ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 12

• 23 816
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Мамбина- за срещата в Борисовата, ако има ще дойда, но ще закъснея малко, само че заведението на миласара не е ли много сенчесто, нека се съберем на слънчевото кафене след бирарията ( до езерото)
Много сте хубави на снимките и мамите и бебоците Simple Smile
Джиджито - май ще има нова тема, не за чорапогащници, а за шапки, от къде я намери, страхотна е.
lilcho13- на тази снимка човек може да се зачуди колко бебета има Simple Smile

Въпросче:
Някой знае ли как се прави преварен зехтин за мазане на бебето? Искам да я намажа, че кожата й нещо е изпръхнала. Мазах я със Себамед- никаква работа не върши, та искам да пробвам със зехтина.

# 346
Ето ме и мен.. най-накрая успях да търкулна Мрънличка в леглото. И минавам да се отчета. С Мимето си пътувахме супер. В Пловдив беше топло, а срещата както винаги чудесна. Много се радвам, че се запознахме и наживо с пловдивчанки. От всички Калина се представи като най-ревливо бебе (но по пътя спа чудесно и не ми се е налагало да спирам). Емили, благодаря за навигацията по пловдивската карта, оправихме се супер лесно. Ама няма да е зле да сложат някоя и друга табела по кръствищата за ориентация на нещастните гости на града. #Crazy

Междувременно, Калина се е научила като реве да пищи.. днес всички се насладиха на този писък. ooooh!

Аманита, явно страшно много ги харесват бебчовците тези въртележки, защото като я пусна и Калина се залива да й говори и зяпа (дори току що да ми е ревала в ръцете). Но пък и при нас липсва приспивателния момент.
Усмивка, мери ли температура? Аз бих звъннала на педиатърката, ако и утре продължава така.
Сандра, бързовар и кофа с вода ти трябват.. Thinking

Джиджи, що не каза, че днес ви е месечинката.. то на кърмачески мозък може ли да се разчита.
Мамбина, аз съм ЗА срещичка утре.. но няма да успея в най-ранни зори, че малко се поуморих днес и ще се опитам утре сутрин да се наспя.. ако ревличка позволи, де.. Кажете къде и ще дойда.

По този повод-Мама Диди,внимавай с поканите.Да не ти кукнем на вратата някой хубав ден,че я виж колко ни е акъла Joy
Миласара, то верно толкова ни е акъла..  hahaha Тя Диди, не знае какво си навлича на главата, ама то лятото пак ще дойде..

Аааа, не .. вече пет пъти се опитвам да си публикувам постинга.. Линет  Hug

# 347
  • София
Явно купонджийките са доста уморени, ще чакаме утре "по-задълбочени" разкази и снимки.
Орхидея отлично се справяш с длъжността, търсиш ли си работа?  Joy
Емили да така си е бях си качила гоблените там защото нещо обърках и вместо да ги сложа в албума имаше там един за някакви красоти, аз по погрешка съм създала нов албум, после видях и уж го изтрих, но щом питаш явно не съм успяла, отивам да видя аз тая работа, нали от едно червено кръстче се трие, че аз не открих друг начин пък то явно не е станало. Пак ще пробвам, всъщност ако не успея и някой друг може да я махне моля за съдействие.
Нашата фонтанела почти не я напипвам и аз мисля, че е рано да се затвори, но пък и не знам точно кога трябва да се затвори напълно, ако някой има инфо да пише.
Усмивка може да не е нищо сериозно (дано да не е), а просто моментно състояние нали иначе си е веселичка, виж я и утре как ще е и тогава решавай какво ще правиш. Да не сте сменили нещо в режима. Нас педито ни предупреди, че бебчовците много трудно понасят смянат на времето (имаше предвид астрономичното време, нали предстои връщане на часовниците) и другите промени в режима. Води се по нея не я насилвай. Нашата Катрин например сама си смени часа за къпане (мина на зимен режим Mr. Green) преди я къпехме към23 ч. (тя така искаше) сега иска към 8-9 ч. Какво да ги правиш деца, всяко с капризите си.
Да ви кажа май и на нас ни никнат зъбки, днес Кати цял ден си навира един триъгълен плюшен оратжав слон в устата и го дъвча и се сърди и пищи, явно не е достатъчно твърд и аз като си мисля, че е гладна все й бутам шишето, само ако ме чуе педито с нашите 9 кг...... Laughing Такава крива нива е, че и носенето не помага вече. И друго да ви кажа (и без това вече знаете, че съм си много приказлива, дано не ви досаждам, ако е така свиркайте) сложила съм я в кенгурото и се разхождаме из къщи, ама много се разхождаме и това дете иска още и още аз вече освирепяла от глад викам ще си бодна някое картовче (бях правила картофена салата) и това дете като вдигна една глава и като ме гледа, ама не мига и само преглъща и му текат едни лиги и на мен ми приседна и абсолютно ми се отяде. Направо си мислех, че ако й дам един картоф направо го изяжда. Стана ми едно гадно почувствах се като майка егоистка която си лишава детето от храна, а тя се тъпче като за световно.
Стеф ти ще си първа за стола аз все още ОБМИСЛЯМ дали ще имам нужда от тази механична люлка дето ще ме държи вързана до нея.
Аманитка голяма гадост с този нос, но и аз си мисля, че някак се въртите в някакъв омагьосан кръг ти дърпаш той реве лигавицата образува нови секрети, може би наистина трябва да опиташ максимално рядко да го чистиш, когато няма на къде. А иначе знам как реват като им е запушен носа и на нас ни се е случвало, страшно пищене, но да ти кажа като я подондуркам в по-бързо темпо и ооо-ооо-оооо и понякога когато не е съвсем трагична ситуацията се получава. Знам, че си опитала всичко, ама на да кажа.
О, виждам, че има снимки може би трябва да кръстим албума нашествието на юлките в Пловдив, много сте готини, отивам да ви разглеждам. Какво щях да правя по-напред?  Нещо се активирахте.hahaha

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 23:34 от cveten prashec

# 348
  • варненка от София
Хехе, то лятото всеки знае на морето и е лесно, ха сега елате де  Mr. Green Варна, морето, синете вълни  Sunglasses

И аз викам да надпишете снемките, че да ви опознаем лично един вид  Flutter

# 349
Джили - тя калина хубаво се е научила да пищи, ама ела да видиш Ивчо какви ги вие и извива...Поне сте пътували спокойно Heart Eyes

Миласара - представям си картинката (и звука) Crazy Crazy Crazy

Медула - и всички останали
- въпросният изпаткал чичко после го видяхме в Градската градина - седи той до едно семейство с малко русо момиченце и нарежда: "че кой казва, че няма раждаемост - ааа, глупости бе, глупости, аман!!! че това какво е - и ще ми разправят, че сме били с монглоски произход - че тована монголче ли прилича?? нещо монголско има ли в него? аааа, аман.."  Crazy Crazy Crazy

Линет
- на водна баня се преварява зехтинчето Hug
Усмивче - идея си нямам, но ако не плаче, не мисля, че е притеснително - имат си такива дни бебчовците, може да иска почивка от папото, колкото и странно да звучи Rolling Eyes
Мамбинка - това с ябълката ми хареса Simple Smile С каква цел беше упражнението?  Hug
Зори - освен гуш, друго не мога да ти кажа  Hug

# 350
Jillian стига си се оплаквала от Калина Naughty Нормално е всяко бебе да си покаже какво може Simple Smile Така като се замисля на тази възраст могат да плачат и да гукат-насладихме се и на двете  Hug

# 351
Здравейте и от мен!  Hug
Срещата днес беше страхотна, но на мен ми се стори много кратка. Нашия младеж нищо не го трогна, дори това, че беше заобиколен от прекрасни млади дами. Проспа цялото събитие.  ooooh! На връщане майка ми дойде до парка да ми помогне с прибирането. Понеже Пламена вече беше много изморена я носихме през целия път и накрая малко преди да се приберем се предаде и заспа.  Laughing Успяхме да изгледаме 2 филма, което не ни се беше случвало от доста време.
Снимките са невероятни!  Hug

# 352
Ааа, не се оплаквам.. опитах се да предам реалистично картината (без звук, за щастие)..
Стеф, хич и не се опитвам да се конкурирам с Ивчо. Whistling

Ехо, много ти е сладка дъщеричката.

Лека нощ от мен.. отивам да последвам примера на беба.

# 353
  • При децата ми
Привет мами! Ееееееееее, колко е хубаво като няма много за четене Grinning

Снимките наистина са страхотни, чакаме и за още Heart Eyes  newsm10 Страхотна гледка сте били! 1stroller smile3501
Линет, аз също мажех със зехтин, преварявах го на водна баня за около 15 минути. Ние днес също не пропуснахме разходката, времето и при нас беше много хубаво.
Момичета, като ви чета и оставам с впечатлението, че само ние се будим по два, че понякога и по три пъти на нощ да ядем...
Thinking
Цветен пращец, пусни ги пак да ги видим гоблените.
Имам въпрос към кърмещите мами, може ли да се яде риба докато кърмим, имам някакви спомени, че не трябва...? newsm78
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! Hug

Лека  и спокоѝна нощ!

# 354
  • София
Хриспа сложила съм ги в албума ни "разни красоти" от показаната снимка и нататък, ето ги:
http://julskimami.snimka.bg/holidays/razni-krasoti.366478.15464412

# 355
  • София
Мамите софиянки ги разпознавам по снимките, но от пловдивчанки хал хабер си нямам Mr. Green
Личи си, че сте се забавлявали много. Някой път ще се вкюча и аз в срещичките, като се науча как се сгъва и разгъва количката Mr. Green

# 356
Аз пък се мъча да нацеля откъде се пишеше описанието на снимките, но не ми се удава нещо още... а преди го уцелвах без проблем!
Леле Медула, супер снимки си направила!

# 357
  • Варна

Страхотни снимки, момичета! newsm74
Очакваме утре да ги надпишете и малко да разкажете...не може да не е имало весели случки... smile3521

# 358
  • София
Леле Медула, супер снимки си направила!

Щото,като един истински папарак,се крие зад откраднатата "стока"-юлски боб hahaha

# 359
Имаше имаше... ама чакам Миласара да ги разкаже че са свързани с нея - за 2 се сещам вече - за ноктите и за бабите  Laughing
Надписах тук-там снимките отгоре-отгоре признавам , ми те много бре......

Общи условия

Активация на акаунт