ресторанти за сватба в пловдив

• 14 188
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Ние Прима-та точно така я избрахме - отидохме, опитахме храната веднъж, след това отделихме една вечер за примерното меню и така. Това 2006 ... сега не знам как е обстановката вътре, но все пак имай предвид, че след една година никой няма да си спомня какво е ял ... е, ако няма някакви колосални гафове (и затова са тези проби на храната, менюто)... а по-скоро ще помнят обстановка, настроение, приятните емоции.

За сватба на открито - не е лоша идеята на Каспър, моя приятелка прави лятото сватбата си в ресторант на Гребната база, този с басейн и т.н ... сега ми избяга името Джойс ли беше... обаче тези комари са направо ужасни особено вечерта.

Но избор има, така че според желанията и възможностите, ще откриете вашето място. Успех!

# 16
  • В царството на мечтите
Нашата сватба беше в Малкия Бунарджик. Много красив ресторант. Ние бяхме в зала 120 човека. Има си церемониалмайстор от ресторанта, много интересни предложения /например пирамидата от шампанско/ и е много уютно. Има голям дансинг, подредбата е невероятна. И въпреки, че поръчахме украси от агенция, и от ресторанта доста се бяха потрудили. И обслужването е на ниво.
Тъй като беше през февруари, бяхме вътре, но има и прекрасна огромна градина с фонтани за тези, които са решили да сключат брак през лятото.
ще може ли снимки да сватбата. Защото и на мен ми хареса ресторанта пък и чувам само хубави мнения да видя как изглежда.

# 17
zdr molq pomognete mi predstoi mi svatba prez avgus no vse o6te ne sam izbrala restorant .ne sam ot pld i za tova imam nqkoi iziskvaniq kato parking za pove4ko koli i razbira se tradicionnite iziskvaniq da mnogo krasivo mqsto i sravnitelno evtino sprqla sam se na nqkoi moje li da mi kajete mnenieto si i da mi prepora4ate i drugi az za sega razgledah restorant ostrova i chanovete  Praynig

# 18
  • В царството на мечтите
Не ти препоръчвам острова. Изглежда много добре, ама изобщо не сме доволни от обслужването.

# 19
Момичета,ще може ли снимки от ресторант Триумф,никъде не намерих,а много искам да видя градината.Не търся за сватба(моята мина вече),но искам за кръщене .Търся нещо подходящо за лятните жеги ,с голяма красива градина,много зеленина-децата да играят,а на нас да ни е по-прохладно и естествено ще е прекрасно,ако не е много скъпо newsm78.Освен за Триумф четох и за Финес,но не намерих снимки

# 20
Да, Триумф е подходящ за кръщене. Заден двор е, така че няма да се притеснявате за децата. Има обаче едно шадраванче посредата с мостче - и моето дете и племеника ми са падали вътре.  Joy Но те са буйни деца, ако вашите са кротки, няма проблем.
Трябва да видиш и опиташ кухнята също
Откъм обслужване няма да имаш никакъв проблем - управителят е от години и изключително любезно и отзивчиво момче.
Снимки не мога да ти покажа за съжаление.

# 21
Сега като проверих къде се намира в бгмапс..май съм била там на един бал.Не помня да има нещо като лщлки и т.н. за деца,не е градина(смисъл няма трева и зеленина) и за да влезнеш вътре(където беше тоалетната ) се качваш по едни стълбички,нали така?Помня и,че масите бяха по краищата под едни дървени навеси....имаше голям дансинг...май това е за сега.Същото място ли е,опиши ми го и ти,моля те.

# 22
Да, същото място е
Точно подходящо е за такива събирания - балове, кръщенета, рождени дни, малки сватби.

# 23
Малко вътрешна информация за "Триумф" - собствениците са го дали под наем и целият персонал е сменен.
Този, който го стопанисва сега май е бил сервитьор, а родата му ги е сложил на работа в кухнята.
Много добре преценете ситуацията преди да организирате там каквото и да било.

Иначе преди години съм била на сватба там точно в лятната градина и беше много добре.

# 24
Вярно, аз не съм била там от точно една година... То аз къде ли съм била от една година ooooh!, но това е друга тема.
Хубаво, че каза.

# 25
Greene благодаря за информацията много. Ние се чудим много за него. Аз нямам големи впечатления от него ходила съм веднъж преди време. Не се вписва много в идеята ми за обстановка, но нямаме голям избор. Притеснява ме, че някак си няма обособен дансинг. Лошото е, че никъде не се намират снимки на сватби от там. А си има нужда и от доста украса.

# 26
Санкт Петербург, препоръчвам аз. Grinning
Моята сватба беше тук.Много различно от всички други ресторанти.
В Тримонциум също е много хубаво.

А това ни беше стаята,подарък от хотела. Mr. Green

# 27
  • В царството на мечтите
За малкия бунаргджик съм с 2 ръце хората знаят какво правят

# 28
Аз се намъкнах тук да питам за кръщене,но така и не казах къде беше нашата сватба-голямата залана х-л Империал,препоръчвам горещо-стояхме до 5 чаа сутринта,никои нищо не каза, обстановката е добра,храната също,персонала е приветлив.А управителката
е най-милата,добрата  и учтива такава,която сме срещали,сватбата ни беше прди 3 години но и до ден днешен ни помни,чували сме се по телефона,вършила ни е услуги.Били сме и на много други сватби,но тази беше най-най и не само защото е нашата,всички гости го потвърдиха.

Иначе кумувахме в Марица,хубаво е да,стилно е,но ни изгониха рано,отношението на управителката беше под всякаква китика,а и там не е подходящо з изнесени ритуали,а аз както Каспър си мисля,че сватба рез лятото трябва да е отвън,при нас просто времето беше лошо,а и нямаше подходя заведение,инач ако имах пак този шанс бих се омъжила навън Simple Smile

Нашата кума се омъжи в Малкия Бунарджик,ок беше всичко.

Били сме в Джея Бийч,няма да коментирам....всички знаят Жечка Simple Smile
Бли сме в Престиж,беше ок,н там е малко и съответно сватбите бяха малки Simple Smile и още доста ,които в момента не помня.....

# 29
Разгледах темата и на мен ми предстои сватба на 9 юни и сега обикаляме ресторанти за да ги проучим. Джия Бийч много ми хареса, но чух много негативни мнения за там. Споделете ако имате опит.

Общи условия

Активация на акаунт