Време до НОЕМВРИ не остана, скоро аз ще бъда мама - 45

• 26 779
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
la belle имаш и моите стиснати палци. Всичко ще е наред.
Аз сега тръгвам че съм на ЖК и да видим беба дали вече се е обърнала.

# 286
                  ДОБРО УТРОООООООООООО!!!

la belle мерси за закуската и ЧАКАМЕ ДОБРАТА НОВИНА!!!
Сока от ананас май на всички ни е любим-честно казано и аз не бях чувала за това му действие и си го пияяяяя,но щом до сега не е станала беля и беба си кротува-няма и да го спирам.
Деситка-президента кога щеше да идва-да си там на 1 линия.Може пък бебо да е решил да става известен от рано и да го дават по телевизора(Laughing).За ваничките и ние сме с обикновена,но имам е подложка,която ми беше много удобна 1 път/но не е като тази на Василенка/Пък и ние с тези моми нямаме притеснения като твоитеjavascript:void(0);

Аз сега ще се развихря малко из къщи и после на разходка-не е за изпускане това слънчице!!!
            ПРИЯТЕН И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

# 287
Добро утро, мамачета!
 Ето, че и днес очакваме поне 1 бебче, успех, La Belle Praynig
 За болките в тазобедрените стави, а и по другите стави въобще - имам си ги от около 1 месец, не постоянно, но редовно, момичетата казват, че ще отшумеят след раждането  Peace
 Хи-хи, днес започвам деветия месец, да се стягам Mr. Green Има дни съм толкова свежа и ентусиазирана и си викам - ето, сега ако трябва веднага тръгвам да раждам, а в други дни такива рзмисли и страсти ме обхващат, че се треса Crazy Мисля да питам доктора за епидурална упойка евентуално, не съм решила още, ама не пречи да се поинтересувам, самата мисъл ме успокоява някак си Wink
 Мерси за кафенцата и закусчиците, добре ми се отразяват сутрин   bouquet

# 288
desitalee, с пръсти са ти гледали шийката и състоянието й. Тазът се мери от вън. Тук в Бг го правят с едно като голям пергел, който слагат от двете страни на таза.

Хм, абе докито каза, че това било пелвик икзаминейшън. И аз заключих, че за таза става въпрос. Може и да има някакво разминаване, като се има предвид, че нито на мен английския ми е майчин език, нито на нея... Дано само по време на раждането се разберем, че иначе ще стане весело...  Rolling Eyes

Моята ваничка, която очаквам да ми подарят в събота е тази
http://www.uaplus.co.kr/shopimages/uaplus/0341200000022.jpg

а приставката към нея тази
http://www.babygadget.net/buddy01%5B1%5D.jpg

Васи, ама какво мишелинче е била Андрея...  Heart Eyes

Писихриси, президентът пристига на 26-ти май, и ще остане до 31-ви. Ще видим дали ще уважа събитието, много зависи от атмосферните условия, мястото на срещата и разбира се от физическите ми възможности. Моите приятели тук ми казаха, че май само за присъствие ни викат, в някаква зала за публика, докато му връчват медала на нашия човек... Не дай си Боже да зараждам по време на награждаването, със сигурност ще ме гледате по новините  Crazy

# 289
La belle стискам палци всичко да мине бързо и без грам проблеми  Hug

# 290
la belle, успех и ще чакаме новини Hug

# 291
За болката в тазобедрените стави - мойта е в срамната кост и то вечер като легна и сутрин се събуждам с нея . А за отшумяването им - ще мине след раждането. Мен ме болеше 10-тина дена след това докато се съберат явно костите.

Ваничките - ние още не сме взели, а от каката не я пазя. Стойка няма да взимам, тъй като смятам поне зимата да я къпя в стаята, и ще я слагам върху масата.

tanuta - миналия месец не бях качила нищо но този 2 кг. Вече станаха 12. Дала съм си лимит от 15 най-много. А ти си толкова финна, като те видях чак не мога да повярвам че си в 9 месец.

Васи и на мен ми се схващат прасците докато спя, наистина е много много кофти. Някъде четох, че било от липса на магнезий, ама пък аз от 3-тия месец съм на Магнерот. И това ще мине. Как е малката шуша. Голяма дундичка е била в 3 месец. Имала си какво да целуваш и гризкаш. Жива и здрава да е. Много е сладичка.

# 292
Честито на Елист, Изабела, Дианка и Радост! Желая ви много щастие и радост с малките принцеси!
Кикитук съм, но не ми остава много време. Подредихме се горе- долу. На мен ми остана прането и гладенето на бебешките дрешки, а на мъжо да сложи первази, да лакира вратите и да смени дръжките на вратите и контактите в стаите, но това имам чувството че ще го прави повече от месец.... ooooh! Мъже.... Трябва и прозорци да се мият и едно хубаво чистене, но ще видя кой ще викам да помага, че свекървата все е много болна, а пък майка е сърдита че бебо няма да е кръстен на нея. Thinking А вие как сте?
Аз от понеделник си ходя редовно на лекции в университета. Доста ни е тежка програмата и вечер като се прибера и след час съм в леглото. Вчера избягах за лекцийката в Бейби Мола и се видях с някои мами  Heart Eyes И след това пак в унито за 4 часа Гражданско право. След това даже нямах сили да излезем да си отпразнуваме годишнината с милото.  Днес пак съм от 11 до 8 на лекции. Но поне петък, събота и неделя са ми свободни и тогава ще почивам.
Ла беле стискам палци ! Peace
И една виртуална почерпка от мен- вчера имахме годишнина от сватбата - 3 години! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 10:27 от elektra_86

# 293
Ла Бел,стискам ти и аз палци!
Ох,и на мен ми се из4ака 4акането ве4е,нали още в събота ми падна тапата,ма нещо на бебо не му се излиза.Хем ме е страх,хем ве4е ми се иска да го видя...Днес ще направя една дълга разходка,дано се разведря малко!Оба4е тайни4ко се надявам да устиска до събота,4е от тогава запо4ват Скорпион4етата... Rolling Eyes

# 294
  • Пловдив Белащица
Таня, тъй, тъй, стискай. Миналата бременност го питах за това и той каза - няма страшно. Можело да отида в болницата и без документи и да се занесат допълнително  Crazy

Тя Андрея пък на шест месеца каква беше - http://andreyapenkovska.multiply.com/photos/album/8/8#photo=8. Но това беше докато цоцкаше кърма. Започна ли великото ядене на други неща, елате я вижте. Изяжда два залъка и е готова и това е от самото начало на захранването та до сега.

Болките и аз ги имам от няколко месеца, като от един почти ми се появи и такава в пубисната кост, която адски ме боли и заради нея вечер не мога да се обърна в леглото. Имам чувството, че ще се разцепя там. Поне установих, че като спя само на една страна не ме боли в опашката и се старая да не лягам така.

# 295
 Hug привет привет момичета  Hug
хей ме на пак от наше село Спанчевско,и тук малко с нета не е много добре трудно се зареждат тези бг мама странички ама..ко да се прави,нямам възможност да изчета всичко което сте писали но докъдето успях четох (то не е много де Joy Whistling)

Ла беле мнго стиснати палци от друга мама по скалпелова съдба и пол на бебока(т.е мен  Wink) Всичко ще е наред  Hug

Спинкито стрхотни сладурковци си имаш..пу пу да са ти много здрави и мнго да ви радват Hug

Дано и другите мами пуснат снимки да се порадваме на октомврийско-ноемврийската си чета Wink

e_valkanova и мен ме наболвт тазобедрените стави..ама мен ме болят сутрин към 4ч. се будя с болки ..повъртя се малко и ми мине и пак занунвам Wink

Ами пак от мен кратко че нета бавееен ама важното е че го имам де...да ви понаглеждам как сте има ли нови бебоци..и аз днес съм на консултация..да видим колко килца ще съм качила ..а утре най вероятно на видеозонче и така..и да се доуточниме с доки за датата и така..
прегръщам ви силно,пазете се и незабравяйте да се усмихвате!!!!! Hug Hug

# 296
Василена,голяма дунди4ка ти е била малката newsm30!Аз обожавам такива бебета,бузести и дундести Hug
А ина4е сега като я гледам на снимката е ве4е фина госпожица! newsm03

# 297
Чак се учудвам, че няма още някое бебче за 'добро утро'!  Laughing
La belle, мерси за закусчицата! И имаш много стиснати палчета от мен - 4 на брой  newsm53  Всичко ще бъде наред, а ние ще чакаме хубавите новини още следобед  Hug
Десита, мерси за кафенцето! Много хубава ваничка сте избрали и не се притеснявай за атрибутите на бебо - добре ще са  Wink
Арпи, и облечен не е лош днескашния готвач  smile3521 . А ти не бери грижа, като ги пускаш по-разголени, аз най-рано края на ноември ще раждам, ако не декември, на пук на целия бебевалеж в темичката  Mr. Green
За ананасът - може да е било чисто съвпадение, но в 5ти месец ядох и през нощта за пръв път получих контракции. Та оттогава не смея да хапна, въпреки че ми текат лигите като се сетя  eat Сега чакам да вляза в 37гс и ще ги изкупя всичките от супермаркета  Mr. Green
Васи, каква бонбонка е дъщеря ти  Two Hearts Мен така са ме разтресли хормоните, че като видя бебе и ми избива на гушкане, мачкане, целуване  Heart Eyes
Електра, хич не скучаеш, мила, не ти завиждам на тежкото ежедневие. Поне като се роди бебчето няма да ти идва в повече - ще си свикнала  Laughing
Сега чакам Кики да се включи с разказ за рождения ден на свекито  Grinning

Миа, ето те и теб! Бърз-бавен, важното е, че има нет, включвай се  Hug

# 298
  • София
ДОБРО УТРО  Hug

Злитова: Ето включвам се  Laughing..Тя свекървата не разбра че съм я забравила Embarassed..но пък снощи им изясних положението с името на детето...и всички се смяха... ама май не им беше много смешно. Нали държат да е първото на свекъра и второто на свекървата ( а пък те са тодор и тодорка  Simple Smile) Зълвата ме подкрепи, като им каза, че това са отживелици  Hugа моят мъж е такъв шматарок като се отнася до мама че......та така ... сега се изяснихме... Crazy Отделно им забраних докато родя да се говори за ремонта в къщи, защото 8 месеца чувах т тях само че има време....и си го ползват за техни нужди..защото той е незаменим #Cussing out Иначе мина добре..подарихме и зланта верижка, гривна и обици!?

Електра: Виж какво съм писала на Злитовка, и ще разбереш, че сме другарки по съдба Simple Smileно само здраве да е....ам и твоята майка е....нямам думи...
Янечек: Стискам палци  Peace
Ла бела  и десита...мамче Арпи   Mr. Green Heart Eyesсупер закусчица и  кафенце!

Кремито Браво значи до Вторник!  Hug И аз се надявам след в/о което ми мина през главата около бременността ми поне финала раждането да е без нерви и да попадна на добри хора.

Утре ще ходя да си взема дипломата за магистратурата Crazy ще има официално връчване и аз с тога ще бъда като кит Grinningно поне ще видя колегите, че ми е домъчняло.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 11:33 от Кики - cicico

# 299
Добър ден мами!
Васи толкова е сладка малката Андрея! Пу пу! Направо да я схрускаш!
Електра честита годишнина! Много да се обичате и да се слушкате още дълги години!   bouquet
Ние сме взели анатомична ваничка със стойка и е много удобна. Италианска е, ама забравих марката, пък съм сега в офиса и не мога да я видя.
La belle имаш и моите стиснати палци! Praynig
Аз от снощи съм на антибиотик заради стрептококите. Ще го пия 5 дни. Дано само не ми се появят гъбички от него, че е много гадно.
Лек и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт