ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 12

• 23 815
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Linet, така ще караме, по- точно Миласара, аз ще бъда навигатор, сега се организирахме ще пътувам с тях в крайна сметка Laughing. Относно парното, аз припадам от жега, направо ми горят бузите, като домат съм почервеняла Laughing. Даже мъжото ме пипна, че се притесни Joy. Държим го още, че нали трябвало да се обезвъздуши и разбира се прозорецът е отворен Laughing.

# 256
  • Canada
Радина, ами като бяхме на преглед и доки й прегледа гърлото във връзка с кашлицата, която има сега и просто отбеляза че е започнала да образува пак... А иначе й я вадиха в екип д-р Банова и д-р Недев от Терапията и Темелков.
И наистина много накратко описа срещата. Няма ли снимки, интересни случки и т.н?
Тан, радвам се че си изкрала един спокоен ден! Peace
Аз не мога да се оплача от децата, но така или иначе ги виждам за толкова малко, че ми е много мъчно през деня. Rolling Eyes Имам само 3 часа вечер, докато си легнат. Всеки случай са големи бесове, че напоследък бавачката ни горката е с увиснала физиономия, като се приберем... ooooh! Ама така ще е - докато боледува, трябва да си е вкъщи Кари.

# 257
Лилчо, няма проблем с булеварда, защото едва ли някой ще реши да пътува по пътя, вместо магистралата. Joy

Кейт, чуден ден си имала.. отивам да ти чета блога след малко.
Fortune, звучиш ми по-свежо.  Hug

Драга, Джиджи, Мила - какво решихте - ще се чакаме ли някъде или направо в центъра? Аз мисля, че направо там ще е най-добре, а ако някой се изгуби ще се спасяваме по телефоните.

# 258
Jillian аз само предупреждавам  Grinning

# 259
Джилиан и аз мисля, че ще е по- добре, макар че с Джиджи ще се наложи да се видим, някъде, защото количката ми ще бъде при нея newsm78. Но може направо там.

# 260
Хайде да ви разсмея малко като ви припомня следното:

http://vbox7.com/play:6957b335

Joy Joy Joy

# 261
Аз във всички случаи ще мина през OMV-то, за да заредя колата, така че може и там да се видим.

Лилчо.. Joy Hug

# 262
Момичета,откъдето искате минете за Пловдив-после ще чакаме да разказвате  Peace

# 263
Привет от нас Simple Smile
Миласара, честит празник! Здраве, любов и много прекрасни моменти за теб и любимите ти хора!
Честити месечинки на празнуващите днес бебоци Simple Smile Да са здрави, спокойни и много усмихнати дечица Simple Smile
Ние днес направихме страхотна разходка, малката бонбона спа през цялото време, почти 4 часа, та след това беше много послушна на прегледа при ортопеда. Много съм доволна, гледа ни на ехограф, засега всичко е наред, след петия месец пак трябвало да ни види. И каза нещо много странно - ако всичко върви така, през петия месец вече щял да ни позволи да сядаме. Доста рано ми се струва, но ще видим ...
Иначе аз отдавна сам зазимила чадърчето на количката, напичам я, но не прекалявам де ... А за косичката, ние имаме доста, сега даже гледам че почти винаги имаме малки косъмчета по чаршафчето, но по скоро накъсани отколкото цели, като козинка са Simple Smile Но не смятам да я бръсна де ... Все пак сме дами Wink
За пловдивчанки - ние живеем до Марса ... и тъй като аз утре няма да мога да дойда, че сме канени на питка на едно бебенце точно пообед, се надявам да има скоро пловдивска среща, та да се видим. Много ме е яд, че утре няма да можем да доидем, а така ми се искаше да се запознаем ...

Поздрави от нас Simple Smile

# 264
Драга, дръж Миласара под око  Wink, че тя понякога отива на "срещи", където няма никой Hug Радвам се, че се увеличи отбора.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 22:39 от medula

# 265
  • Видин
Здравейте!
Добавих новите момичета в списъка! Извинявам се, че чак сега го направих, ама знаете как сме със свободното време...
Днес беше прекрасен слънчев ден, ама мойто дивак и по време на 2-те разходки спа по 30-40минути...и после почва да мрънка, явно му е скучно в количката...
Приятно изкарване на Софианки в Пловдив утре.Чакаме снимки. Peace
На мен ми е нещо сдухано и спирам до тук

# 266
Честит Рожден Ден Мила !!!
Желая ти много здраве, много успехи, много верни приятели, много любов в сърцето ти, която да даряваш и много широки прегърдки, с които да прегръщаш любовта на най-близките ти хора !!!
Бъди много щастлива, все така усмихната и нека дълги години създаваш нови и нови спомени, които да топлят душата ти през дните... Hug

Много слънце ви пожелавам на всички  Heart Eyes и лек път с бебочковците  Hug

# 267
Драга, дръж Миласара под око  Wink, че тя понякога отива на "срещи", където няма никой Hug Радвам се, че се увеличи отбора.
Joy Joy Joy Joy

Джил, аз към 8.30ч минавам да взема количката на Драга, от там отивам към Медула и после тръгваме. Ако искаш да разменим телефони на лични и който наближи пръв ОМV, звънка и ако сме с разлика 5-10мин. да се изчакаме.
Кейт, при мен проблемът с кърменето не е че бебето отказва да суче, а че кърмата при последното хранене не му стига. А и както казах спортувам отдавна и не мисля, че при мен спортът има връзка с кърмата.

Мамб, хубаво щеше да е и ти да дойдеш утре Hug

# 268
Миласара, Честит рожден ден!!!  Желая ти да бъдеш все така позитивна, лъчезарна и усмихната!   newsm59
Роси, стискам палци резултатите от ЯМР да са отлични!!!  Praynig
Кейт, честита месечинка на Диди!  newsm51 Наистина страшен ден си имала днес. Зачетох се и в блога ти.  Невероятно въздействащо пишеш! Peace  Може би защото в част от написаното открих себе си. А някои от стиховете авторски ли са?  Simple Smile 
Тани, успех с диетата!  Peace Дано има ефект!

Нелли, леле каква колекция от филмчета си подготвила за Дари я! А за наддаването, наистина нямаш повод за притеснение.  Simple Smile
Линет, ха честито ви топло!  Wink  При нас още е студено cold, но пък в резултат на това  забелязвам известно затопляне в семейните ни отношения. Зачестиха гушканията под юргана. luvbed

# 269
  • София
Сега влизам да ви нагледам и що да видя, София се запътила към Пловдив, то не, че така както се е разрастнало строителството в София скоро няма да се съединим, ама то едни организации текат, едни карти се разхвърлят страшна работа. Joy Ммм да много хубаво правите, че си намирате начини да се разнообразявате. Хей и добре да се забавлявате, после ще чакаме да разказвате кое бебче как се е държало и какво сте обсъждали, да не ни изолирате нас дето сме пуснали корен тука. От толкова години имам книжка и много съм карала, толкова ми беше омръзнало, че не ми се качваше на кола да шофирам, но сега като ви чета чак ми се прииска да врътна ключа и да тръгвам, но уви ще трябва да пропуснем. Tired
Миласра честит рожден ден! Бъди здрава, весела, засмяна и да получаваш от децата си само хубави подаръци.

Лек път на пътуващите утре!

Общи условия

Активация на акаунт