Боя за коса - blond 10

• 115 051
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
http://www.palette.bg/nashite-produkti/intensive-color-creme/icc … er/c12-ice-blond/
Дали наистина от тази серия на Палете ще премахва рижавия оттенък?Аз по-скоро за корените си мисля.. Thinking
Обаче като знам как гори косата от тази боя
  ooooh!

Не знам обаче много ме зарибява да я пробвам. Peace
Въпреки,че мразя Палете! Толкова е силна тая боя... Crossing Arms
Аз може да я пробвам само на корените  Rolling Eyes Само дето хем искам да повторя цялата коса с Гарниер 9 ,хем пък тази на Палете само на корените Crazy Почудих се вече  hahaha

Офф...и аз съм така. Laughing
В пълна чуденка съм за следващото ми боядисване.Чудя се между три бои,от които едната е тази на Палете,другите две са-Ganier HerbaShine и MM beauty. Crazy

# 706
Момичета, дайте линк към маската за която говорите по - горе.

# 707
  • София
Момичета, дайте линк към маската за която говорите по - горе.

http://beautycosmetic.biz/advanced_search_result.php?keywords=orzene

# 708
ЕЕЕее...бива ли така да зарибявате?Сега и за тази маска ще трябва да мисля,ама то какво да мисля,след като ще я купя,а в банята имам 5-6 маски,които чакат своя ред.

# 709
ЕЕЕее...бива ли така да зарибявате?Сега и за тази маска ще трябва да мисля,ама то какво да мисля,след като ще я купя,а в банята имам 5-6 маски,които чакат своя ред.
Joy

# 710

Благодаря ти, току що гледах рекламата по - телевизора.

# 711
  • София
И аз имам 4 маски освен тази, но не можах да се сдържа  Laughing
Аз моите козметични продукти като ми писнат ги пробутвам на сестра ми за да ми се отвори място в шкафа за нови  Joy

# 712
Ами тези дето,сестрите им не са на близко,на кого да ги пробутаме..  Wink
Ама голямо зарибяване е наистинанай вече тук във форума-един ,двама да споделят дадено нещо и поне 80% си го взимат  Laughing
На мен тъкмо ми свърши маската на Лореал и бях започнала тази на Сери,май ще почака и тя в шкафа....

# 713
боядисвали ли сте се когато сте в цикъл
утре имам записан час и може да ми дойде
какво да правя дали ще ми хване

# 714
боядисвали ли сте се когато сте в цикъл
утре имам записан час и може да ми дойде
какво да правя дали ще ми хване
ооо.. да,и със цикъл и без цикъл,все ме хваща. Grinning
Но съм чувала ,че при други не става точния цвят.

# 715
И аз съм така, цикъла не ми влияе.

# 716
Някой да е пробвал ампулките на Лореал от серият Шайн Блонд?

# 717
Ползвали ли сте супрата на Лореал? Чудя се коя да си взема от Златна рибка - синя или бяла. Някой има ли впечатления?

Чувала съм страхотни отзиви за безамонячната им паста Platinium. Казвали са ми, че е страшно щадяща, не уврежда косата, в същото време изсветлява много - до 7 тона. Не знам с какъв процент оксидант обаче трябва да се смеси, за да стане това. Малко фантастично ми звучи, не съм я пробвала, но това е мнението на момичетата в един добър салон, работещ с Лореал професионел. Подходяща е за тънки, чувствителни коси. За по-плътен или много тъмен косъм обаче се ползва амонячния вариант или Platifiz. Пак уточнявам, че нямам личен опит с тях, само споделям като инфо. За мен блондорите са нещо, което ако въобще се ползва, е по-добре това да става в салон  Peace
А пастата, която споменах я има в Златна рибка по принцип, но в момента не я виждам, сигурно скоро ще заредят. Поне би трябвало да е най-щадящата от всичките им изрусители. Ето я:

Благодаря! На мен за корените ми трябва, не за цялостно изрусяване. В Златна рибка до 1 седмица ще получат доставка на всички обезцветители, вчера им писах да ги питам, защото и аз не ги видях в сайта. Много ме заинтригува пастата Simple Smile Но дали ще ме изруси до бяло...Ще поръчам Platifiz сигурно, после ще докладвам как е положението Wink

# 718
GodaiVa, и аз искам да си направя косата по-естествено руса(сега ми е много светла-по4ти бяла).Моля те,ако може да покажеш още някоя-друга снимка с тази боя GARNIER 9,защото от тези,които си показала немога да преценя то4но какъв цвят се полу4ава.Ще съм ти много благодарна Hug
За съжаление доста бързо се отми боята и пак съм доста светла.Но све пак поне разбрах,че за добиване на даден нюанс си иска напластяване на боята.Така че следващия път пак ще е с 9-ката и ще направя повече снимки.
Сега не виждам смисъл,понеже както казах - то боята падна и пак съм от където започнах.
 Crossing Arms
Цитат

Мерси за отговора.Ще чакам с нетърпение да покажеш още снимки следващия път Wink

# 719
Някой да е пробвал ампулките на Лореал от серият Шайн Блонд?

Много са хубави. Косата ми визуално изглежда още по-светла след тези ампулки, направо платинена. И я усещам плътна и добре подхранена. Очаквам в Златна рибка да ги заредят, за да си взема още. Е, може би не са чак толкова силни по отношение на подхранване и възстановяване като тези от серията Абсолют, но определено действат доста добре на косата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт