Попътен вятър на порасналите ни деца - 2

• 29 571
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Мери, честити ботушки. И ние сме хора и трябва да мислим и за себеси.Ако не го направим - няма кой. А децата никога няма да оценят лишенията/поне моето/.
Днес благоволи да отиде до колежа Делта и да разговаря за учене по специалността.
Оказа се, че това е последната година, когато може да се включи и да придобие специалност. От другата есен благодарение на съучениците ми Сергей Игнатов и Фъндъкова - специалността минава в по-ниската степен. Та от 04.01 - с бодра стъпка отиваме да учим. Поне за сега това са намеренията и, дано не ги смени пак за някоя екзотична глупост. Аз ще трябвад а се изръся ощоло 2500 лв за учене + допълнително за материали. Но поне знам, че това ще и послужи после.
Сега ще трябва да  бъде убедена да се запише да учи задочно, няма начин да е редовна смянаи да ходи на работа. Ако и това успея - ще черпя.  Laughing

# 721
  • София
Асенка,
стискам палци да вразумиш малкото "говедо" /да не се обидиш за епитета, тези дни ми идва от вътре и така съм кръстила моите и връстниците им/. Аман от дивотиите на тези деца.Срам ме е да ви кажа Ина какъв бизнес иска да и помогна да развива. Върнал се от САЩ на нейния Иван приятел и разказал, че си купил от някаква ферма сувенир -буркан с изпражнения от бизон.Моята малоумница иска да рисувам малки шишенца и бурканчета, да ги окрасявам с панделки и от зоопарка да взимам изпражнения разни, Макси да направи сайт със заглавие "продавам лайна" и да развива бизнес.
Не се майтапя, тя сериозно говореше.В началото мислех, че се шегува, но не.....................Срам ме е че го написах даже, ужас.

# 722
  • Ямбол
Мери, честити ботушки! Със здраве да си ги носиш и по-малко слушай майка си какво ти говори  Joy Joy Joy
 ooooh! Какво написах, божкееее. Дано не го прочете моята Ива  ooooh!
Айша, браво! Стискам палци Ани да започне да учи това, което действително иска и ще й послужи по-нататък  Peace

# 723
Мила Мери ,каквото и да е ,ще мине ,опитай се да не мислиш само за това!
Пиша ти това ,защото в последните дни много ми липсват моите родители ,които вече са поели вечния си път! Cry
Да са ти честити бутушките и със здраве да ги носиш!  Hug
И не се срамувай от идеята на Ина ,просто нестандарните неща ,може и да се харесат на хората! Rolling Eyes

Аиша ,нека опита ,може и там да й е късмета! fingerscrossed

# 724
  • София
Ваня, късмета и е там, но диваненцето късно се осъзна. Иначе тя си го работи това, ще учи само козметиката и малко икономика. За фризьорските часове - ще затвърждава наученото вече в практиката. Аз като говорех лятото - нямаше кой да ме слуша и сега на ново в последния момент. 
Мери за говедца - не мога да се сърдя, такива са. Ни е носим не малка вина, все да ги защитим от всичко и те се разлигавиха. Ако мое дете го искаше това - да си го развива бизнеса сама, да си рисува бутилки, да си ги пълни и продава. В интерес на истината съм чувала за подобни дивотии. Тук в магазините за 1 лев има нещо като ключодържател - вътре с микроскопично цвете. 1 път седмично се топи във вода, струва около 8 лв. Та съм чувала от пътували в САЩ и Канада, че там продавали такива с пълнеж от животинско ако - много модерно  било.  #Crazy, неко като стоките в Ку-ку магазина.

# 725
  • София
Аз съм далеч от мисълта да рисувам бурканчета и да ходя в зоопарка да моля чистачите за лайната на лъва и тигъра например. Който има такива брилянтни идеи да си ги реализира сам. Споделих с вас, защото бях шокирана и дори се запитах "с какво сгреших, та създадох аз лично такива две чудеса?" Току що се прибра Михаела.Беше на рожден ден с мое позволение и майката на рожденничката я докара чак до вратата на апартамента.Е, пак се прибра с два часа по-късно, но понеже имах договорка с майката и не се притеснявах.
Още с влизането Михаела видя новите ботуши, ядоса се че съм си купила нещо ново и опита да ме жегне с въпроса "на кой са тези грозни ботуши". Ех, това дете, като си купя нещичко и веднага ми го изкарва през носа, защото не съм купила на нея.  ooooh! Cry Cry
Кажете честно, на някоя от вас детето завижда ли ако си купите нещо лично за вас? Дали защото е в такава възраст е тъй несправедлива към мен, макар Ина да е същата ако за нея няма нищо, тя също се дразни.
Ася, Ася много си права мила, разглезих ги до краен предел.Всичко правя и давам за тях, ходя им по задниците непрекъснато, угаждам и на глупавите им капризи дори и сега бера собственият си урожай.

# 726
  • София
Мери, у нас е същото. За това не информирам какво съм си купила, нося си го и я види, я не.
Завистта е към целия ми живот, към всичко което правя. То не че правя нещо велико - обикновенна работа и после в къщи да и слугувам на помияра.
Явно трябва двете да си отворим тема и младите майки да четат какво да не правят като нас.
 Joy вече не обръщам внимание на нищо. Спокойна съм, има си професия, може да си изкара пари. Като се опари 1 месец, втория дано се стресне и влезе в релси. Даже обмислям нещо, но няма да го пиша засега, подозирам, че ме шпионира тук.

# 727
Eй мацки, не говорете тъй за децата - злобни били, говеда били, ааа, ще ви шамаря. Много са си добрички даже, просто не са като нас, ама и ние на 19 си бяхме доста захлюпени та няма място за сравнение - просто различни поколения.
Аз пък съм доволна от детето - откакто се е прибрало не е спряло да ми се радва че съм отслабнала толкова, че съм си купила нови и хубави нещица, не хайманосва по цял ден с тайфата, отделя и на нас достатъчно време.
Вчера си купи страхотно италианско палто - заради две скъсани копчета намалено от 579 на 138 лв. Поръча си пердета за общежитието  всичко с нейните си парички дето и ги изпращаме в Германия. Аз само почерпих половината мобилен телефон, като подарък за Коледа. Успяхме и здравните осигуровки да оправим и вече смятам да се настройваме за Коледните празници.

# 728
Добро утро  Hug.
marypopins, развесели ме , макар че на теб не ти е до смях. И честита придобивка   bouquet.
Радвай се ,че дъщеря ти има креативна мисъл, ако не сега ,все някога ще удари в десятката.
Когато аз си купя нещо, синчето много ми се радва, а женския дзвер е на моменти.
Ако е на кеф, получавам бурни аплодисменти и заявка да се уреди някой път и тя.
Но... ако и е криво, коментарите са от сорта:" Ммм, как пък можа да си купиш такова бабешко нещо !"
После я виждам  накипрена с него, без да ме попита дори .
Aisha, добре, че дъщеря ти е успяла да хване последния влак .
Vanq 66  ,и аз съм като теб , около празниците най- много се чувства липсата им .
gospojata ,  натропка ли се снощи, ех, защо не съм по- близо ,че да ходим заедно ...........
kali45,  все съм се чудила как издържат през лятото с кубинки. Веднъж тайничко повдигнах едни такива метaлски, сториха ми се толкова тежки Shocked, как ходят с такова чудо, не зная .
А дъщеря ми ври и кипи, все и е топло. Вчера имаха коледен концерт и после празнуваха - два часа се облича, съблича, накрая какво мислите сложи - най- обикновено бяло потниче и черен панталон .
Сега с нетърпение чакам да съмне и да я събудя ,че има доста за подреждане Twisted Evil...
Ама и аз съм една, понякога търпя ,търпя, че като се набера, връхлитам в стаята и и се започва една  ooooh!...
stefani6 , дано си права. Като я попитах как са новите ботуши, тя ми отговори - грозни, топли и удобни с ето такава усмивка Mr. Green.
estreq,  отдавна моите обувки не стават на крачищата на дъщеря ми и това ме радва, иначе със сигурнос ще ми сервира изненади от сорта - обелени токчета ,липсващи капачки .
mama Tin ,преди няколко години и аз говорех така за дъщеря си, липсва ми това време .
Сега сме на друга вълна ,но и това ще мине .
Колко хубаво, Коледния дух ви е завладял  Grinning.
Леле, колко съм изписала, много е приятно в тази тема  Heart Eyes.
Желая ви хубав декемврийски ден  Hug.

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 13:20 от aleks

# 729
Здравейте, момичета. Не се обаждам последно време, че съм крива и да не предавам лошо настроение. Вчера се чух с дъщеря си по скайпа и като ми каза, че паднала по стълбите на кооперацията, направо изтръпнах..Толкова се уплаших, макар че се е отървала само с натъртване.  Sad
Преди да замине често се карахме с нея, че и двете сме огнени зодии и като се разфучим, мъжете бягаха в другата стая. А сега..когато и двете сме толкова променени сме на хиляди километри и мъката силно стиска сърцата ни. М/у другото като беше тийн толкова дрехи и обувки ми е унищожила, че сега сама се бъзика за големия дълг, който имала да ми връща  Laughing Великия номер е да ме остави без здрави чорапогащници.
Оф, май пак взех да мрънкам та изчезвам, но преди това ви прегръщам всички  Hug

# 730
  • София
Стоя, треперя, звъня по разни телефони и ме хвръхлитат едни страшни мисли, ще полудея. Cry
Михаела отдавна трябваше да е в къщи, но още я няма.Телефона изключен, както обикновено е паднала батерията. Приятелката и не ми вдига, а прави така нарочно ако си е тръгнала Мишето.Притеснена съм страшно много и ще откача докато не се прибере това лошо детенце.Ще ме побърка.Дано всичко е наред. ooooh!

# 731
  • София
Мери, ще се прибере детето.Има големи задръствания навсякъде, преди малко говорих с Пламен. За да не трепериш поеми зареждането на тел. ти - през вечер влизам нощно време в стаята на Ани и включвам зарядното до сутринта. Е, после имаме скандали, че съм я шпионирала посред нощ и съм и ровила в нещата.  Mr. Green Просто имай грижта да обслужваш тел. за да имаш връзка с нея. Обясни и на приятелките, че не се вълнуваш с кого пушат, само  искаш да си чуеш детето или да разбереш къде са. Живеете на отдалечено място, нормално е да се притесняваш. Аз поради подобни причини винаги съм мечтала да живея баш на центъра.
Елица, дано не се е ударило много момичето. Случва се на всеки. И аз есента паднах  докато разхождах кучо - той се затича, повлече ме и до сега ме боли коляното. Във Варна дали усетихте земетресението тогава ?
Сигурно всички се приготвят за Бъдни вечер и Коледа и няма много пишещи.
За първи път правя сухи чушки с ориз по желание на Пламен. Дано не си ги ям сама 1 седмица. После ще сваря ошафа, тесто за питка и зелеви сърми съм съм купила.
ПП. Мери, колко познато ми звучи - все едно описваш  Ани и заплесването.
Мами, сигурно утре ще трябва да се пусне нова тема - нали са до 50 стр.
Ако някой може, ще сме му благодарни.
Лека нощ от нас с Пламен.

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 23:12 от Aisha

# 732
  • София
Ей сега чак я намерих на телефона на приятелка." Извинявай мамо, заплеснахме се, замотахме се....."
Ще откача, ето това е което ми липсва от центъра, това му беше огромно преимущество. За жалост едно за сметка на друго.....

# 733
Мери мила ,сега дишай дълбоко Hug Heart Eyes,а това с мобилните и при нас често се случва!
Петя няма навика веднага да зарежда батерията! Confused
Днес се подготвих до някъде ,защото утре до обяд съм на работа! Crossing Arms

# 734
  • Ямбол
Мили момичета, така е, подготвям се за Коледа, че утре ще посрещам гости вкъщи. Семейството на брат ми и родителите на снаха ми. Всяка година е така. Добре се получава.
Направих чушките с боб на Алекс, чудни са.
Ива е на дискотека и сега ще я чакам, а утре трябва и тишина да пазя, докато спи до обяд   ooooh!
Много весел празник на всички, много магия и изненади  Wink
Прегръдки за всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт