Модел или АНТИмодел е семейството на родителите ви за вас?

• 8 881
  • 167
  •   1
Отговори
# 120
Антимодел - гнездо на оси(за жалост)..Вечно анализиращи  във вечен спор,критикуващи.,дребнави,материалисти..
У дома съм наложила строги закони(извлечени на база на тяхното семейство):
1.Вечен мир и тишина
2.За изгубено материално нещо не се прави проблем.
3.Задружност и поглед"отгоре"

браво...а как успя и мъжа си да накараш да спазва правилата, или той доброволно? newsm78
мен ми убягва тактиката smile3505

# 121
Добре де, понякога не ти липсва едно скандалче  Thinking
Мноо сухо бе хора...

# 122
Антимодел - гнездо на оси(за жалост)..Вечно анализиращи  във вечен спор,критикуващи.,дребнави,материалисти..
У дома съм наложила строги закони(извлечени на база на тяхното семейство):
1.Вечен мир и тишина
2.За изгубено материално нещо не се прави проблем.
3.Задружност и поглед"отгоре"

браво...а как успя и мъжа си да накараш да спазва правилата, или той доброволно? newsm78
Много лесно Simple Smile...Като не се съгласявам да се омъжа за него и все пак той живее на моя територия.Още като дойде съм му "изчела " правата(а в тях смятам няма нищо лошо)

# 123
Отвратително  Sick

# 124
  • Варна

Навява ми едни "отвъдни" асоциации...

# 125
И полезно..Той уважава "правилата" на дома ми!Не обичам скандалите,че много ми страдат сервизите от това....

# 126
Не ти ли е кофти от подобна дресировка  newsm78

# 127

Навява ми едни "отвъдни" асоциации...
Направо зловещо звучи. Laughing

# 128
Въпрос на вкус!Домът е място за почивка и уют,за тихи игри...За купоните си има места!

# 129
Е с наличие на дете и реплика "тихи игри" - извини ме, но вие в катедрала ли живеете?

# 130
Детето ми е голямо вече .Предпочита да чете, да се занимава с компютъра и "полудява " само когато има друго дете у дома..Естествено,че тогава се радвам на "беса" му..
А вие как си представяте семейното "огнище и крепост"?Един мъж който вдига скандали ,влачи жена си по пода за косата ,а децата си играят както в "Семейство Адамс" ли?
Аз правя това,което съм си представяла..Искам у дома мир и уют..И не виждам нищо лошо в желанията си..Чудно ми е вие къде видяхте лошото..Сигурно не приличаме на типичното българско семейство ,в което мъжете са се напили от сутринта и на обяд вече са набили 3 пъти жените си?

# 131
Детето ми е голямо вече .Предпочита да чете, да се занимава с компютъра и "полудява " само когато има друго дете у дома..Естествено,че тогава се радвам на "беса" му..
А вие как си представяте семейното "огнище и крепост"?Един мъж който вдига скандали ,влачи жена си по пода за косата ,а децата си играят както в "Семейство Адамс" ли?
Аз правя това,което съм си представяла..Искам у дома мир и уют..И не виждам нищо лошо в желанията си..Чудно ми е вие къде видяхте лошото..Сигурно не приличаме на типичното българско семейство ,в което мъжете са се напили от сутринта и на обяд вече са набили 3 пъти жените си?
Начина по който описваш звучи зловещо .
Аз не познавам семейства, в които мъжът се напива от сутринта и млати жена си.
"Тихи игри" "полудява" " беса му"  ooooh!

# 132
Въпрос на стил и литературно усещане.Всеки се изразява по различен начин..Или пък някой пишем с различни думи от други....
А "полудява" е в кавички ,за да се сетите ,че почва едно пишене,гоненка от стая в стая ,скачане по легла и фотьойли,което аз приемам като нормално за дадения момент..и наричам това детски бяс( а той си е такъв де) Laughing

# 133
Абе на 9 години да скача по фотьоили и да пищи  newsm78
Мен ми стана смешно от факта, че си мислиш, че държиш мъжа си под контрол - не се жениш за него и живее на твоя територия...което е такава заблуда, че  ooooh!

# 134
Мила,аз не държа никой мъж под контрол.Без мъж се оправям прекрасно!Ако той иска - живее с мен ..Когато спре да му харесва е свободен...Не искам да държа никого под чехъл,вързан или каквито асоциации предизвикват у вас изказванията ми!Искам в дома си да се чувствам добре и си го правя !
И ДА!Скача и пищи когато се събере с по-малки деца у дома..И вече е почти на 10.(което ако ти светва лампата значи,че детето ми не е "сухарче",а си  е едно емоционално дете-даже повече о другите,но е свикнало със спокойствието у дома и общо взето е кротко дете)

Общи условия

Активация на акаунт