Дързост и красота 49 - "Заслепение и слепота"

• 25 826
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Отвратен съм за пореден път от фалшивите ценности на пишман психиатърката и Дъртата Naughty
Първо,що за методи прилага таз псведо психиатърка Naughty
Хектор е сляп,а оная ненормалница му вика" стига с това кършене на ръце,трябва да продължим напред" #2gunfire #2gunfire Тая луда ли е #2gunfire За пореден път Джуклата показа на бял свят курвата,която дреме в нея,като се мляска най-нагло с Торн Naughty
Нали цял живот обвиняваше Брук,че е била с братята Naughty Да не говорим,че уби и жена му Naughty Какво можем да кажем за нея в заключение-курва под прикрие и абсолютна лицемерка и двуличница Naughty
А как лошо е възпитала фийби Naughty Как отвисоко гледаше момчето и как се прави на безсмъртна #2gunfire Егати глупачката Naughty Чакам с нетърпение Рикчо да я ликвидира Mr. Green
Дъртата............определно мога да кажа,че е по-долна мръсница и от Джуклата Naughty Как си позволява да укрива престъпница от закона Naughty Къде й останаха ценностите и принципите #2gunfire #2gunfire А поведението й с Хектор просто доказва за пореден път какъв парцал е Дъртата #2gunfire
Тез двете псевдо моралистки са трън в очите на принципни хора като мен Crazy

Само толкова ли успя да сътвори твоето въображение.....Хм или възпитанието ти не ти позволява.....Вземи глътни малко студена водичка,че сигурно въздух ни те остана.....

# 571
Мисля , че съм достатъчно възпитана , за да знам къде е /моята/ границата.
 Grinning

Не знам възпитана ли си или не, ама за да получиш такъв отговор от тинейджър какъвто е Фена .....
Брук защита,много ме кефиш така Crazy
Щях да ти казвам,че беше по-вървежна навремето като се регистрира,после защо така смекчи тона,хм Crazy
Харесвам жени с характер Mr. Green

Май това с непреминаването на границата не се е получило много-много, щом си го впечатлила толкоз  Thinking
Ненннннннна,хайде стига си се дърлила със Защитата,не виждаш ли,че е много пекана Naughty
Научи се да оценяваш стойностните хора Naughty

Брукатака,бих поздравил и почерпил Lana,ако омразата й към Джуклата се е пренесла и върху актрисата хихихихихиихи

# 572

Вземи глътни малко студена водичка,че сигурно въздух ни те остана.....

smile3532

Фена, аз не се дърля както го наричаш, защото нямам какво да правя, но след като замълчах, за да спра безумния спор, в който бях въвлечена без да съм казвала онез бози дето брукзащита сама си ги измисли, девойката пак реши нейната дума да е последна и не млъкна.
Хайде, няма нужда - държа се с хората, така както те се държат с мен  Crossing Arms

# 573
Беринче,щях да те питам последно децата ти оправиха ли се или се управиха hahaha
Защо е така колеблив правописа ти в отделните мнения hahaha

# 574
Г-н Форестър, как ти се събраха всички тузи глупости в устата? Къде ги виждаш тези целувки? И не ти приличат на ника такива епитети като "Дъртата" и "Джуклата", защото така никой не те възпрриема насериозно...Виждаш как ти се хилят, но не щото си казал нещо много умно де  Mr. Green

# 575
  • София
Лана, имам чувството,че омразата към героинята ти се е пренесла върху самата актриса, а може и да се лъжа и да е обратното . Аз пък никъде не съм ги чела тези неща, дори си мислех,че напуска серила заради друг такъв и защото е бременна  newsm78

Омраза ли се наричат вече фактите? Нямам толкова излишна енергия, че да мразя хора, които не познавам (още по-малко пък измислени образи), но има неща, у тях, публично известни, които не ми харесват- простичко е! Не знаех, че това се нарича омраза...а това че никъде не си ги чела "тези неща", какво трябва да значи? Е, аз пък съм ги чела - специално постовете на ХТ по разни форуми лично съм ги чела, в реално време така да се каже...
Това с напускането на сериала заради друг и последвалото ́и уволненеие и от него, заради бременост е съвсем друга история...

# 576
Винаги съм мислила /поне от това,което ми е попадало като инфо/, че Тейлър напуска сериала заради здравословните проблеми на едното си дете...лекари ,болници ,лечение...и не е имала физическата възможност да съчетае и двете .

Отвратен съм за пореден път от фалшивите ценности на пишман психиатърката и Дъртата Naughty
Първо,що за методи прилага таз псведо психиатърка Naughty
Хектор е сляп,а оная ненормалница му вика" стига с това кършене на ръце,трябва да продължим напред" #2gunfire #2gunfire Тая луда ли е #2gunfire За пореден път Джуклата показа на бял свят курвата,която дреме в нея,като се мляска най-нагло с Торн Naughty
Нали цял живот обвиняваше Брук,че е била с братята Naughty Да не говорим,че уби и жена му Naughty Какво можем да кажем за нея в заключение-курва под прикрие и абсолютна лицемерка и двуличница Naughty
А как лошо е възпитала фийби Naughty Как отвисоко гледаше момчето и как се прави на безсмъртна #2gunfire Егати глупачката Naughty Чакам с нетърпение Рикчо да я ликвидира Mr. Green
Дъртата............определно мога да кажа,че е по-долна мръсница и от Джуклата Naughty Как си позволява да укрива престъпница от закона Naughty Къде й останаха ценностите и принципите #2gunfire #2gunfire А поведението й с Хектор просто доказва за пореден път какъв парцал е Дъртата #2gunfire
Тез двете псевдо моралистки са трън в очите на принципни хора като мен Crazy

Фена,ставаш банален....Всичкото това можеше да го кажеш само с едно изречение:

"Пишман психиатърката и дъртата нямат никакви морални ценности,възпитали са високомерно Фийби и не зачитат закона!"   -просто ,кратко и ясно!

Няма нужда да се пънеш всеки път колко и какви простотии още да измислиш...   Peace  

# 577
Беринче,щях да те питам последно децата ти оправиха ли се или се управиха hahaha
Защо е така колеблив правописа ти в отделните мнения hahaha
Ами предполагам, че си достатъчно умен за да разбереш сам.....И благодаря, че попита.... да оправиха се...... Peace

# 578
Лана, имам чувството,че омразата към героинята ти се е пренесла върху самата актриса, а може и да се лъжа и да е обратното . Аз пък никъде не съм ги чела тези неща, дори си мислех,че напуска серила заради друг такъв и защото е бременна  newsm78

Омраза ли се наричат вече фактите? Нямам толкова излишна енергия, че да мразя хора, които не познавам (още по-малко пък измислени образи), но има неща, у тях, публично известни, които не ми харесват- простичко е! Не знаех, че това се нарича омраза...а това че никъде не си ги чела "тези неща", какво трябва да значи? Е, аз пък съм ги чела - специално постовете на ХТ по разни форуми лично съм ги чела, в реално време така да се каже...
Това с напускането на сериала заради друг и последвалото ́и уволненеие и от него, заради бременост е съвсем друга история...

Е, аз пък това съм чела. Изглежда пак сме чели различни форуми и факти, освен че гледаме различни филми. И аз се зачудих как може да мразиш човек, който не познаваш, но точно това се усеща в постовете ти ... злоба  Peace

Нена, каквото повикало, такова се обадило. Народна мъдрост  Peace

# 579
  • В средата на времето
..ооо стига Crazy и краси.мира преди време разправяше за ККЛ как според нея била незнам си ква, само защото я беше гледала в едно шоу да танцува, нещо като нашето "Dancing stars".. Crazy

# 580
"драги" тейларки,пийте един антидепресант и спрете да правите интриги и препирни в темата,амаха Naughty
Единия злобен,другия смешен и не знам си кво там Naughty
Мразя конфликтните личности,които не могат без скандал Naughty
И към Брукатаката/която краде идеи от никове Naughty/ никогиш не съм се интересувал от мнението на останалите за мен Naughty винаги съм бил индивидуалист със собствено мнение и позиция,където и да съм бил,въпреки че това понявга ми е създавало много проблеми Naughty Това,за да и е ясно,че като пиша нещо,то със сигурност не е за да се правя на интерсен на когото и да било,ОК? Дъртата си е Дърта,не мога да я понасям,гадна лицемерка е тя,съжалявам но тва ми е мнението Naughty
Притрябвало ми е да правя впечатление,на хора,които се излагат Wink

# 581
..ооо стига Crazy и краси.мира преди време разправяше за ККЛ как според нея била незнам си ква, само защото я беше гледала в едно шоу да танцува, нещо като нашето "Dancing stars".. Crazy

Да,и не съм си променила мнението...не пазя линкове,но който го има ,нека го изгледа пак....не гледа ли Брук вулгарно и високомерно...когато я представяха и излезе на сцената?

"драги" тейларки,пийте един антидепресант и спрете да правите интриги и препирни в темата,амаха Naughty
Интриги,злоба и смехория има само в твоите постове!Май!
А и като мразиш конфликтните личности,как се гледаш в огледалото и как се понасяш?
Поне в тази тема 99 % от конфликтите са инициирани от теб!

# 582
И към Брукатаката/която краде идеи от никове Naughty/ никогиш не съм се интересувал от мнението на останалите за мен Naughty винаги съм бил индивидуалист със собствено мнение и позиция,където и да съм бил,въпреки че това понявга ми е създавало много проблеми Naughty Това,за да и е ясно,че като пиша нещо,то със сигурност не е за да се правя на интерсен на когото и да било,ОК? Дъртата си е Дърта,не мога да я понасям,гадна лицемерка е тя,съжалявам но тва ми е мнението Naughty
Притрябвало ми е да правя впечатление,на хора,които се излагат Wink

Говориш за вашия фенклуб нали?  hahaha

# 583

И какво по- точно направи Фийби smile3506/е не само аз греша май/......та разбра, че е невъзпитана....ти определно имаш някъква слабост май към възпитанието Thinking....Държа се както нормално би трябвало да се държи момиче на нейната възраст.....дистанцирано,студено,леко високомерно.....или може би по-добре щеше да е да му пукне един балон в лицето..... smile3502 и да му каже"Ей пич ко ша праиш довечера.....айде да купонясаме"...... Rolling Eyes

# 584
  • София
Фактите са следните: през 2001 ХТ и ДиК не успяват да се договорят за парите, които да получава, известно време ХТ липсва, след което постигат споразумение http://www.soapcentral.com/bb/news/2001/1022-tylo.php и http://www.dumb.com/bio/hunter-tylo-biography/ Преди обаче да изтече договорът и е уволнена, тъй като продуцентът смята, че образът и се е изчерпал и е "твърде добър и с много достойнство, за да бъде насочен в други посоки" (това, което казах за несъстоялото се разкриването на изневярата на Тейлър и последвало след завръщането ́и може да наведе на мисли, че тя е отказала и в следствие на това е уволнена).
За да не реши някой, че си измислям http://www.soapcentral.com/bb/news/2002/0905-tylo.php. Не че дружината тейлърови фенки се интересуват от фактите.
Почти 3 седмици преди да бъде излъчена сцената с прострелването на Тейлър ХТ обяви в официалния си форум, че Тейлър ще бъде убита, разваляйки по този начин цялата история. На това казвам непрофесионализъм. Имам предположения защо го е направила, но ще си ги спестя. не съм предполагала, че би било интересно иначе щях да запазя въпросния пост...както и някой други, поствани по ДиК форуми след това.
Не те знам, Брукатака, какво си чела, но все по-малко и ме интересува, отдавна е ясно в чии постове има злоба и заяждане. Всеки може да си напарви съответните изводи предполагам....

Да,и не съм си променила мнението...не пазя линкове,но който го има ,нека го изгледа пак....не гледа ли Брук вулгарно и високомерно...когато я представяха и излезе на сцената?

Мислех, че днес ще се разминем без хит, но явно съм се объркала...

Общи условия

Активация на акаунт