Боя за коса - blond 10

• 115 066
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
lepidopteria, стискам палци за фризьора, дано се получи, каквото искаш  Hug Но и цветът ти в момента много ми харесва и определено ти отива Simple Smile

# 646
Sassie да боя и сешоар
ми нещо такова като на снимката ще искам според мен се води пепелив лешник да видим далище убие оранжевия отенък , който се получи след като падна боята
да подсетя
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2591095&l=be74c17b39&id=562898550 преди изсветляването
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3102209&l=6b4009c386&id=562898550 резултата след обезцветяването и боя
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3324438&l=422d7b6c26&id=562898550 сега , но не е чак толкова тъмна - явно от светкавицата

http://www.facebook.com/photo.php?pid=992295&l=685f72f700&id=562898550 predi godina

Стискам палци да се получи! Hug

И моята коса доста взе да жълтее  и да оранжавенее...УЖАС!  Sick Много мразя като стана така. Сега с кичурите е малко по-добре. Почивните дни като имам време ще пусна снимки.
Искам обаче да си взема някакъв матиращ шампоан,но се чудя на коя марка.Последно се загледах в този http://www.vitalityclub.bg/?lang=bg&p=items&id=226&type=61 Не съм ползвала нищо на марката и не знам,дали ще е добър...  newsm78
Вие ползвате ли такива шампоани?

# 647
Sassie, аз ползвам Силвър на Лореал професионел за матиране. Доволна съм.
Но сигурно и на Виталитис е хубав, чувала съм добри отзиви за тази марка  Peace

# 648

Искам обаче да си взема някакъв матиращ шампоан,но се чудя на коя марка.Последно се загледах в този http://www.vitalityclub.bg/?lang=bg&p=items&id=226&type=61 Не съм ползвала нищо на марката и не знам,дали ще е добър...  newsm78
Вие ползвате ли такива шампоани?
Използвала съм го когато бях на кичури,а след това когато започнах да боядисвам цялата коса.Доволна съм,повече ми харесва от тониращите балсами,понеже се разпределя равномерно.Пени се доста и е икономичен  Peace

# 649
  • Русе
Благодаря на всички за съвета..май наистина трябва да посетя фризьор, макар че хич не ми се искаше. Имам 3/4 приятелки,които се изрусиха в много добри салони,но уви нито едната не ми харесва  newsm78. Първо ще направя това,което ми каза Mademoiselle. Нека първо сама се опитам,че после ако се оплеска поне да се ядосвам на себе си, не на някой друг, че още повече ще ме е яд  Joy

П.С Иначе Mademoiselle косата ми като цяло е много гъста и горе долу дебел косъм, защото е истънена мнogo за това изглежда на снимката може би по рехава и тънка, но като цяло имам много здрава коса, за което съм много хепиии   Hug Hug

БЛАГОДАРЯ още веднъж на всички, много сте мили   bouquet

# 650
  • Русе
Забравих само да попитам, да ми предложите някаква професионална боя,която изсветлява до 4 тона  Laughing

# 651

П.С Иначе Mademoiselle косата ми като цяло е много гъста и горе долу дебел косъм, защото е истънена мнogo за това изглежда на снимката може би по рехава и тънка, но като цяло имам много здрава коса, за което съм много хепиии   Hug Hug

Verchet0, явно от снимката не съм преценила добре  Embarassed Косата ти изглежда много хубава, копринена, не съм имала предвид, че е рехава, просто косъмът ми се стори по-фин и деликатен, което е важно при изсветляване, защото такива коси лесно изгарят и се късат. Моя е грешката Peace

За марка боя - ами всички професионални мисля, че имат серии за силно изсветляване, тоест такива, които изсветляват 4 до 4,5 тона - Вела, Лонда, Крамер, Фрамези, Индола... Зависи и какъв окислител ще вземеш, за толкова силно изсветляване обикновено пише да се ползва 12%. За мен боя №1 в момента е професионалната на Лореал, но не смея да я препоръчвам, тъй като имаше и доста недоволни момичета, при които не изсветлява и матира добре. Всичко е много индивидуално. Преди години съм ползвала Вела Колестон и Крамер, доста добри са, но малко по-агресивни от Лореал-а. Иначе силно изсветляват и матират. Бях доволна много и от Кармен на Йожен Перма, изсветлява много добре, но пък е слаба по отношение на матиране. Аз нямам нужда от силно такова, но за който има - не мисля, че е особено добър вариант.
Ето един сайт от който съм поръчвала бои и има доста голям избор, разгледай, ако искаш.
А, и още нещо, което аз от години спазвам, когато реша да пробвам нова боя. Смеси съвсем мъничко от боята и от окислителя и преди да се боядисаш намажи първо някое малко кичурче. Така ще можеш да придобиеш все пак някаква представа какво горе долу ще се получи и ако пък евентуално, не дай Боже, стане нещо съвсем кофти, поне да не мажеш цялата коса. Просто да се презастраховаш  Peace

# 652
  • Русе
Много ти благодаря още веднъж... ще разгледам сайта Simple Smile
Другата седмица ще се намацам да видим какво ще стане, дано се справя Simple Smile

# 653
GodaiVa,Mademoiselle,благодаря ви за мненията,момичета!  bouquet
Ще взема да го пробвам този шампоан на Виталитис. Simple Smile

# 654
  • София
Здравейте, блондита Simple Smile
От това висене в къщи заради студа съвсем изкуфявам вече и мисля глупости. Преди малко реших, че искам да се направя медно русо. Добре, че бързо ми мина... много харесвам медните тонове, но границата между медно и рижо е твърде тънка за да рискувам с домашни експерименти. От нямане какво да правя (в майчинство съм) и вдъхновена от темата за здрава коса взех, че си наготвих един домашен бъркоч и си го изсипах на косата  Laughing Смесих бира, мед и зехтин в абсолютно произволни пропорции, увих се с един найлон и отгоре хавлия и така си куках един час. След това го измих и сложих балсам и сега само си гладя косата с кеф  Grinning Страшно добър ефект имаше тая помия  Shocked Определено смятам да продължа да се мацам с домашни гадории  Laughing

# 655
  • Пловдив
Addri , видях че си писала във форума ''Тайната на дългата и здрава коса'', и аз често се включвам и го чета редовно. Причината да започна да се мацам с домашни маски, на които никога не съм била фен, е че след няколко експеримента с цветове при които си боядисвах цялата коса а не само корените, косата изглеждаше тревожно зле ooooh!. Дълго време бях много светло руса, боядисвах се с 12 пр. окислител, но толкова зле не бях си виждала косата Cry. От месец и половина яко се клепотя, наред с това си ползвам Loreal проф. за силно изтощена коса, няма да си кривя душата, че съм повече от доволна от резултата Grinning.
Трябваше тази седмица да се боядисвам, но ми се размина Sad, не остана време, мислих за събота да го оставя, мъжът ми каза че ще попътуваме....дано намеря време следващата седмица, че много ми е мерак, ще се клепам в бежово-русо.

# 656
Verchet0, към съветите на момичетата бих добавила да имаш впредвид ,че при изсветляващото боядисване нанасянето е по-обилно ,за да се постигне по-добър изсветляващ и оцветяващ ефект.И също за да е равномерен цвета ,кичурите не трябва да бъдат прекалено големи,нанасянето на боята  започва на разстояние два-три сантиметра от кожата на главата по посока на краищата.Времето за действие  при изсветляващото боядисване е също по-голямо 40-50 минути. И това при условие ,че косата не е третирана с боя преди това.Друг вариант особено при третирана коса е да се направят много и финни кичури и след това боя/или боя само на останалата коса/.И трети блондор-например Platinium и Platinium Plus на Loreal /смес 1:2 до 1:3 с 20 или максимум  30 волюма / и матиране с шампоан .Идеята ми е преди да пристъпиш към каквото и да е ,ако можеш да се консултираш с добър фризьор,който да прецени кое е най-доброто и щадящо за твоята коса.

# 657
много взех да се замислям за тази боя Палетте С9,някой друг има ли впечатления от нея?Или да ми препоръчате друга марка и номер,мисля другата седмица да се боядисам

# 658
  • Варна
Здравейте момичета Simple Smile По принцип съм с кестенява коса. Започнах да се изсветлявам в салон , но нищо не свършиха като хората. След това започнах да се боядисвам в къщи. Станах руса, но с всяко следващо боядисване трябваше да минавам цялата коса и въпреки всичко корените пак ставаха отвратителни. Пробвала съм различни бои. Пред месец ходих на фризьор. Направиха ми кичури и след това я тонираха. Стана много добре. Както се сещата тонирането вече се изми, а корените доста пораснаха. Мисля да се направя в къщи, но представя си нямам с каква боя да опитам за да стане добре Tired

# 659
  • София
vivi_d , всички го имаме този проблем с корените  Confused Моите ставаха перфектни като ги намацам първо с блондор и после с боя, но това е убийство за косата... миналия месец си взех Крамер Колор малко по-тъмен от досегашният ми цвят и се получи прекрасно и равномерно дори и на корените, но сега след няколко измивания те пак започнаха да рижавеят забележимо  Confused GodaiVa остана доволна от Гарние Колор Нейчърълс и цветът, който се е получил и без обезцветител. Аз си купих същата боя и смятам утре да се боядисвам, че вече имам 7-8мм корени, а и старите, както казах, взеха да рижавеят... Та утре и аз ще дам моите отзиви за тази боя Simple Smile Дано да се получи добре защото иначе май пак ще се върна на варианта обезцветител + боя

Общи условия

Активация на акаунт