ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 12

• 23 815
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
отваря се нова страница и там няма ад фото никъде

# 226
Роси добре завърнала се! Да ти е жив и здрав Божидар! Hug А как е мъжът ти?

Черри, благодаря, че питаш, вече ходи на работа/то затова и насмогнах да ви прочета и да пиша Mr. Green/, чакаме декември ядрено-магнитен резонанс да направим, но док е убеден, че всичко е ОК и няма да се налага химиотерапия или лъчетерапия, ще почне полека-лека и да тренира, да си върне формата, че се е окръглил.
ООО,  Шушулчо се размърда, време е за папкане.

# 227
Мила, честит рожден ден!!!!!  bouquet Hug     Утре ще се видим ли в Пловдив, разбра ли се с личната?

За утрешната среща - първо да питам освен Медула и Ния, ще взимам ли на някой друг количката или някакъв багаж??  От магистрала има няколко входа за Пловдив - три или черити. И на мен много не ми е ясно от кой да влезем, но предполагам това което Емили казва - от Е80 го има на табела. На мен ми е много сложно да кажа Стелла кога ще яде утре сутрин предвид среднощните ни хранения напоследък. Преди твърдо си ядеше в 9.00ч, но към момента не е така. Ние сме се разбрали с Медула, че към 9ч ще я взема от тях. Когато излезем от София е възможно да спра, за да нахраня Стелла. Джил, ако искаш да се чакаме към 9.30 на ОМВ или пък както Драга казва направо на входа на Плодвид, макар че въобще не ми е ясно къде е това Чиполино, но предполагам се вижда. Ем- благодаря за пътеводителите - страшна си Hug

Буболече, аз подпирам Стелла с възглавници само за снимки Mr. Green, иначе НЕ го правя!!

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 16:06 от djidjito

# 228
Радинка, да точно за тази спирала ми казаха и се двоумя още. Мъжа ми е много против да си "пъхам" разни неща да не ми станело нещо  Joy.

Миласарка,честит рожден ден - да си много обичана майка и съпруга  Hug

Хайде софиянки след Пловдив елате и до Бургас докато е хубаво времето  Laughing

# 229
  • София
Абе Миме, цял ден се каня и все забравям, много сори, ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СОФИЯ! Да ви е жива и здрава!
Гале, дано диетката ми да се окаже напразно и Малчо да няма алергия, но май няма и как да разбера. Аз мисля мноооого сериозно да си наваксам след това, особено със сирената (и вино, разбира се  Wink

# 230
  • Canada
Варненки, вчерашната импровизирана среща състоя ли се или не?

# 231
Някоя от Пловдивските мами които ще идват на срещата може ли да ми пише на лични номера на мобилния. Защото се разбра че нашия татко ще ни кара а може и да закъснеем. Да се чуем къде сте за да се присъединим Hug

# 232
  • Видин
Здравейте, отдавна не съм писала, но сега видях нещо интересно и бързам да го споделя с вас

спечелете си кенгуру

вижте тук  http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=152576246235&vi … 246235&ref=mf

Това отдавна го изкоментирахме, даже и половината бебчета там са нашите  Joy

# 233
И аз забравих Честити месечинки на Софиа на Мимето,Диана на Кейт и Веселин на Багнето.Да са ви живи и здрави слънчицата.
Обичам ги тези доктори тук добре че ми пратиха смс кога ни е часа при уролога защото бях изключила това е едно от нещата което много ми харесва тук.
Днес сме едно различно човече /засега/ вчера и онзи ден направо ме подлуди от рев незнам какво му беше.
Пожелавам ви приятно изкарване на срещата.

# 234
  • USA
Здравейте,момичета,на мен много не ми се пише,но пък ви чета,и не съм изпуснала нищо. Peace

Честити годишнини на Мама Барба и Мамбинка,все така да се обичате дълги години.

Миласара,честит рожден ден,бъди здрава и много,много щастлива.

# 235
Мила Мила, честит рожден ден, много детски усмивки и топлина да получаваш всеки ден от своите слънчица. Бъди здрава и много, много щастлива.  bouquet

Светли, на мен не ми е оставало време да ползвам проходилки, защото децата ми тръгваха рано. Но доколкото знам не са препоръчителни - може да навредят на стойката на детето.Не съм се задълбочавала да търся причини. Мисля, че Стеф беше писала преди по-подробно след прегледа при ортопед Peace

# 236
Аз понеже не съм кой знае какъв шофьор питах моя, той каза, че откъдето и да влезнете пак ще се озовете на бул. България. Абе видите ли магазин Практикер значи сте на бул. България... А пък чиполиното май са точно там откъдето съм писала, че ще дойдете, поне така ми бяха казали...не съм ходила. Опа сега гледам че е на Голямоконарско шосе чиполиното, а това май е Васил Априлов, тогава не се минава по бул. България. Понеже се омотах, ще чакам моя да се върне и ще пиша пак довечера със сигурност да се знае кой е другият вход.

Моля Стеф или Вики да пишат СМС на ckarabei защото аз писах ЛС но не отговаря, а каза че вие и имате телефона.
А пък на Петя Никова й е пълна кутията и не можах даже ЛС да пиша... Стеф ако си й вестителка ти, драсни и на нея СМС...
На мише333 се обадих, каза че ще дойде. Видях Ехо в парка и тя ще дойде. ДРАГА АЗ КВО ТИ КАЗАХ - че всички ще дойдат?

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 17:29 от Emily_

# 237
Честит рожден ден, мила Миласара! Какво да пожелая на нашата свежа, вдъхновителка? Да си много здрава, щастлива и вкъщи винаги да грее слънцето на детските усмивки! За много години!
Мен ми се идваше на Пловдив, но мъжът ми ще се прибира за малко вкъщи при свекървата и не върви да го пратя сам, пък ние да му ударим на живот с Тонката...
Тия студени дни много плодотворно се отразяват на форума. Ето напече слънчице и веднага понамаля потокът от писания.
Продължавам да изказвам благодарности за милите пожелиния по случай нашата годишнина. Надявам се да се сбъднат всичките!
Ние днес много хубаво се поразходихме и попекохме на слънчице. Еххх, живот! Исках пак да излезем сега като направих хап и пиш пауза, но преди да заспи човечето му хвърли голямо дране, та не смея да го пипна. Коремчето го изнервя...
За алергиите. Фелисити, разбира се, че овесените ядки не пречат при АБКМ. Лошото е, че И ДВАМАТА се изприщваме не само от мляко и млечни, но и от яйца, а май и от ядки. На моменти ми е много тежко с тая диета. Ето, по случай годишнината ядохме пица и палачинки, и веднага се изприщихме. И при това не съм яла много... Имаме едни домашни месца. Хваща ме срам вече имам чувството, че само аз ям от тях...  Blush Като ме питаха преди за алергии и аз смело виках: НЕЕЕЕЕЕ!  Naughty Оказва се обаче, че тея пъпки дето от време на време са ми излизали са били точно от храна...  Sad
Честита месечинка на София на Миме-то! Миме, пожелавам те все по-успешно да се гледате. Естествено. Wink Подписах се в петицията. За съжаление скоро няма да станат реалност всички хубави неща предложени в нея. Попаднах случайно в подфорума за домашно раждане и понаучих едно-друго там. Много е надъхващо. Simple Smile
Юлско бобче, радвам се, че оценяваш чувството ми за хумор.  bowuu
Май имаше още нещо, но не помня...  Thinking

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 17:45 от mama Barba

# 238
Как ви завиждам с тази Пловдивска среща, но аз с това цедене не съм заникъде.Приятно изкарване на всички  Hug
milasara ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И МНОГО РАДОСТИ ДА ИМАШ С ДЕЦАТА СИ!   bouquet
shora mishora беше ми приятно днес, до утре Simple Smile

# 239
Ако село Труд ви говори нещо - през него минавате, като влизате през Голямо конарско шосе, после, точно вдясно е огромната сграда на Чиполино, но не пише Чиполино, а Макси Ком (вносител на Спринт). Голяма синя сграда. От там сте само направо, като си изберете от кое кръстовище точно да хванете наляво - и да стигнете до центъра. Вижте по картата на Емчо по-конкретно.

Ем - ще пиша на Цвети и Петя.

Общи условия

Активация на акаунт