ресторанти за сватба в пловдив

• 14 188
  • 32
  •   1
Отговори
Препоръчайте ми ресторант за сватба в пловдив. От известно време се ровя в нета, но понеже не съм от града, не съм и посещавала повечето места. Опитвам се да си изградя някаква представа от побликуваните снимки и мнения, но ми е трудно.  ooooh!

# 1
Сподели какви са ти изискванията,защото има всякакви ресторанти-малки и големи,скъпи,изискани и не чак толкова, за колко гости и т.н. Simple Smile

# 2
Здр мамета.Нуждая се от помощ.Явно аз съм най-капризната булка в света.Търся си ресторант за около 100души.Да е евтин и много красив.Да не е  битов стил,да има голям дансинг ,храната да е хубава,да знаят как да посрещнат младоцженците от там нататък се оправям.Обиколих цял Пловдив и немога да си харесам нищо.Сигурна съм ,че пропускам някой обаче моля помогнете ми. ooooh! Embarassed ooooh!Направо вече изпушвам отвсякъде искам всичко да е страхотно.Благодаря ви предварително.   

# 3
  • Пловдив
Кажи кой си обиколила за да знаем кой си пропуснала.

# 4
  • Пловдив
Вижте в Прима, отговаря на твоите изисквания http://www.prima.bg/galery.html

# 5
Нашата сватба беше в Прима-та през 2006г.
За 100 човека обаче не мисля че е подходяща ... макс.80 по моя преценка.

# 6
Нашата сватба беше в Малкия Бунарджик. Много красив ресторант. Ние бяхме в зала 120 човека. Има си церемониалмайстор от ресторанта, много интересни предложения /например пирамидата от шампанско/ и е много уютно. Има голям дансинг, подредбата е невероятна. И въпреки, че поръчахме украси от агенция, и от ресторанта доста се бяха потрудили. И обслужването е на ниво.
Тъй като беше през февруари, бяхме вътре, но има и прекрасна огромна градина с фонтани за тези, които са решили да сключат брак през лятото.

# 7
здравей , ако съвсем на нищо не се спреш в пловдив отскочи до войводиново ресторант панорама предлага всичко това което искаш

# 8
провери в хотел-ресторант  "Лайпциг",   http://leipzig.bg/
 на място може да се разбереш и да подбереш  менюто по твой избор

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 22:56 от tzotzi

# 9
Препоръчвам ти ресторант "Руски клуб",става за около 100 човека,голям дансинг,цените са нормални,обслужването е добро.Нашата сватба беше там,а след това съм била гост на още две сватби там.

# 10
Здр мамета.Нуждая се от помощ.Явно аз съм най-капризната булка в света.Търся си ресторант за около 100души.Да е евтин и много красив.Да не е  битов стил,да има голям дансинг ,храната да е хубава,да знаят как да посрещнат младоцженците от там нататък се оправям.Обиколих цял Пловдив и немога да си харесам нищо.Сигурна съм ,че пропускам някой обаче моля помогнете ми. ooooh! Embarassed ooooh!Направо вече изпушвам отвсякъде искам всичко да е страхотно.Благодаря ви предварително.   

ами може би излишното в това пъзелче е думата евтин
Евтино хубаво може би си наясно няма как да стане
Все някъде компромис ще трябва да направиш

Не знам за коя Прима говорите, но когато аз обикалях ресторантите за моята сватба, просто сядях, поръчвах си, гледах интериора, качеството на храната, обслужването, без да говоря с който и да е за организиране на сватба. Така ми отпаднаха много ресторанти, включително и споменаваната горе Прима...
В крайна сметка се спрях на ресторант Триумф, лятната градина, избрах си шведска маса по мой избор, украсих си по мой избор - тогава имаше само 101 балона, това 2004 год и ми излезна солено, но здраве да е, и въобще съотношението цена/качество беше повече от добро.
Ако не се вълнувах от парите, бих избрала Новотел Пловдив или Санкт Петербург. За всичко друго си трябва компромис с обстановката, която е поправима с украсата, но компромисът с храната е труден за преглъщане...

# 11
Шармант  в Кичука е идеален, нашата сватба беше през 2005г. и останах предоволна.  Преди една година бях там и беше още по-хубаво.

# 12
  Има един друг форум който е точно за сватби и там със сигурност ще добиеш представа за почти всички ресторанти в града ни и въобще за цялата подготовка на една сватба.За нашата сватба много ми помогна в организацията.Аз направих като Каспър ходих и разглеждах.Компроси на този ден не сме правили с нищо.Всичко беше изпипано до най-малкия детайл.
http://www.svatbata.org/forum/index.php

# 13
  • Пловдив
Нашата беше през 2006г,лятото.Бяхме в Малкия Бунарджик и сме много доволни.И украсата беше от тях и беше страхотна,има си човек който отговаря за всичко,настаняване,пирамида от шампанско,тортата се реже с една огромна сабя.Дансинга е напълно достатъчен.Бяхме 100-тина човека и ни беше идеално.

# 14
За мен пък лятна сватба ми харесва на открито, сред зеленина....
Някак си не ми се връзва насред лято или пролет да си вътре.

Общи условия

Активация на акаунт