Време до НОЕМВРИ не остана, скоро аз ще бъда мама - 45

• 26 661
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Омана, честита дъщеря   bouquet Само девойки се показват тези дни  Grinning

# 691
Честито бебе на омана Simple Smile да  е най-прекрасната принцеса Simple Smile
И? честито на всички именници. И моята мама има днес имен ден та ви черпя по едно -който каквото му е в главата Simple Smile
лек ден от мен

# 692
Честита дъщеричка на Омана!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
И ние още нямам твърдо избрано име. Дъщеря ми иска да кърстим бебето малко слънчице, защото тя била голямото.  Laughing
dilandii, такова нещо ли имаш предвид .
Честито на всички празнуващи!  bouquet

# 693
Омана,честита радост!Да е жива и здрава малката Леа!Много да слушка и папка!

steysi86 , ние се колебаехме между Симона и Силвия и избрахме Силвия накрая.

# 694
Родини се момче Павел,тежи 3.500 килограма дължина 52 см.Избрахме Окръжна болница.Пишеви щастливият баща.Ще може ли някой да го отбележи ,че аз не мога.

# 695
Честито и на e_valkanova и на щастливия тати.
Да сте живи и здрави всички, много да Ви радва и да ви слуша Павел.  smile3525

# 696
Ех, че хубави новинииииииииииииииииии!!!  Party

Честита мома Лея на мама Омана!!! И честит момък Павел на мама Валканова!!! Да са живи и здрави, да папкат много и да слушкат!!! На мамите - бързо възстновяване!!! На татковците - честито и наздраве!!!  Mr. Green

# 697
Честито и на семейството на  e_valkanova !Да ви е жив и здрав Павел!

# 698
Честити рожбички на Омана и e_valkanova, да са живи и здрави малките мишоци.

# 699
Ехееее
Честито на e_valkanova и на най-щастливия баща! Нека Павел расте в здраве и щастие и да ви носи само родост  Hug

Възглавничката, която описах е като тази, към която Мопси е дала линк.

# 700
Честито на мама Омана! Да и е жива и здрава дъщеричката!!!
Честито на и на e_valkanova! Нека расте здрав малкия Павел!

bouquet

Честито и на всички именници!

# 701
Честито момченце на Valkanova!!! Да расте здраво и щастливо!   newsm51

Време беше и някой момък да се появи сред всичките моми  Mr. Green

# 702
Честити бебенца на щастливите родители!Много да ги радват.

# 703
За името - с таткото още преди да забременея си избрахме какво ще е  Laughing. Александър или Александра. Е, второто ще е Grinning

Аз да се оплача. Понеже правехме ремонт при майка ми, където ще живеем след раждането на бебка, всичко което се купуваше за малката го носехме при свекървата да не се цапа. Вчера приключихме с дългия ремонт и казвам, че трябва да взема нещата за да ги пера, гладя и подреда, а тя ми заяви, че не било хубаво преди раждането да държа вкъщи нищо на бебето. Било на лошо  Shocked тя щяла да ги оправи. А аз не искам... от кога чакам този момент, да почна да си подреждам малките сладки дрешки. Направо не знам какво да правя  ooooh! Развали ми се яко настроението за гнездене.
Вие чували ли сте за такова суеверие?

# 704
ДА ама НЕ - да не мислите, че се реши нещо.........направиха ми поредните изследвания, обиколих няколко етажа с кабинети и утре трябва да се консултирам с някакъв професор - да си кажел мнението дали нормално да раждам или секцио. ЗАЩОТО - като съм нямала в момента нищо избило по гениталиите, не се правела операция. Въпросът е дали не искат да ми изкрънкат още пари за секцио по желание newsm78 Утре ще го питам този професор дали той би си сложил главата в торбата с такова решение. НАПРАВО МИ ИДЕ  ДА СИ ОСКУБЯ КОСАТА.  smile3511

ТА много благодаря за пожеланията, но ще продължаваме чакането.

УТРЕ и аз съм на тонове в ТК от 12,15ч. май ще се засечем доста мами  Laughing

ЧЕСТИТО НА МАМА ОМАНА  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт