Време до НОЕМВРИ не остана, скоро аз ще бъда мама - 45

• 26 779
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • София
ИМАМЕ СИ БЕБЕ ТЕОДОР! З700гр, 50см[/size][/color]
Честито ти момченце,Бела! Hug
Бъдете живи и здрави цялото семейство и мноооооооооого щастливи!
Пожелавам ти бързо да се възстановиш и .... хайде у дома   bouquet
[/color]

# 361
  • София
ЛА БЕЛА: ЧЕСТИТА РОЖБА ТЕОДОР, МНОГО ДА ТЕ РАДВА И СЛУШКА И ГУШНИ МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ И ОТ МЕН! Heart Eyes

Ти беше една от първите мами които ме приеха добре в нашата темичка  Hug и си една от моите любимки, много много се радвам за вас newsm44

Клодия: И моята педиатърка нищо не каза за парички при първото идване за бебка, но от много мами чувам, че понеже детето още няма акт за раждане неможе да мине посещението по здравна каса и затова първото посещение от педиатър било около 20 или 40 лв.

Злитова: Ох родинска му работа  Crossing Arms Уж казват: Е само живо и здраво да е... името няма значение ... и 15 мин. след това ..свекървата ама то по традиция.....пък си е тръпка да има кръстено на теб детенце....( а вече има такова и то на зълвичка, ама там традиции няма Laughing)абе какво да разправям .....сага от сапунен сериал  newsm62 сега се смея но понякога  smile3511 Викси: Благодаря за поздравленията   love001
А подаръка е от нас с мъжлето, зълвата и баща му на моя....около 2000лв. масивно злато...на фона на ремонта ни... bash само за такива подаръци ми беше....

Мопси: Дано не съм те подразнила с тези кюфтета newsm78 мятам ти едно вируално Heart Eyes

Мимс и Стеле и Злитовка: Благодаря за пожеланията  Heart Eyes Hugутре ще се отчета живот издраве Crazy

Десита: Ако се случи събитието, да се отчетеш  Naughty ти си ни наделчо но се надявам да се свържеш с някоя мама вестителка  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 21:30 от Кики - cicico

# 362
Kazvam vsi4ko, no 6te go pi6a na latinica, za6toto imam problem s pisaneto na BG-ki. Prednoto izre4enie se ma4eh 35min da go postvam.
AKO MODERATORITE ISKAT,NEKA MI IZTRIAT POSTA,ZNAM PRAVILATA,NO V MOMENTA NIAMAM VAZMOJNOST DA GI SPAZVAM:-(
Parvo da kaja, 4e vi 4akat nai-prekrasnite momenti v jivota! Ne se pritesniavaite,4e sabitieto nablijava,niamam dumi da vi opi6a 6astieto ot tova da stava6 MAIKA! Samo se pazete ot nastinki za da niama dopalnitelna panika!
Moeto sekcio be6e sas spinalna upoika,tatkoto ne go pusnaha v operacionnata,4akal e na prozoreca. I az ne vidiah i po4ti ne use6tah ni6to,no 4uvah vsi4ko i se kefeh,4e u4astvam v celia proces.
Malkia se razreva v momenta v koito mu vadeha glavi4kata ot men(tia be6e posledna)i az po4nah da pla4a i da se tresa cialata ot 6tastie..Ne6to se slu4i v men,ne znam kakvo e to,no nikoga ne sam bila po-6tastliva!
Pokazaha mi go vednaga 6tom go izmiha malko,posle go zaviha i go darjaha malko do men za da mu se radvam,a posle go pokazaha i na tatkoto:-)
Sega bebeto ne e pri men,no v momenta niamam fizi4eska vazmojnost da bada do nego. Ne me boli ni6to,no sam nepodvijna vse o6te,vlivat mi gliukozi i taka.. No du6evnoto sastoianie e mnogo nad fizi4eskoto,taka 4e se 4uvstvam prekrasno!
ZA VANI4KATA: na6ata e s otvor,no ne anatomi4na. Vzehme havliena pristavka za da mu darji glavata na visoko. I stoika si kupihme,vse pak triabva da si pazia krasta;-)
OTNOSNO LEGLOTO: kupihme i darveno i sgavaemo(za v babite ako se naloji i za patuvane).Ne mi se vijda opasno,vse pak niama da spi tam do 1 klas.
Spiram da pi6a,4e sam mnogo podrobna i riskuvam sledva6tia pat nikoi da ne mi 4ete postovete;-)
CELUVKI NA VSI4KI I 4AKAM SLEDVA6TOTO NOEMVRII4E PREZ OKTOMVRI:-*

# 363
  • София
LA BELLE ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ...ДА Е ЖИВО, ЗДРАВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА....НАПРАВО СЕ ПРОСЪЛЗИХ ОТ ВЪЛНЕНИЕ И УМИЛЕНИЕ НА ПОСТА ТИ....ЦЕЛУВКИ   bouquet

# 364
[Честито бебече Теодор на мама La belle, да расте жив и здрав и много послушен    :bouquet
 Два пъти тази вечер специално за добрата новина влизам във форума и тя вече е факт Grinning
 И аз нещо увеличих двойно сладкото, преди да забременея бях така, после минах на соленко, ама нещо пак си възвръщам предпочитанията  Wink
 За изследванията - нищо  Confused, три пъти съм давала кръв, 1 път урина, ехограф редовно, кръвно и кантарче и това е... newsm78
Сигурно чак като тръгна да раждам, ще ми видят подробностите от долу EmbarassedКато видят по общи показатели, че си добре и те пращат да си ходиш по живо, по здраво, ама и аз гледам да не се вкарвам излишно във филми, като гледам оплакванията ми не са по-различни от тези на другите момичета.
 Васииии, какъв пандишпан е била малката  Heart Eyes, а и сега е толкова чаровна, да я изпапкаш newsm53

# 365
  • Пловдив
Мила la belle, честита рожба! Много здраво и щастливо дете да расте малкия Теодор!
Желая ти скорошно възстановяване и прекрасно майчинство!  Heart Eyes

Благодаря ти за прекрасния пост, идея си нямам какво ти е коствал.   bouquet Hug

# 366
ЧЕСТИТА ТИ РОЖБИЧКА, LA BELLE!!!!  newsm32 ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ  Hug
Аз да се отчета от вчерашния преглед, този път не ме гледа на видеозон, а само ми гледа корема понатисна тук и там, каза да си пия магнерича още една седмица и после можело да раждам....... Резултатите от изследванията ми не бяха добре, не съм в норма почти никъде.... изписа ми сорбифер за ниския хемоглобин, някоя от вас пие ли нещо за хемоглобин? Имам бактерии в урината, което според мен означава, че пак имам гнусните гъби  #2gunfire няма отърване от тва чудо  #Crazy исках да ми вземе секрет, за да разбера, но НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, досега не ми е вземал  #2gunfire и каза да си взема гиназол и около 1 2 седмици преди термина да го ползвам, за да ги изтрепя тия гадини.... та това е от ЖК, добре, че ходя и в Тутракан при д-р Бойчев, че този моя док не ми вдъхва много доверие. а документи никакви не ми е давал и ме вика следващия път чак на 10.11 ми то има 20 дни до тогава, аз мислех, че последния месец малко по начесто трябва да ме преглежда... а забравих да кажа и че ме слуша с някаква слушалка, която ми се стори набор, но... това е положението  Mr. Green
Много се радвам за Дидка и Радост, сега сигурно си гушкат бебоците  Hug Hug
Кло, Sunflower-mv и на мен постоянно ми се РЕВЕ и всеки ден си поревавам  Rolling Eyes ми кво да се прави това е положението
Прегръщам ви всички и ви желая лека нощ  bowuu

# 367
la belle Честит ти мъж!!!! Живи здрави и бързо възстановяване, и да е бебо порядъчно послушен-порядъчно див за радост на семейството! Поста ти е много въздействащ и просто не се стърпях да не те поздравя!!!!  Hug

# 368
la belle, честита радост! Жив и здрав да е малкия Теодор, да расте весел и щастлив! Радвам се, че сподели с нас прекрасните емоции, които си изпитала. Виждам, че си добре. Пожелавам ти бързо възстановяване. Между другото, вливането на глюкоза задължително ли е?

# 369
La  belle, сега прочетох поста ти и толкова мило ми стана,че направо се разревах, много си силна и позитивна и успя да го предадеш и на нас ... Hug

# 370
La BELLE И мен разплака, мила! Да сте живи и здрави и честита рожбичка!

Благодаря на загрижените за мен момичета - ще се оправя, не е кой знае какво, мисля! Целувам ви!

# 371
Честито la belle !!! Да сте живи и здрави и много да се гушкате като се възстановиш!Прегръщам те виртуално! Hug Hug HugСтрахотно,че писа как си! Heart Eyes ,макар че не знам колко усилия ти е струвало Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 372
Aaa, niama da pi6a pove4e 6tom 6te pla4ete Simple Smile
To i az pla4a v momenta, no ot 6tastie i ot radost, 4e imam tolkova mnogo saforumki, koito sa do men v tozi moment. BLAGODARIA VI ZA POJELANIATA, DANO SE SBADNAT!
Da si priznaia predi niakolko dena goliam strah me hvana,po4ti ne spiah prez no6tite,a i herpesa mi be6e izkaral akala. Za tova ne pi6eh,za da ne zarazia niakogo s gadnoto si nastroenie.
No dnes tolkova blajenno mi stana i kato vidiah 4e 6tastieto ne dava miasto na drugite emocii da se proiaviat..triabva6e da vi go kaja..za da znaete,4e niama smisal da se pritesniavate..hubavoto teparva predstoi!
ZA GLIUKOZATA:ne znam dali e zadaljitelna,taka mi kazaha i slu6am.
DO UTRE, MAI4ETA!
BADETE PO-4ESTO USMIHNATI!

# 373
La Belle Честит малък мъж!!!!  bouquetИскрено ме трогна поста ти! Възхищавам ти се .Надявам се всички да почустваме тази емоция съвсем скоро.  newsm17

# 374
  • Варна
Бела  Hug Аз незнам какво да кажа. И на мен ми се насълзиха очите  Embarassed А пък нямам никакви такива хормонални ревливи проблеми. Но постът ти беше ... Ох, малко остана и всяка от нас ще изпита същото щастие  Mr. Green
Да ти е жив и здрав буболечко Теодор, много да слуша и дано да продължава да държи усмивката на лицето ти както сега Mr. Green
От утре започват скорпиончетата, супеееееер  Sunglasses
За ревливите състояния - аз нямам такива, поне за сега. Сигурно защото още си работя /макар и от вкъщи/ и нямам време да помисля за по сълзливи неща. Днес Слънце ме изкара от вкъщи в 15часа и направихме разходка до 19ч  #Crazy Направо ми разказа играта. Много ходи това момиче, браво на нея, само аз ли съм го занемарила това ходене в последния месец? Май трябва да се взема в ръце и да се движа повече  Blush
Иначе вчера подписахме договора за стволовите клетки /най-накрая/ и днес платихме. Пък дано не се налага да се ползват.

Общи условия

Активация на акаунт