Цветен прашец, какво писмо
стана ми интересно

/. Пък в името на Инето ще качим някой и друг грам /вече сме 6, 590 кг и 63 см
/
/ и да ви помоля независимо от това, че не всички сме на вашето мнение по био-темата да продължите да споделяте инфо за различните продукти и алтернативи. Няма как да избереш ако не си информиран. Пък ние ще отбираме по наше усмотрение 
с ново кенгуру.
ще си търся друга снаха, то се е видяло! Добре, че имам връзки и в Искам бебе, та по-голям избор да имаме 
Нищо не може да се скрие от мен 

Пожелавам да купите този, който харесваш! Оооообожавам почти всичко от 100 грама сладки!!
Мъглата не ме притеснява, ако е високо горе, а вятъра - на терасата в количката не духа толкова. 
Не прекалявай с ТВ, но ако имаш BabyTv, по-добре нея. Заведения има много и за непушачи, пускала съм няколко пъти темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366324.0 Ако искате да я сложим на първа страница, има посочени заведения и в други градове освен София.

Говорих с ръководството на "Дема" - в неделя след 13ч. залата е свобдна!!! Ако все още проявявате интерес можем да се ораганизираме още тази неделя. Предлагам часът да започва от 13.30ч или 14ч. За мен лично 13.30 е по-удобно, но ако решите може и някакъв друг час. Предвиждам часът да продължи около час и половина. Все пак ще ни е за пръв път и доста време ще мине в обяснения - кое, как , защо
беше обясинила. Цитирам: "Водните обтривания започват от 4-тия месец. Бебето се масажира с мека платнена ръкавица/кърпа, натопена във вода с температура 35-36 гр. за около 3 мин. Това се прави в продължение на 3-4 дни, след това намаляваш температурата на водата с 1 гр., отново 3-4 дни и така докато стигнеш температура на водата от 27-28 гр. Масажа е както другият масаж - от дланите и стъпалата към раменете и дупето, също така и на гърдичките и коремчето се прави. След обтриването завиваш детето в хавлийка, подсушаваш го и го обличаш."
за списъка - маркетинг и инструктор по ТаеБо.
А за Неви - нямам думи! Страхотна е! Къде мислите да я водите да плува? И кой ще я учи? Има ли специален инструктор? 
Има и нещо друго, знаете ли колко опаковки сме правили и са ни казвали съдържанието да го копираме от еди кой си продукт. Мислите ли, че това, което пише отговаря на истината? Тука няма никакъв контрол на нищо. Друг въпрос при мен е, че в нас се е гледало винаги какво ядем, но без залитания, а аз много уважавам тезата на колегата ми, че все от нещо трябва да умрем и че не искал някой ден да кажат здрав беше, а от какво умря
. За съжаление всичко вкусно е от забранения плод и аз се поддавам май на всичко
.
?
.
. Мерси за оризовата каша. За темепратурата, честно казано не искам да меря, не ми трябва да знам колко градуса е, ако се чустваме добре, значи е ок, дори и да е по- хладно или по- топло в даден момент. Аз незнам кой месец, коя дата е, а за часа да не говорим, така че няма да се сещам и темературата да меря
. За съжаление това е положението.
защото кърмата не ми тече силно както на други мами. Иска ми се още 2-3 седмици да кърмя. В последно време Алекс си търси "цица" и ми е много мила като сучи,затова искам още малко да издържа с кърмата.Преди много често стачкуваше и се дърпаше.
Искам да избегна стомашни проблеми,защото аз съм със гастрит,баща ми с язва и ми се върти в главата че и Алекс май ще има проблеми