Боя за коса - blond 10

• 115 099
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Момичета,мисля да се боядисам другия път с Лонда,някой по-тъмен цвят на русото.Само да ми кажете отговарят ли им цветовете от картинката.Да не да взема тъмно русо,например,а да стана кестенява? Rolling Eyes

# 466
  • Пловдив
Az на Londa с пр.боя съм се боядисвала но само с 12.1 и 12.0 а това са много светло русите цветове, за тъмно русо не знам, иначе съм много доволна от боята, силна е но като не се прекалява не пречи. Иначе по повод точно боядисването в тъмно русо, аз с Крамер не помня кой номер станах кестенява, че и червеникава Twisted Evil Twisted Evil. Ще покажа снимка не съм забравила Wink, беше точно преди КОЛЕДА...Почнах мацане с маски и лимонов сок да смъкна малко боята, и донякъде успях...Другата седмица ми е ред за боя... и мисля да си взема пак Лонда, пък да видим какво ще стане....
Ето тук http://www.facebook.com/album.php?aid=8350&id=1837802200#/ph … amp;id=1837802200 се вижда не много добре обаче какъв ми беше цвета лятото. Извинявам се за снимката, но това си ни е семейна закачка че е обърната Sunglasses

# 467
Според мен тъмно русото е светло кафяво !Поне аз както го виждам на каталозите !

# 468
Az на Londa с пр.боя съм се боядисвала но само с 12.1 и 12.0 а това са много светло русите цветове, за тъмно русо не знам, иначе съм много доволна от боята, силна е но като не се прекалява не пречи. Иначе по повод точно боядисването в тъмно русо, аз с Крамер не помня кой номер станах кестенява, че и червеникава Twisted Evil Twisted Evil. Ще покажа снимка не съм забравила Wink, беше точно преди КОЛЕДА...Почнах мацане с маски и лимонов сок да смъкна малко боята, и донякъде успях...Другата седмица ми е ред за боя... и мисля да си взема пак Лонда, пък да видим какво ще стане....
Ето тук http://www.facebook.com/album.php?aid=8350&id=1837802200#/ph … amp;id=1837802200 се вижда не много добре обаче какъв ми беше цвета лятото. Извинявам се за снимката, но това си ни е семейна закачка че е обърната Sunglasses
Аз говоря за Лонда не професионалната.Да ,и аз се притеснявам да не стана кестенява  Shocked

Според мен тъмно русото е светло кафяво !Поне аз както го виждам на каталозите !
Не,аз няма да търся тъмно русо,а едни такива завъртени-златна есен,шампанско,поне мисля,че това са по-тъмни..знам ли и аз  ooooh!

# 469
Чудя се и за тези :
http://concord.bg/e-shop/other/hair/pages/N%2001.html
Гарниер вижте и какви цветове има,дали ще са хубави (шампанско,ванилово рус..) - http://concord.bg/e-shop/products.php?category=haircare&id=29&stype=none

А мнения за Вела зафира?И те имат  странни нюанси : -
http://www.ivis-bg.com/index.php?cPath=335_339_342

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 16:58 от GodaiVa

# 470
Мен и цветът и къдриците много ми харесаха! Crazy
Как си ги правила,къдриците?
Тъкмо това обсъждаме с Venisss -с дизайнер за къдрици-на мокра коса мачкам с него  Simple Smile
Venisss забравих да те питам,ти дифузер използваш ли?

Да ползвам дифузер.

# 471
  • Пловдив
Този цвят шампанско на Гарние, много ама много се доближава до това на Крамер което си бях взела уж за тъмно русо Rolling Eyes, стана....не е за говорене....Не знам, не съм ползвала Гарние, но ми се струват малко по-тъмни от това което описваш, че искаш.

# 472

Не,не тук е без дифузер.С дифузера къдричките почват много отгоре,а тук ако забележиш е по-къдрава към краищата(защото ми е по-лесно там да мачкам  Laughing). А иначе комбинация дифузер и този продукт си е направо бомба Peace Peace

Питам,защото съм се навила да си взема дифузер. Blush

Чудя се и за тези :
http://concord.bg/e-shop/other/hair/pages/N%2001.html
Гарниер вижте и какви цветове има,дали ще са хубави (шампанско,ванилово рус..) - http://concord.bg/e-shop/products.php?category=haircare&id=29&stype=none

А мнения за Вела зафира?И те имат  странни нюанси : -
http://www.ivis-bg.com/index.php?cPath=335_339_342

Миналата година се бях правила с Вела Зафира,с цвят Блестяща перла http://www.ivis-bg.com/product_info.php?cPath=335_339_342&products_id=2615 Бях доволна,боята е хубава,цветът не стана тъмно кестеняв...както при други бои.

# 473
Sassie  откакто си купих дифузер се преродих.И моята коса е непокорна и,за да изглежда добре,къдриците трябва да се подредят по някакъв начин. Няма да сгрешиш,купувай смело  Peace  Моят е най-обикновен на First за 25 лв. мисля беше.Само да знаеш,дифузерите са два вида:
- този с късите "иглички" е за накъдряне - просто вземаш няколко кичура и ги "натъпкваш" в дифузера.
-този дифузер с дългите иглички е за обем.
 Дифузер,на който игличките са концентрирани в краищата,а в центъра няма иглички не ти го препоръчвам-първият ми беше такъв и  никакъв ефект.
Най-добрият дифузер е къси иглички,гъсто разположени,а самия дифузер е много плитък,не дълбок.Нещо такова -  

Ето този например НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ -

# 474
Съгласна съм с GodaiVa. Не мога  без дифузер.
Само когато суша бретона сменям преставката.

# 475
GodaiVa,благодаря ти за подробното разяснение,информацията ти определено ми е доста полезна!  bouquet
Като начинаеща и аз мисля да си взема някой по-евтин,даже ако намеря такъв като твоя ще е супер. Simple Smile

# 476
  • София
Здравейте  Grinning
Как точно боравите с дифузера за да получите само обем без да къдрите косата?
Аз днес се измих с на бебето шампоана Бюбхен и сега изглеждам все едно съм с двойно повече коса  Shocked Не изглежда бухнала и хвърчаща, а в същото време е много обемна. След измиването сложих и от възстановяващата маска на Сиос, но не ми се вярва от нея да е тая грива  Crazy Сега ще видим колко време ще й трябва за да се омазни защото въпреки сухите краища имам мазен скалп, а тоя бебешки шампоан е доста щадящ за да не изсушава на дребосъците кратунките  Mr. Green

# 477
GodaiVa, не професионалните на Лонда не си отговарят.
Аз преди години съм се правила с шампанско на Крамер, беше станало точно както онези снимки, които беше пускала за мечтан цвят коса преди няколко страници.
Моята коса е доста чуплива, особено след първото раждане и така си остана, а не ми отива и постоянно се изправям. Чудя се и аз за един дифузер, че поне да бъде в някаква форма Thinking Но пък трябва да ползвам много стилизиращи продукти, а пък те ще ми я омазнят допълнително, че и без това е много мазна. Направо вече не знам какво да я правя тази коса.
Искам да имам един цвят русо, но много трудно я поддържам, та се чудя дали да не направя тъмни кичури, да почине малко косата Thinking Знам, че после ще ми липсва бяло русото Confused
Последно се правих с блондор на корените, но ми е много чувствителен скалпа и направо едва го изтърпях. После боядисах с Гарние 111 и стана страхотен цвят, но много бързо (някъде за 10-тина дни) падна боята и стана на цяло малко жълтеникава. GodaiVa, на теб държи ли ти повече Гарние 113 или тонираш след време с балсам?

# 478
GodaiVa,благодаря ти за подробното разяснение,информацията ти определено ми е доста полезна!  bouquet
Като начинаеща и аз мисля да си взема някой по-евтин,даже ако намеря такъв като твоя ще е супер. Simple Smile

Точно за дифузер,може и да греша,но каква пък ще е разликата професионален от непрофесионален?Мился,че няма.Моята фризьорка ме е правила с нейния проф. и къдриците са си точно като тези ,когато се правя с моя простичкия  Laughing

Здравейте  Grinning
Как точно боравите с дифузера за да получите само обем без да къдрите косата?
Както писах по-долу,този дифузер,който е за обем е с дълги иглички.Точна техника не мога да ти кажа.Първият ми дифузер по погрешка беше такъв (не за къдрене)-правя-струвам обемна коса,обаче не и къдрици.До колкото съм виждала моята фризьорка,когато работеше с дифузера за обем,тя загребваше коса от корените с дългите иглички и повдигаше...бе то аз как го обясних ooooh!
Това за бебешкия шампоан ме заинтригува,да взема да пробвам и аз  Laughing

GodaiVa, не професионалните на Лонда не си отговарят.
Аз преди години съм се правила с шампанско на Крамер, беше станало точно както онези снимки, които беше пускала за мечтан цвят коса преди няколко страници.
Моята коса е доста чуплива, особено след първото раждане и така си остана, а не ми отива и постоянно се изправям. Чудя се и аз за един дифузер, че поне да бъде в някаква форма Thinking Но пък трябва да ползвам много стилизиращи продукти, а пък те ще ми я омазнят допълнително, че и без това е много мазна. Направо вече не знам какво да я правя тази коса.
Искам да имам един цвят русо, но много трудно я поддържам, та се чудя дали да не направя тъмни кичури, да почине малко косата Thinking Знам, че после ще ми липсва бяло русото Confused
Последно се правих с блондор на корените, но ми е много чувствителен скалпа и направо едва го изтърпях. После боядисах с Гарние 111 и стана страхотен цвят, но много бързо (някъде за 10-тина дни) падна боята и стана на цяло малко жълтеникава. GodaiVa, на теб държи ли ти повече Гарние 113 или тонираш след време с балсам?

- Лъч надежда,да взема да пробвам тази Крамер-шампанско  Thinking. Обаче сега гледах,мила,то няма цвят шампанско? newsm78
- За стилизиращите продукти не си много права,прочети мааалко по-надолу,бях предложила един продукт за къдрици-той не е тежък и мазен като пяната,а ефекта е супер  Peace
- Когато се правих с арниер 113 НИКОГА не съм се тонирала.С времето косата спираше да е толкова лъскава,но не е пожълтявала.Аз също съм ползвала 111 на Гарниер,наистина бързо пада и трябва тониране.

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 11:47 от GodaiVa

# 479
  • Parsberg
Аз също се присъединявам към вас.По принцип съм блондинка ,но от доста дълго време се боядисвам със потъмни тонове и без блондор преди това.Но вече ми омръзна и реших да се направя перлено русо или нещо подобно.Говорих с една фризьорка, която работи със продукти на Лореал.Та тя ми каза понеже косата ми има червен пигмент, каквото и да значи това, трябва първо със блондор и послe със боя с номер 10.Моля ви кажете ми това на един ден ли трябва да стане няма ли да се изтощи косата или по точно изгори?.И какъв е този блондор на Лореал аз не можах да видя такъв в сайта Златна рибка.Там имаше само на прах за кичури.

Общи условия

Активация на акаунт