Кога се дава кисело мляко

• 13 069
  • 151
  •   1
Отговори
# 90
аз дадох да опита някъде към 11 месец,но наистина прояде много след годинката

# 91
  • София
аз пробвах с различни марки млека и не иска. Едва вчера намерих едно, което го яде  newsm78

# 92
  • pomorie
на нашият мъник започна да не му достига кърмата към средата на петия месец и започнахме с дохранване с АМ, още на първото даване започна да го повръща и така в следващите няколко опита пак.сменихме млякото няколко пъти и еефекта беше същият ,след третата смяна вече не искаше и да го помирише, не зная как разбираше че е АМ ,пробвахме и с това което е и против повръщано но нищо.тогава му дадохме ,след като се консултирахме за пореден път с педито, кисело мляко....обожаваше го ,хапваше си без проблеми и с апетит.а прясно мляко след годинката ,но не го харесва и до ден днешен

# 93
Аз дадох около годинката.

# 94
Най вероятно 6те ме лин4увате,но аз дадох кисело мляко когато бебо навърши 1 месец.Кърма нямах грам.АМ пробвах няколко,не 4е не ги прие ,но беше постоянно гладен.Сега е на 2 месеца и няколко дни и яде кисело мляко по 180 грама.Оба4е давам дома6но.Най интересно е,4е наддава в границите на нормалното.Няма никакъв проблем.

# 95
  • Пловдив
Най вероятно 6те ме лин4увате,но аз дадох кисело мляко когато бебо навърши 1 месец.Кърма нямах грам.АМ пробвах няколко,не 4е не ги прие ,но беше постоянно гладен.Сега е на 2 месеца и няколко дни и яде кисело мляко по 180 грама.Оба4е давам дома6но.Най интересно е,4е наддава в границите на нормалното.Няма никакъв проблем.
Ми ок, ама тук сме подфорума за кърмене. И кърмим. Пък и че досега няма проблем, не значи че в бъдеще няма да има.

# 96
Вие кърмите,но моми4ето пита за киселото мляко и аз отговрям.Не знам за6то тази нелюбезност!

# 97
  • Пловдив
Вие кърмите,но моми4ето пита за киселото мляко и аз отговрям.Не знам за6то тази нелюбезност!
Момичето общо взето нищо не пита. В първия постинг има три-четири картинки. После ние си дообсъждаме киселото мляко от позицията на хора, които кърмят.

# 98
Кисело мляко дадох на сина ми чак на година и половина. Не му хареса изобщо и не съм го насилвала. Чак сега започна да хапва по малко и то кисело мляко, което му квася аз. Прясното мляко го въведох също на година и половина - с кремчета, супи и фрикасе, тъй като предстоеше да тръгне на ясла. И до сега яде всички тези неща с голям апетит. Моят син също е от "другата порода" кърмачета - прясното мляко си е едно, кърмата друго. Двете неща не си пречат, а се допълват.

# 99
Момичето общо взето нищо не пита. В първия постинг има три-четири картинки. После ние си дообсъждаме киселото мляко от позицията на хора, които кърмят.
Аз затова отдавна само чета, без да пиша Laughing
А кисело мляко мисля да дам на 8 месеца.

# 100
Gaci mama,тези девойки се изживяват като завършили медецина преди поне 20 години LaughingПедиатърката едно ми казва,те др........Важното е да имаш само4увствие на знае6т и може6т Simple Smile

# 101
  • Пловдив
Само че на мен педиатърката не ми е казвала да давам кисело мляко вместо АМ. Нали се сещаш.....

Оппа и медИцина се пише Simple Smile И знам как се ползва Ш и Щ на клавиатурата. Въобще някак си ми е смешно как се заяжда с мен някой малограмотен и нежелаещ сам да попрочете и да се дообразова. Не, ние не сме педиатри с двадесет години стаж. Проблемът е, че педиатрите с двадесет години са останали на нивото си от тези години.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 16:33 от Янтра

# 102
Пак скандал хахаха Съкън да не стане дума,че някоя майка не е кърмила до 4годишна възраст StopМомичето споделя..дали майките ще дават кис.мялко от 1 месец или 3 години..те си решават.Темата е за киселото мляко..и хората затова отговарят ooooh! ooooh! Бъдете по толерантни Tired

# 103
Проблем с клавитурата не озна4ава малограмотност, мила Simple SmileА ти можеш да мислиш себе си за по напредни4ава от педиатрите,по голям специалист от тях,но не влагай толкова злоба ,за6тото е жалко и тъжно за млад 4овек Simple SmileДа не пропуснеш да забележиш"4". Laughing

# 104
  • Пловдив
Да, темата е за киселото мляко. Темата не е за кърменето до 4г.

Обаче Макаронке, каква толерантност да има след такъв постинг? Влизаш в подофурма за кърмене, влиташ с нисък старт в тема за киселото мляко и се изцепваш. tediniki  много добре знае каква рекация ще има, МОЯ грешка че и се подведох въобще да я коментирам и да обсъждам. И много ми е странно що за педиатър е препоръчал кисело мляко за бебе на месец? О, то май въобще е нямало препоръка от педиатър или бъркам?!

Общи условия

Активация на акаунт