Време до НОЕМВРИ не остана, скоро аз ще бъда мама - 45

• 26 665
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Честито на Omana и e_valkanova! Да са ви живи и здрави бебчетата и да ви радват много!

# 706
Честито на  e_valkanova  Hug Да е жив и здрав малкия Павел!

Е, утре като гледам ще се заформим голяма тайфа в ТК Mr. Green

# 707
Омана, честита дъщеричка! Да е жива и здрава малката Леа и много да ви радва! 

Честито малък наследник и на  e_valkanova,! Много щастие, успехи и весело детство на малкия Павел!

Честито на всички именици! Да им е здраво името, да ги закриля и да им помага!

# 708
ЧЕСТИТО МИЛИ МАМИ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА!
Стискам палци на очакващите Praynig fingerscrossed
Хайде присъединявайте се към лудницата prostor clean clean clean needle clean 1ironing wash newsm64

# 709
ЧЕСТИТО НА е_valkanova и на щастливият татко!!!! Да им е жив и здрав малкият Павел!
Хайде вече беше време и малко момченца, че то бебевалежа много порозовя  hahaha Joy

# 710
e_valkanova,честито ти малко момченце!Да расте здраво и щастливо!  bouquet

# 711
ЕХА,

ЧУДЕСНИ НОВИНИ МОМИЧЕТА!!!

ЧЕСТИТА ЛЕА НА ОМАНА И МАЛЪК ПАВЕЛ НА ВАЛКАНОВА.  bouquet
Живи и здрави, усмихнати и щастливи бебенца да бъдат на майките и татковците.

Честит имен ден и на всички именици. Най-вече здраве. Хубав ден за поява на малки дечица....

Хубав ден от мен,
Магдалена

# 712
ДА ама НЕ - да не мислите, че се реши нещо.........направиха ми поредните изследвания, обиколих няколко етажа с кабинети и утре трябва да се консултирам с някакъв професор - да си кажел мнението дали нормално да раждам или секцио. ЗАЩОТО - като съм нямала в момента нищо избило по гениталиите, не се правела операция. Въпросът е дали не искат да ми изкрънкат още пари за секцио по желание newsm78 Утре ще го питам този професор дали той би си сложил главата в торбата с такова решение. НАПРАВО МИ ИДЕ  ДА СИ ОСКУБЯ КОСАТА.  smile3511

ТА много благодаря за пожеланията, но ще продължаваме чакането.

УТРЕ и аз съм на тонове в ТК от 12,15ч. май ще се засечем доста мами  Laughing

ЧЕСТИТО НА МАМА ОМАНА  Hug Hug Hug

Ами ние стартираме от 13 ч. май, ама то като знам как се чака ще се засечем при всички положения  Hug И не се ядосвай! Най - малко нерви ти трябват сега! Ще говориш с доктора сериозно и ще се оправят нещата! Аз си мисля, че все пак ще назначат дата за секцио!

# 713
Mомичета да ви се оплача, снощи опразвам пералнята днес да пера за бебето, и какво мислите. Моичкия минал снощи и си хвърлил мръсните чорапи в пералнята. Аз не съм ги видяла и днес тръгнах да простирам и какво да видя. Прала съм бебешките неща със неговите чорапи. Сега как да ги препирам. Ако само ги изпера ще се оправят ли нещата?

# 714
  • home!sweet home!
Mомичета да ви се оплача, снощи опразвам пералнята днес да пера за бебето, и какво мислите. Моичкия минал снощи и си хвърлил мръсните чорапи в пералнята. Аз не съм ги видяла и днес тръгнах да простирам и какво да видя. Прала съм бебешките неща със неговите чорапи. Сега как да ги препирам. Ако само ги изпера ще се оправят ли нещата?

Не се втилясвай толкова, нищо им няма  Joy

# 715
  • София
Здравейте,мамчета!
Честито бебенца на Омана и Вълканова   bouquet
Много се радвам на такива новини Simple Smile
Мария Крумова, на твое място бих избрала секцио. Успех!
Васи, няма те, да не гушкаш вече второто си слънчице?
Късмет на всички мами, дето тези дни чакат събитието  Praynig
При мен какво да ви кажа, освен че съм психясала с тоя свински и несвински грип и ме е страх да ида до магазина даже  #Cussing out
На цялото пазене дето уж правя днес сутринта ходих да дам урина и познайте- едно момиче плати за изследване за грип и чакаше да го извикат, баща й я пипаше по челото за температурата, говореха да изчакат някаква лекарка. Още се изпотявам от напрежение, просто няма спасение, ако е писано   Sad  Отделно баткото е от днес с болно гърло, кашля, боли го главата и гърдите. Полудявам вече. А тези дни ще определяме дата за секцио другата седмица.Сега не знам за кое повече да се притеснявам   Shocked

# 716
  • София
ЧЕСИТИ РОЖБИ НА ОМАНА И Е-ВЪЛКАНОВА . ДА РАСТАТ ЗДАВИЧКИ И СЛУШКАЩИ  Heart Eyes[/color]

Момичета тук съм  Heart Eyes но имам много "работа" има едно приятелче, което дойде да прави ремонта и му правя компания...подавам разни неща и така...и жена му ще дойде да помага..та може и да боядисаме хола ако ни хване музата Mr. Green Това е за днес от мен много ви целувам  Heart Eyes

А не е това ...  ooooh! ама съм забравана.

Сега се чух с Мия....ОПЕРАЦИЯТЯ Е  ИЗМЕСТЕНА ЗА 29. ЧЕТВЪРТЪК.. Simple Smile ТА ЩЕ ЧАКАМЕ ДВЕ БЕБЕТА НА МИЯ И НА СВЕТЛАНКА..ПОНЕ ЩЕ БЪДАТ ДВЕЧКИТЕЕЕ...ЕХЕ ДОЙДЕ МОМЕНТА  Wink

зА УТРЕ МАЙ ДОСТА СЕ СЪБИРАМЕ ЗА ТОНОВЕ. КРЕМИ ОТ 12,15Ч. ДО 13,15Ч. ВСЕ СМЕ МАМИ ОТ ФОРУМА ОБАДИ СЕ АКО СИ ТАМ ПО-РАНИЧКО  Hug

# 717
Честито на  E_valkanova и Omana[/b]!   party006Да са живи и здрави дечицата им и бързо възстановяване на мамите!
Честито и на всички празнуващи днес!
Аз да се отчета след днешната консултация: бебка е вече 2970гр., доки ми даде документите за болницата, багажа е готов и така... вече си ме хваща бъзето стабилно.

# 718
  • На острова
Здравейте мамита!

Нормално ли е след вагинален преглед за проверка на разкритие да получа кафеникаво зацапванев?!

В петък бях на преглед и док. ми го направи. Не бе от най-приятните неща, заболя ме малко, но се установи, че все още нямам грам разкритие и бебо си седи доста високо. На другия ден имах кафеникави точици по бельото, в неделя нямах нищо, а днес е повече като кафеникаво зацапване. Нормално ли е това течение след такъв тип преглед?

Притеснявам се, защто лекарят ми няма да го има няколко дена, планирано секцио съм чак за края на седмицата и ме е страх да не вземе да тръгне сега, защото нямам резервен вариант за друг лекар (аз и не искам, де)
Иначе нямам контракции, корема ми седи високо, даже въпросната тапа не ми е паднала (освен това дето ми тече да е тапа, ама нито е слузесто, нито има нишки, просто е кафеникаво)...

Мерси предварително и много здраве на всички мами, нови бебки и бебковци!

# 719
  • София
ЧЕСТИТО НА ВАЛКАНОВА И НА НАЙ- ЩАСТЛИВИЯ ТАТКО. МНОГО ДА ГИ РАДВА МАЛКИЯ ПАВЕЛ...  bouquet
steletu ето, че и момченцата започнаха да излизат. Сега сме наред ние с тебе...newsm10

mag_a;isa и аз така съм чувала. Даже и аз мислех да не купувам нищо преди да се роди бебето Но не се сдържах и всичко необходимо съм напазарувала, подредила и така. Направих го от тази глрдна точка, че няма след като родя кой да го направи. Моите родители ще дойдат деня преди изписването, а свекървами на дали щеше да се съгласи, а  таткото- немисля, че щеше да се справи сам. Исках всичко да си ми е подредено по мой вкус  и да знам кое къде съм си сложила. А и удоволствието да се подготвяш за детето си е неуписуемо. Така, че според мен си настоявай на твоето.

Общи условия

Активация на акаунт