Боя за коса - blond 10

• 115 127
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Eti123,и според мен това са кучири. Peace Цветът е страхотен наистина! Crazy

Да докладвам,че и аз днес си извадих малко кичури.Стана добре,доволна съм!  Peace

Sassie ,хайде да видим-може ли да се снимаш?
Като се загледах наистина са много кичури,но как се постига това?И май също е доста трудно за поддържане.
Днес не се стърпях и си купих две различни бои на Веллатон 9.00 и 9.1..мисля да пробвам на отделни кичури,за да видя как ще се получи.

# 616
Краси, много е хубав цвета и аз горе-долу успявам да го докарам с бои в бежово-русата гама.
Днеска бях в магазинчето до нас и си взех боя на Гарине. По съвет на продавачката си взех не две еднакви бои, а едно 9 и едно 9.13. Ще видим какво ще се получи като ми дойде време за боя.
Не знам каква им е цветната карта на тия Гарние, но и най-светлото русо ми се стори почти кестеняво... а на снимките върху самата боя изобщо не е така  Rolling Eyes
Аддри,
и аз ги гледах днес.На каталога цвета е един,а на самата кутия друго-а сега ?
И доста се чудих между 9.13 и 9.0 ,но накрая си взех Велатон.

# 617

Sassie ,хайде да видим-може ли да се снимаш?
Като се загледах наистина са много кичури,но как се постига това?И май също е доста трудно за поддържане.
Днес не се стърпях и си купих две различни бои на Веллатон 9.00 и 9.1..мисля да пробвам на отделни кичури,за да видя как ще се получи.

Няма проблем,утре ще направя снимки на дневна светлина и ще ви покажа.

Решила съм  да поддържам русо на кичури този път.Колко ли нерви ще ми коства и то...  Laughing
Днес докато бях във фризьорския салон и се загледах и осъзнах,колко ми е уредяла косата от тази химия,а каква гъста косица имах...  Whistling

# 618
искам и аз да се запиша в най-якия клуб,а именно в клуба на блондинката

# 619
  • София
GodaiVa, да те питам ти имаше ли някакви израстнали корени като се боядиса с Гарнието? Колко бяха израстнали? Имаха ли 5-6мм? И какъв всъщност ти е естествения цвят? Защото аз колкото повече я гледам тая боя толкова повече си мисля, че изобщо няма да хване на моята тъъъъмно кестенява основа  Rolling Eyes
Мен цветната карта доста ме уплаши с тия тъмни мостри, ама и аз май съм си за 8-ца според това какъв цвят искам да постигна  Crazy

# 620

Аз от една друга тема видях този цвят и понеже тук сте блондита реших да попитам ,какъв е този цвят?
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs169.snc1/6330_109 … 862_1369763_n.jpg
[/quote]

И аз искам да постигна такъв цвят newsm78.Но на моята тъмна основа ще трябва болдор 100%

# 621
  • Sofia
Момичета,как сте?Не пишете нещо.
Аз да попитам ,това какъв цвят се води?
Много ми хареса и искам да пробвам,но се чудя и с каква боя?
http://media.snimka.bg/5421/017097997-big.jpg
http://media.snimka.bg/5421/017097999-big.jpg

В интерес на истината моя цвят е нещо подобно. Преди бях на кичури, после почнах да се боядисвам с Мажиблонд 901S и последния път ми сложиха малко платинени кичури отпред на косата. Нещо такова се получи. Кичурите са почти незабележими, но някак си изсветляват цвета. Ето снимка веднага след боядисването:

Заради светкавицата дължините стоят доста светли, но бих казал, че са точно като на момичето на първата снимка.

# 622
sapunci, толкова е красиво и ефектно Crazy Много ми харесва косата ти   bouquet

# 623
  • Sofia
sapunci, толкова е красиво и ефектно Crazy Много ми харесва косата ти   bouquet

Мерси  Embarassed Само, че мисля от другия месец да минавам в тъмната гама за малко разнообразие  Whistling

# 624
Мерси  Embarassed Само, че мисля от другия месец да минавам в тъмната гама за малко разнообразие  Whistling

Разбирам желанието ти за промяна на цвета всяка го е имала този момент.Не го променяй, недей защото ще съжаляваш ! Цвета ти е страхотен.

# 625
GodaiVa, да те питам ти имаше ли някакви израстнали корени като се боядиса с Гарнието? Колко бяха израстнали? Имаха ли 5-6мм? И какъв всъщност ти е естествения цвят? Защото аз колкото повече я гледам тая боя толкова повече си мисля, че изобщо няма да хване на моята тъъъъмно кестенява основа  Rolling Eyes
Мен цветната карта доста ме уплаши с тия тъмни мостри, ама и аз май съм си за 8-ца според това какъв цвят искам да постигна  Crazy
Имах 2 пръста израстнали корени.Цветната карта на Garnier не я гледай,по кутията се ориентирай   Peace

# 626
  • Parsberg
Здравейте.Може ли да ми кажете, каква е разликата между боята на Лореал, която е по магазините и тази от златна рибка, която се води професионална.И като грамаж една  боя  от професионалните на Лореал стига ли за боядисване на коса до раменете с нормална гъстота?
Благодаря ви предварително.

# 627
sapunci,цветът ти е страхотен! Heart Eyes Не го потъмнявай,моля те! Praynig

NARAIA,моята коса е до раменете,даже малко под тях и без проблем ми стигаше професионалната на Лореал,даже и ми идваше множко. Peace

# 628
Някой може ли да ми каже как се води русото на Елена Паришева http://www.facebook.com/pages/Elena-Pariseva/93011993831?__a=1&a … fbid=195363803831

# 629
  • Русе
Здравейте на всички Simple Smile   bouquet
Аз съм нова тук, но тъй като съм решила и аз да ставам блондинка реших да се запиша Simple Smile

Нагледах се на толкова много хубави цветове тука във форума, че запознах да се чудя какъв нюанс русо искам... Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт