Модел или АНТИмодел е семейството на родителите ви за вас?

• 8 885
  • 167
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Антимодел за съжаление ,като родители също .
Точно в този момент ми се иска известно време да не ги виждам.
Свекъра и свекървата са чудесно семейство .

Все едно ,че аз съм го писала... Peace
Дай съвет,как да ги разкарам!
Може на някой да му прозвучи грубо,но ме докарват до лудост и ми се иска да ги зачертна от живота си... Cry

sisko77, трябва да им простиш, много е трудно, но само така можеш да се отървеш...

# 106
Разведени родители = антимодел Rolling Eyes

Знакът за равенство не е ли условен? Защото това би означавало, че и кофти родители, но без развод=модел?
Не мога да гласувам. Израснах без баща, но за сметка на това с много любов от страна на майка ми, баба и дядо. Те са ми семейството и определено чудесен модел за такова, макар и без татко.

А това наистина дава надежда!

# 107
Антимодел и като семейство, и като родители - слава Богу, че се разведоха! Минаха повече от 25 години, те дори не се поздравяват като се разминат на улицата  Crazy 
Останах с тати, а ме гледаше баба, Бог да я прости.

# 108
Знакът за равенството никак не е условен, защото не зная човек, на когото разведени родители да са му модел, независимо дали са били идеални поотделно - семейство - това значи двама възрастни на първо място  Peace
Но пък и не вадете веднага извода, че обратното също е вярно - тоест наличие на двама в семейството - значи модел. Това са различни неща.

# 109
  • Козлодуй
За мен самодел, 33 години брак, помагат ми много,е имам и забележки,ама са сравнително малко Simple Smile

# 110
  • София
Определно модел PeaceХора с доста чепати характери,но които винаги са се обичали и са били безупречни към мен мен и сестра ми.Мисля,че са класически пример за патриархално семейство,в което с мнението на майка ми баща ми винаги се е събразявал,но той определено е имал последната дума.Майка ми от своя страна винаги се е радвала,че има до себе си мъж във всеки един смисъл на думата.Има някой черти в характерите им,които обаче за нищо на света не искам да имам,но може би гена си казва думата Mr. Green
С мъжът ми нещата обаче са на другия полюс,може би затова никога не ме е разбирал как може всеки ден да се чуваме и отношенията ми с тях са му много далечни и чужди Tired

# 111
hahaha

viliko ,
приемам, разбирам. Изказах се така, защото напоследък чух няколко пъти :"Абе кво искаш, техните са разведени..."

# 112
Много ги обичам но за жалост са антимодел...не искам да коментирам даже защо...не са разведени  Peace

# 113
hahaha

viliko ,
приемам, разбирам. Изказах се така, защото напоследък чух няколко пъти :"Абе кво искаш, техните са разведени..."

Това към теб насочено или към друг?

# 114
За мен са абсолютния модел. Някак на подсъзнателно ниво, винаги съм търсила мъж, който са прилича на татко. Естественно, че татко не е перфектен, има си много трески за дялкане, но пък е перфектния съпруг за майка ми. Това е важно, да успееш да намериш човек, който е идеален за теб самия, не да е идеален по принцип /защото такива просто няма/.

А за себе си смятам, че към момента, моето семейство е дори по-добро от това на нашите. Обичам и уважавам безкрайно съпруга си, оценям всичко, което прави на нас, не се притеснявам да му призная,че е прав за някои неща, не се притеснявам да се извиня, ако нещо съм сбъркала... Съответно, в замяна получавам същото.

# 115
Защо на подсъзнателно - като напълно съзнателно го осъзнаваш?
Аз пък винаги съм търсела различното, непознатото ми е било по-интересно, неразбираемото - още повече.

# 116
Защо на подсъзнателно - като напълно съзнателно го осъзнаваш?

Защото го осъзнах по-късно, след като срещнах съпруга си.
Защото доста време ми трябваше да разбера, какво точно искам.

# 117
Антимодел. Категорично, за съжаление...Не се обичаха, караха се непрекъснато.
Но се страхувам, че има опасност да повторя модела... Sad

Не са разведени и понастоящем. Но това нищо не променя

# 118
АНТИМОДЕЛ И СЕ СРАМУВАМ ОТ ТОВА.....СВЕКЪР И СВЕКИ СА РАЗВЕДЕНИ.....МОГА ДА КАЖА ,чЕ СА МОДЕЛ,ЗАщОТО КОГАТО НЕщО НЕ ВЪРВИ, ПО-ДОБРЕ Е ДА СЕ ПРЕКЪСНЕ......А НЕ ДА СЕ МЪчАТ ВЗАИМНО....
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЪМ ГИ НАСЛЕДИЛА......

# 119
Антимодел - гнездо на оси(за жалост)..Вечно анализиращи  във вечен спор,критикуващи.,дребнави,материалисти..
У дома съм наложила строги закони(извлечени на база на тяхното семейство):
1.Вечен мир и тишина
2.За изгубено материално нещо не се прави проблем.
3.Задружност и поглед"отгоре"

Общи условия

Активация на акаунт