Боя за коса - blond 10

• 115 099
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Lost in a fairytale ...
Да питам и аз нещо.
Как използвате балсама на Престиж (матиращия)? На суха или мокра коса? Защото аз пробвах и  на суха и на влажна и на мокра след маската, но  все не се получава  newsm78 Да няма някаква тънкост, която ми убягва? И колко време стоите, за да се получи добро матиране?

# 496
  • София
Аз с тоя балсам също не можех изобщо да се справям навремето. Все ставах на петна и ужасно сива...  Confused

След измиването с бебешкия шампоан Бюбхен косата ми още не се е омазнила, обемна е и лъскава, но след първото преспиване се начупи, вече не е абсолютно права и не седи добре.

# 497
Аз с тоя балсам също не можех изобщо да се справям навремето. Все ставах на петна и ужасно сива...  Confused

След измиването с бебешкия шампоан Бюбхен косата ми още не се е омазнила, обемна е и лъскава, но след първото преспиване се начупи, вече не е абсолютно права и не седи добре.
Кой шампоан по-точно,че те са няколко на Бюбхен?
По въпроса за балсама ,и аз не знам как се ползва,преди се правен,но ставах и аз на петна.Иаче сега тоя сив ефект хич не ми харесва и не се тонирам
  Naughty

# 498
  • Parsberg
Снимах се но не знам как да сложа снимката  Rolling EyesЩе се опитам пак дано да успея.Цвета ми е може би естествено русо но на места имам и по-светли цветове.Последният път се правих с боята на Гарниер светло пепелно русо мисля че беше.Но много бързо се измива а в корените рижавее.Всички хубави цветове се измиват бързо а перлено русо няма как да стане без блондор.Ако имате друга идея ми кажете.

# 499
  • София
Ето този е

# 500
Да питам и аз нещо.
Как използвате балсама на Престиж (матиращия)? На суха или мокра коса? Защото аз пробвах и  на суха и на влажна и на мокра след маската, но  все не се получава  newsm78 Да няма някаква тънкост, която ми убягва? И колко време стоите, за да се получи добро матиране?

Аз си го разреждам с вода, за да ми остане повече време за нанасяне. И все пак някой път пак ставам доста сива.

# 501
  • Враца
аз след дълго чудене съм вече руса Grinning
тия дни ще се снимам Peace

# 502
Днес си купих оцветяващ шампоан /платинено русо/, и се получи  хубав цвят.

# 503
Днес си купих оцветяващ шампоан /платинено русо/, и се получи  хубав цвят.
Каква марка е?

# 504
аз след дълго чудене съм вече руса Grinning
тия дни ще се снимам Peace

Какво означава "след дълго чудене" ?От първо боядисване е станало русо ли ?  Rolling Eyes newsm78  Ще чакаме снимки smile3509

# 505
Сега ще отида да го снимам, защото за първи път го виждам. Между другото се продава в единична доза.

Ето го:

http://www.prikachi.com/files/1299134z.jpg

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 22:58 от Venisss

# 506
Сега ще отида да го снимам, защото за първи път го виждам. Между другото се продава в единична доза.

Ето го:

http://www.prikachi.com/files/1299134z.jpg

Не съм го виждала..  newsm78  Обаче всеки се стреми за това,което няма.Докато ми стане толкова бяло русо преминах през всички нюанси на русото и не мирясах докато не се получи платината.Обаче сега разбирам колко претенциозно русо е.Че то всяка седмица трябва боя,като избие черничко в корените направо е ужас  ooooh! Сега някой натурален нюанс също ще ми е трудно да постигна,защото,както знаете ,вече обезцветяваната много пъти коса не държи боя,камо ли по-тъмна  Crossing Arms
Спомням си когато като ученичка бях блонди и след това се направих кестенява,така се ядосвах,че русото избиваше постоянно и не можех да докарам тъмно кестеняво.
Въпрос на избор си е,но мога да посъветвам всички да не се стремите към това бяло русо,че точно 2 месеца и ще видите колко е коварно
  Laughing

# 507
Да ти кажа често от доста време вече си докарвам бяло русо, и няма да се отказвам от него. Макар, че по - някой път ми се иска нещо по - тъмно русо, но не ми се рискува, защото знам че ще съжалявам, а пък нали и един път се оризилих.  За сега ще карам така пък по - нататъка ще видим.

# 508
Аз пък сега искам русо на кичури. Laughing Нещо такова:

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2008/01/lauren-co … -urban-jungle.jpg

# 509
На мен ми харесва цветът на Божана Филипова от Нова. Там също има доста кичури в различни нюанси, но няма как да стане в домашни условия.

Общи условия

Активация на акаунт