Време до НОЕМВРИ не остана, скоро аз ще бъда мама - 45

• 26 779
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Привет момичета!
Ех, каква чудна разходка си спретнах в Западния парк - есенно слънце, много дечица и хубаво настроение!

Вчера бях помолила мъжо да ми купи шоколад, като се прибира от работа... Той забравил. Аз съвсем леко се нацупих и днес се прибирам, отварям шкафа в кухнята и.... Целият пълен с най-различни шоколади... Е стана ми едно такова хубавоооо.

xelita,  Hug Ооох, как ме дразнят такива "лекари". Аз в Токуда с болки като от цикъл отидох и веднага ме приеха. Те тия хора не разбират ли колко е важно за една бъдеща мама отношението и спокойствието???

Стеле, нииикакви боооолестиииииии!!!!! Nadunka, за теб същото се отнася!!!

Ваничка съм взела от Продавалника един шкаф с вана и повивалник на Чиполино...

Взеха ми МБ, имам някакви анаеробни неща, изписаха ми Далацин (сърцето ме заболя, струва 20лв).

Кло, ние сме със сгъваемо легло, но... Все още не съм го използвала и не знам. Приятелка моя, с дете на една година, ме насочи към тях, че били по-добрия вариант, но всеки решава  Grinning

Ива,  Hug

Килата са ми май +14 Crazy На освен на коремата не виждам къде другаде са се залепили...

Аз имам съвсеем лекички "болки", като пред цикъл, но за минута-две и спират.. Никакви контракции...

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 18:53 от аннтония

# 346
Мим`с -моя доктор също не пожела да ми пусне миркобиология, а изрично попитах, не ми е пускал през цялата бременност ,но това не попречи да ми изпише глобули при нужда. Това много ме озадачи,защото е много добър доктор и му имам доверие ,ходя при него от години, аз през цялата бременност съм с течение и вероятността да нямам гъби ли бактерии е минимална....ще раждам нормално..
с килограмите съм +10 ,като последните 4 ги качих в 9ти месец.

# 347
  • home!sweet home!
За леглата, нашето е на Чиполино сгъваемо - супер удобно и стабилно. Отгледах сина ми в него, сега го изпрах и ще е за бебока!
Килата ми са плюс 20, равномерно надебелял мишелин съм - корем, кълки, дупе, ръце, паласки на гърба  Sick /много е гадно там/....

# 348
Кло - и на мен ми дадоха сгъваема кошарка с две нива. Повечето ми приятели си отгледаха децата само в тях. Икономически е по-изгодно, винаги си готова за път, можеш да си го местиш в друга стая сама !!!! аз си взех и сгъваемо дунапренено матраче за него 34лв. струва. Няма смисъл от по-сериозен матрак, защото трябва тогава да имаш два + сгъваемия.
Аз съм решила докато може в това легло, после направо юношеско обзевеждане с допълнителна преграда на леглото против падане.

Момичета стягайте се, фрешчета, витаминки и да не ви надухва навън вятъра. Не е момента за настинки. Хайде бързо оздравяване  Hug

# 349
За La belle още ли няма новини  newsm78 Дано всичко е наред, аз затова все надничам  Mr. Green
Стеле, Надунка, да оздравявате, момичета, няма болни да посрещате бебоците  Hug
Кики, много хубаво, че сте се разбрали със свекито за имената. Каквото и да говорят, родителите явно трудно изживяват на кой се кръщава детето. Майка ми, която винаги е казвала, че това са отживелици, все напомня как първата буква от името, което сме избрали, била на свекъра  Tired А ние с него се виждаме точно 2 пъти в годината за по 2 часа (тая година и по-малко)  Crazy, ама върви обяснявай... Честити ти чаршафчета  Heart Eyes
Xelita, нямам думи за тоя док  #Cussing out Тука поне са ни предупредили - приемат на 3см разкритие и регулярни контракции на 4 минути, дотогава да вием с вълците  Laughing
Стойка за ваничка аз мислех да не купувам, не знам как ще се чувствам след раждането, но все си мисля, че на земята ще ми е по-удобно. Ама милото нали за всичко се гласи да помага, каза, че на него щяла да му бъде от полза, та няма да му чупя хатъра  Laughing
Десита, звънна ли на док? Кажи дали все пак е тапата  Thinking
Аннтония, браво на предвидливия ти мъж  thumbsup
Мен днес нещо здраво са ме разтресли хормоните, въобще не ме свърта, неспокойно ми е, любвеобилно ми е, нямам търпение бебето да се роди, а има още тоооооооооооооолкова много време  ooooh! И всички тези емоции на веднъж  Laughing Отивам да чистя, току-виж ми мине  Crazy

# 350
  • София
Здравейте момичета. Благодаря за отговорите вчера относно Инфакола.
Днес бях на консултация - бебка не изглежда да бърза да излиза, дори не се е смъкнала най-надолу /каквото и да значи това/... микробиологията ми е излезнала и естествено имам гъби.

За идиотските лекари - аман вече. Следобяд ходих до една педиатърка да се запиша, която ме ядоса адски много - като ме изпишели да й звънна да дойде да види бебето първия ден. Дотук добре....но понеже бебето още нямало ЕГН и готови документи трябвало да си платя посещението й на стойност 30 лв. Що за идиотия???!!! После на 20-тия ден като излезнел акта за раждане да й го занеса, пак щяла да прегледа бебето, но вече безплатно. Бясна съм - всеки гледа да те цака, както може. Чух се с 2-3 приятелки - няма такова нещо. Никой не е плащал за посещение. Заинатила съм се и утре ще звъня в НЗОК да видя за какво става дума този път, че ми писна цялата бременност да ми искат пари за това-онова, пък ако мине номера. Ох извинявайте, излях си яда....

Като гледам на Васи дъщеричката на снимките и направо лигите почват да ми текат....да отхапя някоя буза - уникално сладка е.

Ох Ла бел сигурно си гушка бебчето отдавна....  baby_neutral

# 351
Мислех си да не ви занимавам с моите лоши настроения, но напоследък съм се сдухала нещо много здраво!  Confused Криво ми е, боли ме главата, ям сладко на поразия за сметка на това, а и преди малко се наревах едно хубаво!  Cry Явно хормоните са пощурели!

Няма значение, знам, че при всички ни е така ... Има само едно решение, но то ще си дойде с времето!

Лека и спокойна вечер на всички майчета!  Heart Eyes

П.П. Виждам, че Ла беле наднича! Да не се спотайва, а да сподели как се чувства!  Hug

# 352
Ла беле  Praynig Hug Надявам се всичко да е минало добре днес и скоро да ни се похвалиш с сини гащи   bouquet Heart Eyes

Благодаря за отговорите момичета  Hug Heart Eyes Аз бях в чуденка, защото каките съм ги отгледала в дървени легла тежащи по 100 кг. та си мислех, че тези протативните може  да се обръщат от бебо ако се наклони нещо ... Страх ме е и това го ползвам като "предпазна" мярка...
Весс - аз вчера ходих при една тук в Дружба 1 и тя не каза нищо токова за пари ... Само каза да и се обадя като се роди бебочко за да ни посети в къщи  Peace
Странното ми беше вчера при зъболекарката която ми каза , че трябва да и платя 10 лв. за арсена дето ми го сложи на зъба, в други ден 15 лв. за временната пломба, а по късно с книжката на здравната каса + 23 лв. за пломбата ...
Абе ние нали сме осигурени... какви 50 кинта ми иска тая?!? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Аз че ще ги дам ще ги дам щото зъбът толкова много ме боля, че направо не ми се мисли за това сега... но ми е странно... newsm78

Тези зъби не знам как да ги лекувам ... с всяка бременност губя поне 3 зъба, а останалите са в окаяно състояние... Каквото и да пия бебетата ми теглят калция от тях и ми ги разрушават най вече в последния месец на бременността и по време на кърменето...Скоро може да съм с чене  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Това с контракциите и аз ги имам ... стягащи в коремчето , обаче като съм изправена в дясно гърба страшно ме боли точно на едно място особенно когато бебо си мушне крака под реброто ми...
Нощем се схващат горе краката ми в ябълките все едно че излизат от тях... доста болезнено е ..
sunflower-mv - тези чувства що ли са ми познати и на мен  Mr. Green Mr. Green Явно на всички са им пощуряли хормоните... преди няколко дни и аз голям рев му ударих и да ме пита човек и аз не знам...
"РЕВЕ МИ СЕ И ТОВА ЕMr. Green Mr. Green Дано скоро да не ме тръска отново хормона, че е доста отвратително  #Cussing out Laughing Laughing

# 353
la belle - Кажи как мина. Гледам, че си на линия. Чакаме те всички с добрите новини.

# 354
ИМАМЕ СИ БЕБЕ ТЕОДОР! З700гр, 50см[/size][/color]

# 355
Да е честит малкия мъж на Ла белле! Нека расте весело и безгрижно за радост на мама и тати !!!

Мила, мамо, скорошно възстановяване и дано скоро си бъдете у дома  Hug

# 356
Честито la belle. Живи и здрави да сте. smile3525

# 357
                                           ЛА БЕЛЛЕ ЧЕСТИТО!!!
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МЪЖ И МНОГО,МНОГО ДА ВИ РАДВА,А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ!!!

# 358
  • София
ЧЕСТИТО МА ЛА БЕЛЕ  ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕНЦЕТО И МНОГО ДА РАДВА ЦЯЛОТО ИМ СЕМЕЙСТВО

# 359
Честито Ла БЕЛ!
Дано вси4ко е минало нормално и се 4увствате добре и двамата!Скорошно изписване ви пожелавам и много,много положителни емоции оттук насетне! Hug
Дано и аз скоро се похваля с добра новина и още едно мом4енце се присъедини към отбора,4е много моми4ета станаха бееее Party

Общи условия

Активация на акаунт