ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 12

• 23 816
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Canada
Здравейте,
Ваняес, привет и на теб! Честно казано малко по-рядко чета форума, защото много се запалих по фермата... Embarassed Blush
Наистина вече да купиш нещо различно от китайско е направо цяло чудо...
Много се радвам за срещата. Няма ли да има снимки?
Мамбина, много хитро това с ябълката... Wink Ние захранихме Кари сравнително рано- не сме имали никакви проблеми, но сего с малчо (заради коликите) много ще внимаваме... Хич не ми се иска да се върнат.
А по повод връщането назад и при нас се случва нещо подобно от около два дни, но в смисъл че започна да спи ужасно неспокойно и ако не му бутам бибата през 15 мин, работата става рев до скъсване... Whistling

# 331
Абе,Джиджи,що не казваш,че имате месечинка днес?! ooooh!Айде да ви е честита,жива и здрава да е малката принцеса  bouquet

Иначе за срещата-Стеф го е описала много правилно как беше,поне за нас,макар че ние бяхме от издънките  EmbarassedНо наистина събрахме погледите-една минаваща покрай нас жена каза на тази до нея:"Каква красота!" и ми стана много мило Heart Eyes
Аз предлагам другия път за среща да се дава ориентир-плюс-минус 2 часа Joy Joy Joy и да има още много мами Hug

Айде отивам да се тръшна вече,че малкия ми разказа играта днес #Crazy,направо съм труп Sad
Лека и спокойна нощ ви желая!!!

# 332
  • София
Привет и от мен! Hug
Момичета, много ми е притеснено. Йоана днес за целия ден /от 6.30 до сега/ е изяла общо 200гр. Вчера и през нощта си хапна пълноценно, но днес.... Cry Сутринта беше много крива, спеше и се, а аз непрекъснато я мъчех да яде. После бяхме на разходка. Поспа 2 часа и си хапна с апетит. След това отново излязохме, тя не успя да заспи и отново започна да се криви, изкъпахме я и заспа.
Много ми е мъчно. Дано не е болно малкото ми човече. Имате ли идея защо може да се случва така?

# 333
Ето нииии, след малко ще кача снимки. Срещата си беше супер  Peace, и времето беше с нас. Ама верно сме си атракция с толкова много бебета на една възраст. Беше много мило като се разприказваха няколко по едно и също време, голям брътвеж, голяма говорилня Joy
Мина един чичко и вика :" Не се раждали деца в България ли? А това какво е , МАЙски бръмбари ли са?!?!". Не, това е първокачествена реколта юлски БОБ, който ме разбира какво искам да кажа.

# 334
Привет и от мен! Hug
Момичета, много ми е притеснено. Йоана днес за целия ден /от 6.30 до сега/ е изяла общо 200гр. Вчера и през нощта си хапна пълноценно, но днес.... Cry Сутринта беше много крива, спеше и се, а аз непрекъснато я мъчех да яде. После бяхме на разходка. Поспа 2 часа и си хапна с апетит. След това отново излязохме, тя не успя да заспи и отново започна да се криви, изкъпахме я и заспа.
Много ми е мъчно. Дано не е болно малкото ми човече. Имате ли идея защо може да се случва така?

Според мен,ако и утре е така,ще е по-добе да я заведеш на лекар  Peace

# 335
  • София
Много добре си изкарахме  Hug ,но утре ще кача моите снимки.Отивам да вечерям,че съм труп.Утре сутрин ще проверя дали и от колко ще има среща в Борисовата.
П.П Отчитам се с 2 чорапогащника  Joy

# 336
Mime-to на теб ти трябва почивка че София нещо май беше кисела  Sad  Дано си починеш добре. Лека вечер.
medula а ти кога прави снимки  newsm78 Ставаш за папарак Joy

# 337
  • Видин
Медула, изби рибата с лафа за БОБ-а  hahaha Чакаме снимки!
Кейт, не е изнервящо, а е ....нямам думи, не мога да го определя.Днес пак пищя 2 пъти на връщане от разходката и го носихме на ръце.Почистих с аспиратора и кротна веднага...Просто не знам вече кво да правя.Поръчах още 1 аспиратор - стават ни общо 5 вече  Tired
Ето този - http://www.-spam283-/rw/items/BarbaBebeAspirator-barbabebe-elekt … ge=8&cat=2010
Прахосмукачката действа много добре, ама е супер шумна и бебко се стряска  Confused
Мамбина, не съм я мерила, то ми е гадно само да я гледам  #Crazy Става ми лошо и ще припадна  Joy
Моя Габко така се впечатли от върталежката на ФП, че не иска да заспи, а му се спеше и представете си какъв рев последва  Joy Държах го буден до следващото ядене и като хапна веднага заспа, без люляне  Shocked И от тогава спи.След малко ще го къпя.
Вече ми се буди на 4-5 часа през нощта, разбира се, познайте защо - заради запушен нос  #Cussing out От 3 дни задължително едната ноздра е запушена, като се редуват  #2gunfire

# 338
Чакаме снимки с нетърпение  Laughing
Цветен прашец, каква е тая папка в албумите с твоето име  Mr. Green

# 339
да отговоря аз като нейна секретарка-беше си качила гоблените да ги видим, но ги изтри ))

# 340
  • Кърджали
Да ви се "похваля" - останахме без бойлер... Tired ooooh! Мъжлето намина през вкъщи като му казах какво е станало, ами от бойлера вече не ставало бойлер. Сега чака в събота хазяина да вземе да мине през вкъщи за да се разберат и да решат нов бойлер ясно че ще се купува.... А дотогава къде и как ще се къпем, хайди ние как да е, ами малката как ще я мием и къпем.... Оф криво ми е...
Отивам да кача няколко снимки на малката....

# 341
  • София
Аманитке от какво е тая тъпа хрема на Гъбко..  Sad  Знам,че не знаеш де,не ми отговаряй  Hug Дано му мине в най-скоро време,милинкия.
Медула  Joy 
Сандра много тъпо..знам какво е да нямаш топла вода,аз не мога да си представя да не се изкъпя поне веднъж на ден,камо ли повече,да не говорим за Кати..
Отивам да видя дали сте качили снимки.

# 342
# 343
  • София
Ето мееее!Даже всичко съм прочела bowuu
Мили момичета,много ви благодаря за прекрасните пожелания! HugНадявам се всички те да се сбъднат LaughingСтоплихте ми душичката Heart Eyes
Много приятно си изкарахме на срещата PartyПохапнахме и ние,и бебетата,сменяхме памперси...тия три неща Mr. GreenТози път Джиджи ме изпревари с чорапогащниците Crossing ArmsАма ще продължим надпреварата и в други градове hahahaПо този повод-Мама Диди,внимавай с поканите.Да не ти кукнем на вратата някой хубав ден,че я виж колко ни е акъла Joy
Стеф,Viki,вие трудно дойдохте,но я питайте Юлско бебе ние как се прибрахме #CrazyМногогласово пеене от хор "Бодра смяна"-на един глас,на два гласа,на три гласа.С малки почивки за пиене на чай Joy

# 344
  • София
Ама ще продължим надпреварата и в други градове hahaha
Хаха,това звучи все едно ще имаме турне  LaughingНо наистина е много готино толкова колички на едно място,сектата в действие  Laughing
Но някой само трябва да надпише снимките

Общи условия

Активация на акаунт