КГБ=Клуб на готините баби - 87

• 30 511
  • 740
  •   1
Отговори
# 270

Наздраве на всички празнуващи.
Много късмет.

# 271

Момичета,благодаря ви за поздравите!

Диди,за кръста си купувай "капсолин" Това е екстрат от люти чушки и страшно помага.Аз в петък гушнах един дебеланко и едвам го оставих след това на земята така се сецнах,че умрях от болка.В събота не можех да стана от леглото.Напарих се в банята и дядото ме разтри и още вечерта спря да ме боли и се размърдах. Laughing

Понеже се опитва новото вино ние сме на кубратското дето донесохме.Наздраве на всички!

# 272
  • София
 Wine Glass Drunk
и от мене с купешко Поморийско

# 273
Наздраве и от нас, ние сме на Евксиноградско червено вино "Букет", разкошно е!

Наздраве!

Wine Glass

# 274
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.
Аз нямах нет два дни ,обадих се да направят нещо а те ми казаха ,че проблема е в компютъра ми .Та чаках днес да мога да го занеса на доктор.Момчето още докато не беше проверило какво има ми каза ,че едва ли е от компа ,както и се указа ... #Cussing out Много от интернет доставчиците така казвали когато не им се занимава с проблема.  bash Ама като се прибрах им сипах да ядат ,наврях ги на кучето в г**** #Cussing outКазаха че ще пратят хора в къщи ,че при тях всичко е нормално било.Само след 5мин нета дойде  #Cussing out Ама ми идеше да отида и да ги взривя тези   Misc Bomb Misc Bomb fight fight
Днес и аз съм с болки в кръста едвам изтраях да се прибере Мими да си вземе децата  ooooh!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС Дидиа, Диди, Фурийче и синът на Дуня и всички именници САМО ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!!

НАЗДРАВЕ И ОТ НАС  ние сме на  "Меча кръв"

СПИСЪКА -  ЗА СРЕЩАТА В ПЛОВДИВ НА 7-8 .11

1.  ЗИЧЕ +1
  2.  МИШУ +1
  3.  АЙША
  4.  ТАНИТА
  5.  ЯНЧЕТО
  6.  ДОБИ
  7.  ЯЖКА
  8.  МАЯ
  9.  МАСТЕРЧЕ
10.  РИМАР
11.  ДЖЕЙДА +1
12.  ДИДИЯ +1
13.  Шпунц +1
14.  ГЪБКА +1
15.  МОНИ +1
16.  ГЕОРГЕНА //без нощувка/

# 275
  • Кубрат/ Пишурка
 И аз си седя сама и съм на бяло "Маде ин Беловец"! Ама много бистро ще стане! За сега е малко дели буран,но половин чашка не вреди!А червеното е супер!Моят музикант не се появи - кой знае на коя дискотека е!Има да чакам за снимка!
Не можах да разбера Деси ще дойде ли! Май не се е записала! Дескаааа,не се пинкай!Я си спомни какво вълнение ти е било за Балани! Сега го дължим на Зиче!Тръгвай и хич не му мисли!До тогава ще оздравееш!

# 276
  • Пловдив
ЯНЧЕ за Десито беше казала това.....
За срещата ще кажа последна почти,понеже кандидаствам по един проект към министерството и ако ме одобрят ще ходя на обучение,което означава че ще ходя на гости на варненки 

Тъй че ще чакам да ми каже резултата дали ще идва newsm78 newsm78   

# 277
  • София
Честит Димитровден!Честит имен ден на Дидия,Фурийка, Диди и Димитър на Дуня!Да ви е благословено името! Да сте здрави и щастливи!
http://vbox7.com/play:8f17a2d3

# 278
Честит празник на всички празнуващи!

# 279
  • София
Ирен, как сте, върви ли поръчката?

# 280
Утре, да е живот и здраве, ще се появя след обяд. Зълва ми, на Стефан сестра му, работи към Съюза на слепите и утре им е годишното събрание. Ще отида да й помогна, че ще се съберат много членове, да ги отмятам по списъка, да им раздам купончета за обяда....... Някои са с придружители, но повечето не са.Миналата година ходих за първи път, доста се натоварих, ама няма как, на такива хора се помага! Стефан също ще бъде, че и той и майка ми  са членове на Съюза.
Такаааа.

ЛЕКА  НОЩ  И  СЛАДКИ  СЪНИЩА !

luvbed smile3524 1countingsheep

# 281
  • София

Здравейте. Снощи голямо винопиене е паднало.... Wink
 Деси и Георгена лош е този вирус и ние всички в къщи се борим с него.
 Деси ще ми е приятно да се видим в Пловдив.
 Някой знае ли нещо за Марси и Арита? Момичета ще ви дърпаме ушите!  Naughty
 Обаждайте се!

# 282
  • Пловдив

ДОБРО УТРО.
До сега форума не ме пускаше да влезна  newsm78   Беше се бъгнал нещо пак.

ШПУНЦ не се ли пооправихте вече newsm78
За АРИТА и МАРСИ нищо не знам и аз newsm78 Какво стана с тези момичета незнам. Само дано да са добре. Hug

# 283
  • София
    Добро утро момичета! Шпунц  HugБлагодаря за кафето.
    Днес ще съм си у дома,ще се лекувам.От 2-3 дни ми е запушен носа,а от снощи ме боли гърлото и усещам,че нещата се влошават.Аз имам много големи неприятности с една киста в синусите и като се разболея-карам така цяла зима.Миналата година минах учудващо леко,но сега започнах много рано да боледувам-този месец за втори път.Дано да се оправя за срещата.
    Танче,чета ти стихчетата и ти се възхищавам.Повишаваш ми настроението винаги.
     Момичета,няма да споменавам всички.Само искам да ви кажа обичам ви!

# 284
  • София
Да предложа и аз едно кафенце със закусчица на винодегустаторките  Grinning, моят мъж отточи две дамаджани от виното и сложи захар за ракия, станало е много хубаво, ама аз повече от две, три глътки не смея, че главата все ми се мота и без вино  Wink
Вчера ходих при моят фризьор, казах му да измисли  как да ме подстиже, а той на финала и нещо като прическа направи.
http://margitaaa.snimka.bg/family/razni.379416.15638430

Общи условия

Активация на акаунт