмна,почти черна.С Гарние 113 не са ми рижавеели,но знае ли човек.
С една боя ли се боядисва или с две?На мен май няма да ми стигне една.

# 551
  • София
Не 113, а 9.13. Simple Smile Тя е Много светло бежово рус и май не е от супер изсветляващата серия. Всъщност това е цвета, на чиято опаковка е снимана актрисата от "Тя и Той" (забравих й името)

# 552
Не 113, а 9.13. Simple Smile Тя е Много светло бежово рус и май не е от тая серия. Всъщност това е цвета, на чиято опаковка е снимана актрисата от "Тя и Той" (забравих й името)
Оо,да тя не е супер-изсветляваща.Мисля,че ще стане,но все пак си е до пигмент,така че не гарантирам.

# 553
Край!
Навих се и аз ще пробвам номер 9,да видим какво ще стане.Единствено ме притеснява в корените,понеже моята коса е много тъмна,почти черна.С Гарние 113 не са ми рижавеели,но знае ли човек.
С една боя ли се боядисва или с две?На мен май няма да ми стигне една.
С една боя,но аз наскоро се подстригвах ,косата ми е на етажи и доста филирана.По принцип иначе използвам 2.
А идеята на Адри за 9,13 също не е лоша,тъй като ако и този номер си отговаря от картинката на боята,тя Стефания Колева е с хубаво русо
  Peace

# 554
  • София
Не държа да стане като Стефания Колева ни най малко Simple Smile Просто съм голям фен на бежовото русо. Най-добре подхожда на лицето и очите ми.
На следващото боядисване ако го няма моя цвят Крамер може и да експериментирам... и без друго с тоя бебок в гадното време основно си седя в къщи, няма много кой да ме гледа ако се окепазя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт