Време до НОЕМВРИ не остана, скоро аз ще бъда мама - 45

• 26 666
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
ЧЕСТИТО И НА ОМАНА! Много здрава, красива и щастлива да им е малката кукла Леа!

dilandii, възглавничката, която ползвах с Яна пак беше на Чико, но не беше тази, а една с асиметричен наклон. Ще я потърся по- късно, за да я покажа. сега съм взела друго нещо с подобна функция. А другото нещо не го отваря поне при мен и не мога да ти отговоря на въпроса.

kremito, да- и аз мисля, че слагането по гръб с глава настрани е равнозначно на изцяло страничното, но без излишния риск от обръщане  Peace

Имена- при нас се въртят две за сега, като най- вече май каката ще оставим да реши, че ние с баща й нещо сме се забили всеки в неговото си желание  Rolling Eyes До скоро Яна смяташе, че Ариел е изключително добро предложение и настояваше за него, ама сега поне я убедихме да избира от ограничен кръг названия  Laughing
Nadejdata_08 , стискам палци, но само да кажа, че според мен е много скоро да ходиш за контрола толкова скоро след примема на АБ! Трябва да минат от 5 до 7 дни, че даже и 10, ама хайде за 10 няма време да се чака  Peace

# 676
ЧЕСТИТО НА ОМАНА newsm51,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ С МАЛКАТА ЛЕА!

# 677

Честито на Мама Омана!!!
Да и жива и здрава малката хубавица Лея и да я радва от сърце!!!!

# 678
Добър деееннн

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да са живи и здрави

Омана - Честира радост! Честита малка Леа! Да расте здрава и послушна!

Клодия - Мацко, ами нашата преносима кошарка на 2 нива първоначално ще е в спалнята, но по - нататък мисля да оставям милото да се наспива и ние с беборан да се преместим в детската (за това взехме и голямо легло). Живи и здрави, ще го мислим в движение Simple Smile

Мами, аз да ви кажа, с моите залагания за дати НИКОЙ, ама НИКОЙ не позна! Даже и мойта мила мама, която беше твърдо решила, че ще родя на Димитровден! Мисля, че не само, че ще си изкарам до термин, а може и да пренося!

Кики, Хриси, Елвиресте???

Маргаритка, Кантарини, Мия???

Биби???? Къде сте всички?

Само Мим'с се отчете Simple Smile а и Бая - как си, мило? Ще се раждаме ли скоро?

# 679
 ЕТО ГО НОВОТО БЕБЧЕ!!!КАТО ГЛЕДАМ ЧАСА НА РАЖДАНЕ НАИСТИНА ТАЗИ СУТРИН ПО ТЪМНИ ДОБИ ПРИЧУВСТВИЕТО МИ Е БИЛО ВЯРНО!!!
   ОМАНА НА ХУБАВ ДЕН СЕ РОДИ ТВОЯТА ЛЕЯ!!!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!!!

За спането на бебо-аз срам ,не срам ама май съм позабравила кое как е!?!Мисля че хриска съм я слагала на 1страна,като всяка вечер се редуваха.Но пък тя все по гръб се обръщаше,а сега пък спи само по корем!Та и аз ще шпионирам за мнения по-преснички по въпроса.Нашите нови мами могат тук да помагат!
За завивкитесъм в същата чуденка???имам едни шалтенца,олекотени ,одеалца,но всички ми се струват големи и тежки!Нещо не съм добре,май?!?Луда работа!
За имената-ние сме решили да е Виктория,но аз пък защо ли още си мисля и за момчешки имена?!?!?!?

# 680
  • София
Steletu ако можеше още сега ще родя...без да се замислям. Но....както вече стана въпрос те мъжета са ни с характери май няма да излезнат скоро...

# 681
Здравейте,мен ме нямаше 4 дена и вие сте изписали света,а колко бебета съм изпуснала!
Първо да поздравя всички новички бебенца и техните майки,няма да изброявам да не изпусна някой,че този бременен мозък ooooh!.Да са живи и здрави всички момиченца и момченца,да растат здрави и засмени.  bouquet  bouquet  bouquet
Желая леко раждане на всички мами със секцио или без и най хубавите бебета на финала.
За покупките не коментирам с вас,че в къщи само ме ядосват на тая тема.Свекито и мъжа са на мнение,че бебето всичко си има и да не се купува нищо ново,-особено леглото е най малко на 30 години и е изгледало 5 деца на техните роднини,че и първата ми дъщеря. #Cussing outДобре,че са мойте роднини та и бебето да има нещо ново.
Преди 3 дена ходих на АГ и бебето продължава да е седалищно,а доки още не ми е определила дата за секцио надяваики се да се обърне,но надали. PraynigИскам вече да ми определи дата,която да е удобна и на нея,защото искам тя да води секциото,а не да се падна при някой друг.
Нашият татко днес също има имен ден и тъй като не съм много веща в търсенето на картинки в нета ще ви почерпя така newsm67 newsm38  ura dance Tada

# 682
Бая, Стеле, желая ви до края на седмицата да родите Hug , че като гледам как се тормозите Laughing, айде пу,пу,пу
За името-ние също още не сме решили, а като попитам малкия веднага започва да изрежда имена на приятелчетата му в детската градина Laughing, та ще го решим де то това е лесно.

# 683
Честита дъщеричка на Омана, да й е жива и здрава, а мама бързо да се възстановява!   newsm51

Бая, Стеле, дано скоро да се отчетете  Hug Hug

# 684
Честита дъщеря на Омана!

Прекрасно начало на седмицата.

# 685
  • София
ЧЕСТИТА БЕБОРАНКА ЛИЯ НА МАМА ОМАНА! ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!!!![/color

привет и от мен!

Честит Димитровден! на празнуващите много-много щастие желая и весело настроение!

Стеле, Бая - тук съм, след малко излитам за лекцията за кърменето.... но виж Кики се губи  newsm78
а ти Стелка.... Димитровден току що не е свършил така че майка ти може и да познае  Wink

стискам палци на мамите със планирано секцио - тази седмица са повечко - Маймунски, Мия, Светланка, Мария Крумова ... дали не пропускам някоя мама...

Електричке, радвам се да те видя че си се отчела, сега като се замисля нещо като че ли те сънувах ама какво беше....  newsm78, нищо важното е че си добре и пишеш!
Деси, да пишеш често! стискам палци да е леко раждането!

е мисля че това е засега...
Мимс, утре ще се видим на тоновете нали?

# 686
Ето ме и мен  Hug
Вече се настаних, почистих и наредих всичко. Остана само да чакаме появата на бебето.

За възглавничката за спане на една страна - аз си купих такава. Представлява две малки възглавнички с разстояние между тях. Там се слага да легне детето и така възглавничките остават от двете му страни и не му позволяват да се обръща. Дано съм успяла да обясня добре.

С името бяхме готови още преди да разберем, че чакаме момиченце - Симона  Heart Eyes

Деси, успех, мила  Hug Стискам палци и на всички мами с планово секцио  Hug Всичко ще мине като по вода!

Честита радост на Омана! Нека Лея расте здраво и щастливо дете!

Честит имен ден на всички именници!

# 687
Здравейте мамчета.
Първо да честитя на Омана. Жива и здрава да си и ти и малката принцеса. Многа да Ви радва и да Ви слуша newsm51

Искам и да пожелая успех на майчета с планирано секцио Маймунски, Мия, Светланка, Мария Крумова и  на другите които ще видят своите малки съкровища тези дни!!! Успех момичета!

Сега да почерпя и аз и да честитя празника на всички ИМЕННИЦИ.
Живи и зрави да сте!!!
Нашия тати е Димитър!

# 688
 Peace Да, утре живот и здраве  ще се видим Hug

Честито на празнуващите именници днес  bouquet

# 689
Здравейте!
Честито на всички именници!
Честито и на мама Омана! Да са й здрави и щастливи и двете дъщерички!
И аз имам повод да "почерпя" днес - баща ми има имен ден, а също така днес се навършват цели 7 години от сватвата ни!
Так ада се каже минахме критичната "седма" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт