ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 12

• 23 815
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Приятна среща утре  Peace  Да се нащракате хубаво,за да може да клюкарстваме после  Hug
Цветен прашец много си задобряла с качването на снимки!  Hug
Айде лека,мека и тиха!

# 271
Чочо- сан, бях я забравила Joy.
Хахахаха, Медула, разчитай на мен Laughing.

# 272
  • София
Кукумявка верно си е ама имам добри учителки, хайде да ги похваля Аманитка и Елиг, че циганката умря.  Joy

# 273
  • При децата ми
Здравеѝте и от нас! Hug Да се разпиша и аз в тази тема, че като гледам как пишете, ще изпусна и тази Rolling EyesПредната я изтървах, бях стигнала до 10 стр. някъде и от там отиде та се не видя :tired
МИЛАСАРА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! на патерица вече, Blush БЪДИ, ЖИВА, ЗДРАВА, ОБИЧАНА ЖЕНА И МАЍКА!  bouquet
Момичета, благородно ви завиждам за срещата в Пловдив! Да си изкарате добре и да покажете снимки.
За протокола и моя цикъл го няма още, но когато родих Марти, кърмих три месеца (силно казно три) и помня много добре, че ми идваше. Rolling Eyes
Видях, че сте обсъждали професиите, завършила съм социална педагогика с психология и работя, като секретар на една комисия.

Хаѝде лека и спокоѝна нощ, че току-виж станало време за кърмене. hahaha Малката спи отдавна, ама баткото още се ослушва...

# 274
Приятно изкарване утре,лек път  и мнооого слънчеви часове:hug:  car003
Аз също ви завиждам тайничко,че ще си попътувате,обожавам да карам кола извънградско Mr. Green. newsm01
При нас нищо ново,малчо напоследък не спи през деня(преди спеше мнооооого повече) и е все нервен,по цял ден се дондуркаме с него,почти не сядам пред комп'търа,ако седна ви изчитан набързичко и толоз..Нашият татко по цяла вечер досред нощите играе на някаква игра ooooh! .......и комп няма Crossing Arms hit
И аз искам диетаааааа Crossing Arms,след раждането съм свалила всичките килца от бременноста,но има още fiuuuuuu,които не ги ща Mr. Green

По професия съм лаборант Party,ама не съм го работила никога Grinning,да се заврЪ в някоя лаборатория...,аааа не Mr. Green,ама кой ти е мислил за това Rolling Eyes

Айде лека,и утре много да се нащракате photo

# 275
 Да пуснете снимки от Пловдив-ама какъв дефицит на чорапогащници ще настане сега - Юлско бебе с 48,90 колко ще купиш Money
Миласара-със закъснение ЧРД!Да ти е все така пълна къщата и сърцето!
Гале123 - страхотни снимки,а бебчо е пу пу пу
Жанаа-с риск да ме отстреляте вчера по съвет на педито-"все пак започвате 5ти месец" дадох 2 лъжички морков сок-порева,заболя я явно стомаха,защото искаше гушната да стои-много ми е тъпо,тъжно и не знам какво да правя,но не искам да Ви занимавам-много сме я дъвкали тази тема
Лени и Роси- Praynig
НелиР-на таткото манията,непрекъснато сваля анимации и детски все едно ще ги спрат Laughing
Бобито89-Боже колко са ни различни световете-смс от доктора,размечтах се
Относно професиите-завършила съм История, после Публична администрация,но работя във фармацевтично представителство-маркетинг и продажби
Толкова ми е тъпо за тези проклети сокове,че няма накъде

# 276
  • Видин
Добро утро набързичко и от нас!
А4, много сложно е това със захранването....Голяма чуденка кога, как, с какво...и в крайна сметка пак няма гаранция че всичко ще е ок  Rolling Eyes Ще продължиш ли със сока?Гушки Hug
Цветен прашецHug
На нас вчера ни пристигна върталежката на ФП.Днес баща ми ще й сложи адаптор и я пускаме  Praynig И днес мисля да откараме поне 2 разходки навън и силно се надявам да спи повече от 30минути.На слънце не мога да го изложа - мръщи се.Дори като спи прави физиономии,че му пречи.
И тази нощ беше тежка - ревове в 4 часа заради запушена ноздра  ooooh! Спирам вече  Stop

# 277
  • USA
АЧ,ако бях на твое място,нямаше да давам сокове,независимо какво ми е казал педиатъра,особено пък и след това което се е случило,но това си е мое мнение.  Naughty Hug
А на момичеtата за Пловдив,лек път и приятно изкарване.     travel sling sling sling breastfeeding baby

Amanitka, Hug.

# 278
  • София
Със София чакаме Джилиан и отлитаме

# 279
  • София
Добро утро мамчета!
Вярно, че много го дъвчим това захранване, на явно има нужда, а не е и без начение. Мамите с опит може би са по-уверени в себе си, но ние без такъв гледаме да не сгрешим някъде и тази грешка детето да си я носи цял живот. А-4 далеч не съм капацитет в областта, но от това което съм прочела, не бих заложила директно на суров зеленчуков сок, препоръчва се зеленчуково пюренце (от сварени зеленчуци) не са така агресивни към стомаха и пак си имаш едно на ум. Соковете би следвало да се въведат даже след плодовите пюрета, които са по-късно от зеленчуковите.
Аманитка, от къде взе адапнор за люлката, че ние си нямаме т.е. адаптор на тока си имаме, но щепсела не влиза в контакта, за там трябва някакъв адаптор. И твоя случай ли е такъв?
Днес май ще си пишем една шепа хора, че много софиянки станаха пловдивчанки. Joy
Хайде лек ви път и с днешна дата.

# 280
  • Видин
Цветен прашец, на нашата люлка няма вход за адаптор,но баща ми го запои там,където са батериите,Същото ще направи и на върталежката  Peace
А днес май наистина ще е пусто,макар че не знам колко хора точно тръгнаха към  Пловдив!
Май тук останахме тези с мрънкащи бебоци hahaha

# 281
  • Силистра
Миласара, на патерици ЧРД! Да си жива из драва и все така да сгряваш нашето форумче.
Бобито89-Боже колко са ни различни световете-смс от доктора,размечтах се
А4, и ние се приближаваме към белите държави бе мила, на мен педи всеки път ми се обажда по телефона предната вечер преди консултациите, за да ми напомни

Да не забравя да честитя днешните месечинкаи Влади, Стелла, Мария, Елина и Борис, да сте живи и здрави малки човечета, да радвате мама и тате, безгрижно бебешко детство.

Момичета, има ли някой който бие ваксина ДТК по здравна каса?

# 282
Уф, как завиждам на заминаващите за Пловдив, трябваше да измисля нещо, много обичам да се разхождам там...
А4, спокойно, първо - сигурна ли си, че е от сока, второ - не е толкова страшно - не си и дала отрова, все пак. Не се чувствай виновна, нищо не е станало. Simple Smile Спри да го даваш и говори с педито дали да не започнете с пюренце някакво (или каша) и откога и да поотложите соковете за след това.
Аз избягвам да давам категорични мнения откога и т.н и съм казала, че за себе си търся истината по средата. Защото както преди 20 години са препоръчвали едно, а днес - друго, така и след още 20 нашите деца може да се смеят на остарелите ни съвети и СЗО да е някакво друго мнение, а не на днешното си. Навремето майките ни са се смеели на бабите си, че не са давали вода на бебетата, сега ние на тях, че са давали...
Да попитам - може ли да има бял налеп, който НЕ е млечница? Защото Моника има определено бял налеп, но не съм сигурна това ли е.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 10:11 от инкс

# 283
  • Видин
инкс,Габко има бяло по езика, от кърмата  Peace

# 284
  • Силистра
инкс, и Ники има бяло в устичката, още от начлото, но не е млечница

Общи условия

Активация на акаунт