ресторанти за сватба в пловдив

• 14 191
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
Разгледах темата и на мен ми предстои сватба на 9 юни и сега обикаляме ресторанти за да ги проучим. Джия Бийч много ми хареса, но чух много негативни мнения за там. Споделете ако имате опит.

# 31
zdraveite molq pomognete predlojete nqkakav hybav restyrant za svadba s gradinka za6totoo 6te e septemvri i mislq 4e 6te stava za gradina...tarsq i nemoga da haresam ni6ty

# 32
zdraveite molq pomognete predlojete nqkakav hybav restyrant za svadba s gradinka za6totoo 6te e septemvri i mislq 4e 6te stava za gradina...tarsq i nemoga da haresam ni6ty

Из Правилата на форума, с които сте се съгласили при регистрацията си:

Цитат
12. Във форума писането на кирилица е задължително.
Изключение са само потребителските имена, титлите и подписите, които могат да са на латиница, както и цитати от чуждестранни източници, но придружени с превод или поне кратко предаване на смисъла на цитираното.
Не се допуска заглавия на теми, публикации, както и елементи от потребителския профил да съдържат текст, изписан на друг вид азбука (арабска, иврит, китайска и т.н.), тъй като това води до технически проблеми, проблеми с визуализацията на тези текстове, изисква инсталирането на допълнителни шрифтове и затруднява ползването на форумите на голяма част от потребителите.

Дори и да нямате инсталирана кирилица на компютъра си - има достатъчно варианти и програми за кирилизиране (виж тема "Пишете на кирилица! Какво е КРЕДОР, как се използва? Кирилизиращи програми. " )
Модераторите имат право да редактират, трият и заключват теми, написани на латиница, както и да правят забележки на потребителите, публикуващи теми и мнения на латиница.
При несъобразяване със забележката, следващи теми и мнения на латиница, публикувани от същия потребител, могат да бъдат директно изтривани, а възможността за публикуване на мнения - ограничена.

Общи условия

Активация на акаунт