Време до НОЕМВРИ не остана, скоро аз ще бъда мама - 45

• 26 779
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА ПЕТЯ  Hug НЕКА МАЛКАТА РАЯ ДА РАСТЕ И Я РАДВА МНОГО
Стеле : Така се радвам че си по-добре  Hug и аз имам хроничен бронхит и се разболявам от нищото. За това спирам лекциите да не оплескам нещата на финала а и с този свински грип  ooooh! Във Вторник обаче си отиваме до ТК нали  Heart Eyes

ЧЕСТИТА БЕБеШОНСКА СТАЯ И НА ТЕБ И НА БАЯ ... Hug Вие сте съвсем готовички, само бебетата да решат кога да се настанят Mr. Green

ооооооо три реда написах и три отг. в темата  Laughing

# 556
  • София
Steletu аз се обадих на акушерката и няма да ходя. Няма смисъл като сега нямам силни и равомерни контракции. Положението е като вчера, макар че доста се шашнах. Ако се заразраждам отивам ама сега няма смисъл...а и този преглед не е от най- приятните да ти кажа и добре, че за сега ми се размина. С тия 2 см разкритие и тая все още падаща тапа мога да изкарам още 10 дни (е малко вероятно).

# 557
Да ни е честито първото скорпионче!!! Да носи много радост на родителите си! На мама Петя бързо възстановяване!    bouquet

Кантарини,Радост, честит рожден ден! Леко раждане и пухкави и послушни бебчета!!!   bouquet

# 558
Честита радост на мама Петя! Да й е жива и здрава малката хубавица!

Честит рожден ден на Кантарини и Радост! Много, много здраве и щастие със сладките бебчета на ръце  smile3525

Чакаме и следващите скорпиончета  Hug

# 559
Здравейте!
Честито на всички:бебчета,рожденни дни и придобивки!
Бъдете живи и здрави и винаги обичани! smile3525

# 560
Честито бебче на мама Петя  bouquet  Да е жива и здрава малката Рая   bouquet

# 561
Кики - Само да сме живи и здрави, във вторник сме заедно Hug

Бая - Ти така можеш да си караш 10-на дни! А аз, дето термина ми е след 8, живот и здраве, а нито тапа ми е паднала, нито нищо.....  newsm78

# 562
  • Пловдив Белащица
Имаме си още едно момиченце

Мама Цвети днес в 14 часа е родила малката Валерия - 3250 гр 50 см. И двете са добре

# 563
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте,момичета,ние с бебка Натали днес се прибрахме от болницата.И двете сме добре,вече се кърмим.Благодаря на всички за милите пожелания,когато имам време,ще разкажа по-подробно за най-прекрасното раждане.
Днес имам и двоен повод за празник,ставам на 31г.Почерпете се за наше здраве.

Честити рожбички на мама Diana,la belle и Петя!Да са им живи и здрави,много послушни и весели дечица.

Честит рожден ден на Кантарини!Много здраве,любов и весел детски смях. newsm59

Честита бебка и на мама Цвети,да и е жива и здрава малката Валерия!  bouquet

# 564
Стели за тапата не се притеснявай някой падат преди раждането и не се точат във времето... Peace
Мисля че го бях споменала  Simple Smile

Честито Бебче Петя!!!
Да те радва и да те направи неизказано щастлива винаги!!!!

Честит Рожден ден!!!
Радост и Кантарини!

# 565
  • Пловдив Белащица
Честито радост Петя.
Нека малката Рая расте много здрава, щастлива и с много късмет.

Честито рожба Цвети.
Пожелавам на малката Валерия да расте много здрава, щастлива и с много късмет.

# 566
Честита радост на мама Цвети! Да и е жива и здрава Валерия - много хубаво име!!!

Радост, Добре си дошли! Честит рожден ден! Да си жива и здрава! И какъв по - голям подарък от това да сте си вкъщи всички заедно  Hug

Кло - Благодаря, мила! Да, предполагам, че и при мен ще е така!  Hug

# 567
  • София
ЧЕСТИТО НА ПЕТЯ И ЦВЕТИ, ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА!

ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕНИЧКИТЕ!!!

# 568
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Кантарини и Радост, да сте ни живи и здрави и много щастливи!  Tada
Честита радост на мама Петя и мама Цвети, много да ги радват дечицата им!
През уикенда май голям бебевалеж се очертава  Laughing
Моята бебка тези дни е доста активна - усещам я почти постоянно, как ме "побутва" и се "протяга" в корема ми!!!
Някой питаше за коте в къщи и бебе-аз също имам коте на 3год., мисля само първите няколко месеца да го пратя при нашите, но определено даването на противопаразитни хапчета е задължително, ваксинирането също, особено що се отнася до съжителството му с бебе!

# 569
Честито бебче и на Цвети! Да е жива и здрава Валерия и да изпълва домът с радост и детски смях!

Радост, много се радвам, че вече сте у дома и сте добре с Натали  Hug Да папка и да слушка много.

Общи условия

Активация на акаунт