Боя за коса - blond 10

• 115 146
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
 Shocked  "баш" голяма разлика си е,сега като видях двете снимки една до друга.
Между другото тази снимка,която си направила сравнение е правена с телефона,може и затова разликата да е толкова очебийна.

# 586

Благодаря ти,мила...струва ми се обаче,ако не си пипах и веждите,разликата щеше да е фрапантна.

Таа,я кажи как ги правиш твоите.Мен доста ме е страх да ги мацна с боя да не стана смешок  Joy
Моите си ги кастря доста и така стоят по-редки и светли
hahaha

Shocked  "баш" голяма разлика си е,сега като видях двете снимки една до друга.
Мхм доста и то.Малее аз на моето му викам бяло,пък ако стане цветът като твоя какво ще казвам не знам  Joy

# 587

Eti,и твоята коса изглежда страхотно!  Wink

С какви продукти я поддържаш? Peace

# 588
и аз си ги кастря,честно казано Laughing
Със същата идея като теб,иначе слагам боя отгоре но стоя най много минута,минута и половина и веднага се мия.После дооправям с молив за вежди(кафяв).Та това е,няма кой знае какво...

# 589

Благодаря  Hug
Трябва да ви кажа ,че всички които сме тук сме с хубави коси,все още... Grinning
Ползвам маската на Лорел,преди това си мажа косата със стимуланта на Икаров ,само по дължините.
Когато тръгна да суша,слагам коприна и пръскам термозащитен спрей от същата марка(той хем подхранва,хем по лъскава става).И най накрая,слагам кристалите на Сери Peace

# 590
Със същата идея като теб,иначе слагам боя отгоре но стоя най много минута,минута и половина и веднага се мия.После дооправям с молив за вежди(кафяв).Та това е,няма кой знае какво...
Слагаш боята,с която се мацаш ли (да речем 113 на Гарниер)?Мале доста ще ме е шубе,но съм се замисляла по въпроса да опитам.. Rolling Eyes
А да те питам,ти като кастриш и боядисваш,то като пораснат космите не става ли разлика от боядисаното и израстналото?

# 591

Благодаря  Hug
Трябва да ви кажа ,че всички които сме тук сме с хубави коси,все още... Grinning
Ползвам маската на Лорел,преди това си мажа косата със стимуланта на Икаров ,само по дължините.
Когато тръгна да суша,слагам коприна и пръскам термозащитен спрей от същата марка(той хем подхранва,хем по лъскава става).И най накрая,слагам кристалите на Сери Peace

А коприната и термозащитния спрей на коя марка са ти? Blush

# 592
Абсолютно на същото мнение съм.Има 1-2 мацки,на които обаче няма да спомена никовете (въпреки,че отдавна не са писали във форума),които само се правеха с блондор и дори не матираха-е за тях мога да кажа,че косите им са в ужасен вид  Shocked

А за коприната на коя марка е?

# 593
Благодаря, Ети! Следващия път и аз ще изпробвам твоя метод Simple Smile А не ти ли щипе много боята след блондор с 12 %? Аз съм се правила така преди и направо имах рани. С 9% дали ще успея да постигна платина, като сложа след супрата гарнието?
Накакви отзиви имате ли за Крамер колор и за Индола в светло русите им нюанси? А ползвали ли сте супра на Лореал от тези в големите кутии в Златна рибка? Има една, която е обикновена супра и една, която е за кичури по-силна. Питам така на посоки, защото отскоро пак се изрусявам, беше ми щукнало да бъда черна за около година и сега пак се върнах към русото, но супрата, която ползвах преди вече не я внасят и съм много объркана. Иначе преди се правех със супра на Рилкен, която изсветляваше до бяло ( а аз съм с доста силен пигмент) и после слагах 12/1 на Велатон, и се получаваше цвят като на Ети. Искам си пак същия цвят Wink

# 594
  • София
Роси, аз ползвам Крамер колор, но не в най-светлите им тонове. Определено съм много доволна от цвета, който се получава, но не съм пробвала най-светло русите и не мога да дам отзиви. Аз се правех с 9.2 - много светъл тютюн (цветът от аватара ми), а последния път се направих дори и една идея по-тъмно с 8.2
За веждите - и аз така процедирам, подстригвам ги малко (не за да изглеждат по-редки, а защото се разрошват  Laughing ) и го мацам с боята и седя 2-3 минутки. Не е страшно защото през цялото време има много добър контрол на цвета - лесно се вижда какво е станало и колко е изсветляло и не ми е трудно да преценя кога да отмия боята. А и като цяло веждите по-трудно изсветляват от косата на главата защото са с по-дебели и твърди косъмчета. Иначе подстриганото израства бавно. Горе долу когато ми прорастнад соста корените на косата тогава ми прорастват и веждите, но не седи грозно, а някак естествено даже.

# 595
А някой ползвал ли е Палете колор енд глосс и какви са ви отзивите ви?

# 596
какви кристали ползвате кои бихте препоръчали за суха коса
мислех си да пробвам алфапарф вие от кои сте доволни

# 597
Последния път се правих с Палете Color and Gloss,безамонячната.Номерът й е 9.1 и се води ледено рус.Не стана цветът от картинката,а се получи нещо като матировка,но все пак съм доволна.Мога да сложа и снимка,ако има интерес  Simple Smile

# 598
Слагаш боята,с която се мацаш ли (да речем 113 на Гарниер)?Мале доста ще ме е шубе,но съм се замисляла по въпроса да опитам.. Rolling Eyes
А да те питам,ти като кастриш и боядисваш,то като пораснат космите не става ли разлика от боядисаното и израстналото?

Може и Гарние 113,трябва цвета на боята да е по тъмен.Аз бях си купила някакъв нюанс на Лонда и сега с него се правя.
Иначе за това че порастват веждите,си е така,но не е чак толкова фрапиращо,както пък се вижда при косата.
Подстригвам ги и защото,както е написала Аддри,за да ги пооформя.Наистина има контрол в/у цвета,вижда се колко е хванало и колко желаеш.

# 599
Sassie ,
преди време имаше една промоция на CHI(шампоан,балсам,коприната и този подхранващ спрей-CHI KERATIN MIST)  и реших да ги пробвам.Сега все още имам,много съм доволна и са икономични.
Косата си я мия два пъти в седмицата и правя следното:първо я мия със съвсем обикновен шампоан Милва(хининовия,той не прави никаква пяна,но ми помага да махна по лесно маслата),след което мия с Фитовал и най накрая или с Лореал ,или с CHI.
И напоследък много мои познати ми казват ,че косата много ми е порастнала.А и аз се радвам,защото отдавна я чакам да ми стане дълга Grinning
rossi_spi ,нямам този проблем с щипането на скалпа ,но ако при теб се получават чак и рани,то смятам тогава,че е малко рисковано да опиташ,за да не се повтори това.Все пак окислителя си е силен.
Незнам дали с по малкия процент би постигнала платина...много зависи от косата ти(пигмент и т.н).В твоя случай би могла да пробваш,това ,което може да се случи е да не я известлиш достатъчно и да ти рижавее.

Общи условия

Активация на акаунт