Време до НОЕМВРИ не остана, скоро аз ще бъда мама - 45

• 26 660
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • София
MiaGia  неискам да те плаша или нещо подобно. На мен след такъв прглед ми падна тапата, и точно по този начин. Но не се притеснявай, ако е тапата така може да си караш много време, не е задължително да родиш веднага.

# 721
MiaGia, мисля че това е тапата. Четох в една книга, че много често след прегледа за разкритие след 48 часа се случва да почне и раждането.
Само не се шашкай и успех!  Hug

# 722
Честито на мамите Омана и Валканова да ги радват много бебешоците.
Мая,с първото аз не купих нищо и ела да видиш после каква суматоха беше.Сега съм си подготвила всичко,както и ти,но няма по голямо удоволствие да си изпереш,простреш,изгладиш и наместиш дрешките както ти си искаш.Съжалявам,че и с първото не направих така заради бабини деветини.То каквото е писано да става ще става. Peace

# 723

Честито бебече на Вълканова!

MiaGia, явно леко лекарят те е туширал леко  и почва да ти пада тапата.
Аз лчино родих седмица, че и повече след падането на тапата чак в 42 г.с.
sinapovaaya, не се връзвай толкова, нищо им няма на дрешките.
Аз още не съм изпрала нищо- мисля след седмица две да се захвана, но не от суеверия, а от липса на време.   Thinking

# 724
Steysi86[/b,можеш ли да снимаш когато имаш време възглавни4ката или да кажеш откъде си я взела? Praynig

# 725

Честито на Мама Е. Валканова и на новоизпечения тати!!!
Много много да ви слушка малкия Павелчо и да прави само бели с които да се забавлявате  Wink

# 726
Момичета да попитам нещо. Вчера погледнах в справките на НОИ пише, че болничния ми е съставен и изплатен, а днес като ходих до банкомата видях, че пари все още няма там?!?
Знаете ли колко време след тези записи се получават парите реално?!? newsm78

# 727
  • На острова
Клодиа, на мен така ми пишеше, че болничният ми е изплатен и аз всеки ден в продължение на 2 седмици ходех до банкомата и нищо..Най-накрая отидох в банката и се оказа, че са ми превели парите по друга сметка  ooooh!

Аз си ги изтеглих де, но две седмици се бях изприщила да чакам - по принцип други мами бяха казали, че преводите за София се правят вторник и четвъртък. Аз отделно бях звъняла в НОИ - любезно ми обясниха, че трябва да си ми по сметка парите. Влез в сайта и им звънни ако искаш  Peace

# 728
Направо си е Лудница пълна в България ...ама добре че поне от НОИ ги изплащат, че ако я чакам моята Любима работодателка няма със сигурност да ги получа...
Заплатата още не са ми я дали и май от умрял писмо ще чакам ама да видим  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Благодаря за бързия отговор Мия Hug Heart Eyes
Ще изчакам и утре нали е вторник и ще се обадя  Peace

# 729
На 49 страница сме кой се е заел с новата тема?!?
Да не ни заключат?!
 Twisted Evil

# 730
Здравейте,много сте писали-неможах да ви изчета.Днес накупихме доста неща на бебето,после ще ги снимам и ще ви ги покажа.
Цитат
обре дошла на Нелинка  bouquet И аз живея в Англия, ако си в 1-2 зона на Лондон, може да се видим  Cool Много хубава стая, между другото, а относно имената - Анастасия е интернационално, мъжа ти защо се дърпа?
Ние живеем в Бирмингам  Simple Smile.Незнам защо се дърпа....днес говорихме за името Роуз ама нещо незнам...неискам да я кръщавам Роуз...

# 731
Да ви питам какво означава да те тушират на прегледа за разкритие? newsm78 Много се чудих та да ме осведомите Simple Smile

# 732
  • На острова
Маймунски, не знам какво точно означава, но май точно това са ми направили в петък на вагиналния преглед..От къде ще се вземе това зацапване иначе  newsm78
Мамите с опит да споделят какво точно означава  Grinning

# 733
Кло преводите от НОИ наистина са във вторник и петък,по ведомост,а на другия ден в банката,но се бавят,заради разхвърлянето им в съответните банки.

# 734
Да ви питам какво означава да те тушират на прегледа за разкритие? newsm78 Много се чудих та да ме осведомите Simple Smile
Ами как да ви го обясня...туширането представлява преглед с ръка,което също може да доведе и до изкуствено разкритие.Също туширане правят и няколко седмици преди термина,когато  неможе да се говори за туширане.Ох,май не го олясних както трябва,ама пиша по-набързо,че Емили не слуша и я гледам пък и снимки правя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт