КГБ=Клуб на готините баби - 87

• 30 436
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
                  Joy Joy Joy Сега , Зиче, ще гледат още по-секси аватарче! Joy Joy Joy
                  Добро утро и от мен!Рано съм станала ,ама първо ходих на кафе,че нещо ми е нервно и не ме свърта у дома. Laughing Имам си грижи и ми писна от бюрократщината в тази скапана държава. #2gunfire
                  Яжке, нищо лошо няма в това,че децата са почистили с кърпичките на Вики.Ние имаме големи пакети мокри кърпи в тоалетната и в занималнята.В тоалетната ясно защо са , а в занималнята след като рисуват с фулмастри чистят масичките с тях.Само с тях излизат драскотините от фулмастерите  Laughing Неда постоянно ги раздава и даже чистят играчките с тях.Единственото ,което изисквам е да се хвърлят в кошчето  Laughing Не виждам какво лошо може да каже учителката  newsm78 по въпроса.Детето си е намерило занимавка ,а и приятелчета и не виждам нищо лошо.Аз ,лично , не бих обяснявала на майката къде са отишли кърпичките Laughing , а ако ме попита ще и кажа ,че малкото пакетче свършва за 1 минутка. Laughing В моята група съм предупредила ,че отговарям за ДЕЦА и НЕ  ме интересуват играчките и предметите,които носят,колкото и скъпи да са.Всеки сам да реши какво да дава на детето си ,но не съм длъжна да търся някоя джунджурийка и да оставя цяла група деца без внимание заради някой мечо. Laughing Това е !
                Лек и спокоен ден ви желая!  bouquet

# 91
  • Видин

Здравейте и от мен!
Аз имам да свърша куп работи, че от утре съм на семинар в Боровец три дни.Много мразя като ни кажат един ден преди това.Нищо неможеш да си организираш.Отгоре на всичко този път аз ще съм шофьора и ще мина да взема и колежите от Монтана и Враца. CrazyДобре поне че дават хубаво време Flutter

Аз съм потресена от тази случка с детенцето.Горкото, в какви мъки си е отишло CryТази бих я разкъсала със собствените и кучета Close
Дени много често ми звъни като се прибира от училще и казва мама срещу мен идват цяла глутница кучета.Все им говориме да се движат повече деца, че да не се случи нещо.Няма управия и това е Crazy

Жабче, поздрави на цялата банда у вас! HugС лаптопа вече ще можеш да се обаждаш по-често Peace

Яжка, струва ми се че Вики просто се опитва полека лека да направи контакт с другите дечица и да намерят общо занимание.Даже е дала пример за поддържане на добра хигиена Peace

След толкова дъжд при нас вече се опитва да пробие слънчо Party

И на всички вас пожелавам слънчев ден!

Хайде отивам на тръстиката... Flutter

# 92
  • София
http://razpisanie.bdz.bg/SearchServlet?action=listOptions    http://www.bdz.bg/
 Изберете час. Аз -10,40

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 11:01 от Шпунц

# 93
Зиче, закачката беше за аватарчето, чудесно е много ми хареса. Не беше за времето и тук започва да се опитва да грее слънце.  .:   Laughing

# 94
  • Пловдив
ДЖЕЙДА ама съм затралена бабка ooooh! ooooh! то така като чета набръжки  Blush Blush Joy Joy Joy

ДИДИЯ ама те не свирят и не пеят само се пулели в аватара ми ,,,, ooooh! и сега ако се отнасят от уроците ставам монахиня аватарка  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ШПУНЦ няма ли да се съберете в коли Софиянки кой ще идва с коли  newsm78
Ще ви чакам в къщи първо и тогава ще ходим към хотела и ресторанта.
Който ми няма телефоните и адреса да ми пише на лични да ми ги дам Peace
Добре ще е да дойдете заедно за да мога да ви вземем  там където ще пристигнете. Peace

# 95

ДИДИЯ ама те не свирят и не пеят само се пулели в аватара ми ,,,, ooooh! и сега ако се отнасят от уроците ставам монахиня аватарка  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сега какво очакваш ? Като видят тази монахиня да засвирят и запеят ли? Joy Joy Joy
                Ако дойде дедито с мен ,че сме под въпрос /ама може и да ми угоди  Laughing/ аз ще съм с кола. Peace

# 96

привет момичета! Hug Hug
Бреййй -край няма тая работа ! Добре,че е обедната почивка .То както се бях разработилааа- добре,че чух че слизат хора по коридорите  Mr. Green Mr. Green Абе - много съм работна Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Зичее- къде ще ни събереш толкова народ бе  миличка newsm78 newsm78 Hug
Като наближи  срещата - ти ще ни обясниш къде е хотела и ресторанта,че знае ми човек   От много краища ще се съберем ,а по  едно и също време ще е трудничко newsm78 newsm78

Хайде приятен обяд на всички!

# 97
Здравейте момичета!
Ние пак прецакахме компа!
В залата дойдох да ви изчета
Трудно пиша на латиница
Радвам се за Пловдив!
Ще се видим!
Целувам ви!

Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 98
  • Пловдив
Гъбче имах в предвид от едни и същи градове да са горе доло в едно и също време за да ги посрещнеме на гара ,автогара ,с коли кой с каквото идва  Peace
Сърце да е широко за събиране  , то може ли да тъй да сте в Пловдив пък да не дойдете  и в къщи newsm78Ако трябва и  една върху друга ще ви сложа Joy  ама ще ми е кеф голям.. Hug надявам се и на вас... Hug
А иначе хотела е точно до МЕТРО и е на много лесно място ,транспорта до там който е без кола е удобен от гари и автогари Peace От гарата се хваща автобус № 29 за жк. Тракия  и спира точно между хотела SPS и ресторанта Краси. Peace
С колите всеки може да гони МЕТРО това е най точния ориентир Peace

# 99
Дааа - знам къде е Метро в Пловдив. А и ресторанта е кръстен на мене Joy Joy- тъй ,че няма да го забравя Joy Joy Joy
Само да не ми мине котка път newsm78 newsm78- там сме! Grinning Grinning

# 100
  • Кубрат/ Пишурка
 Здравейте,дружки! И аз да се разпиша.То хубаво от сега да се оправяме за срещата,ама аз имам още две хойкания преди това,та за сега акъла ми е там.За Пловдив ще мисля след 1.11. Сега съм на вълна Струмяне. В петък сутринта ще тръгнем в 5,30 и сигурно надвечер ще стигнем.То било чак към Сандански!Така че ще липсваме петък, събота и неделя с Мимето,а аз още от четвъртък вечер,че ще трябва да спя у мама си.. За сега това.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 21:01 от Янче-то

# 101
Момичета, компа сам се оправи!
Обаче е доста  бавен и стрелката като спре някъде, мисли, мисли и тогава тръгва, ама по-добре да ми къса нервите, но да го има, че като го няма........скука, скука .
Дали е пред окончателно разболяване, или е от нета? Не знам.

В Интернет залата, където ходя, дали защото само дечурлига играят игри, клавиатурите нямат български букви, само латиница, леле-мале, докато намеря буквите, виждам зор. А на младини бях машинописка!
Когато съм на компа и приятелчета на Бори му пишат по скайпа, аз им отговарям, че Бори в момента го няма, като дойде ще им се обади и т.н.... И едно казало в у-ще- да знаете на Борко баба му играе игрички на компа!, а друго казало а колко бързо пише......

Оплаках ви се, скромно се похвалих, че пиша бързо, сега дано техниката да не ми създава мизерии!
Толкова се радвам, че компа се оправи!
Приятна вечер!

Heart Eyes Hug  bouquet

# 102
  • София
Танита60 ,
моя комп така бави и мисли по сто часа, когато малката поседи на него и го натъпче с вируси и т.н. Обикновено след това се нуждае от преинсталиране, иначе оправия няма. Слава богу, че милото е програмист и веднага я свършва таз работа, но вече му писна и е забранил на моя лап топ да сядат децата, иначе заплаши че няма да го оправя. Той вместо неговата работа да върши, все на някоя от нас компа съживява след изтезания отгоре му. Joy

# 103
  • София
Тук съм вече.
Танита, може да е бавен от самата връзка с Интернет. Някога така прави и у нас.
Иначе, оплаквания от вируси покрай Ани нямам. Рядко сяда на него и засега е здрав.

# 104
  • тук и там
Да се разпиша и аз.
Янка вече се е отчела.Стискайте палци да се представим добре в събота.
Яне,ела у нас в четвъртък вечер,ще има и кой да ни заведе до читалището.
Аз да чукам,ама за сега компа ми е верен.
Върнах се от работа.Деца имам докато ми свърши смяната.Не искат да си ходят.Ревът,че ги вземат,ревът и сутрин за първото място на пристигане в ДГ.Такова чудо не съм имала до сега.

Общи условия

Активация на акаунт