Отговори
Здравейте, мили мами, чета и не мога и не мога да се наплача.
Ето разбирам, че има и други хора с нашата съдба  Hug ви всички. Аз имам бебче на 6 месеца живо и здраво, а докато го родих толко много се притеснявах, защото моята малка сестричка почина заради нескопосани лекари в град Ихтиман и в болницата Света Анна в гр.софия. Тя имаше наистина много заболявания вродени, но нейната лична лекарка и правеше имунизациите, въпреки че  не трябваше защото на малката принцеса и предстоеше операция на аортата.  И след всички имунизации тя не можала да порасне поне 2 см и така отвориха я и казаха че не може да се настави. Един дъждовен за нас ден, ТЕДИ започна да плаче и се засиня, боси тичахме до бърза помощ, тръгнахме за София с линейка, а докторката си седна най-отпред,  защото не виждала никакви надежди за детето и цитирам думите: "Е защо да сядам отзад като знам че ще умре?". Според мен такива доктори трябва да се избиват а не те да  избиват децата ни!

P.S.Пишете на кирилица!

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 15:46 от iskrica_nadejda

# 1
Мила ,много съжелявам за загубата ви.А за такива докторки просто нямам думи.Не заслужават нито да са лекари,нито изобщо нищо.Мразя ги заради тяхното безразличие.Естествено не всички са такива,но за съжаление сте попаднали на най-лошия вариант.Не си сама в мъката си. Hug

# 2
Алекс, приеми моите съболезнования! Съжалявам за твоята сестричка! А що се отнася до лекарката - #2gunfire.Дори и да си го е помислила трябва ли да го изрича на глас? Що за доктори имаме в нашата страна?????

-нека почива в мир !

# 3
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  party006 Алекс за твоята сестричка Sad

# 4
  • Mediterraneo
Съболезнования за загубата ти. За лекарското отношение няма да коментирам, оставам за пореден път безмълвна.

# 5
Съжалявам за загубата ти, миличка! Flowers Rose Flowers Rose
А за лекарката, ами повечето "бг лекари" го приемат като част от ежедневието им едва ли не #Cussing out

# 6
vse pak pisahme kade li ne i q izgoniha mnogo se radvam za neq moje da ne e pravilno da se radvash na 4ujdoto neshtastie no tq se radvashe na nasheto vse oshte kato se setq za tezi prosti lekari i se strahuvam da vodq sina si na lekar Hug Hug

# 7
 Cry Cry Cry Думи нямам....Нека почива в мир малката принцеса!
А за лекарката.... #Cussing out

# 8
Искрено съжалявам за загубата ти  Hug

# 9
blagodarq na vsi4ki za podkrepata Hug Hug Hug

# 10
Съоалявам за загубата ви!  Sad
Дано мъничката бебка е добре там, където е сега!

Относно лекарското отношение - нямам думи. Само не мога да разбера как със спокойна съвест си лягат вечер тези хора. Нека Бог я съди!

Общи условия

Активация на акаунт