Модел или АНТИмодел е семейството на родителите ви за вас?

• 8 897
  • 167
  •   1
Отговори
# 75
Анти модел от всякъде
разведени са, а преди да с еразведат не живеех при тях, защото боледувах, та ме гледаха бабите...общо взето нямах контакт с тях  и така и не успяхме да имаме нормални отношения, семейна връзка и т.н.

# 76
Антимодел.Баща ми е алкохолик отвсякъде,в резултат има 2 инсулта.Имаше и скандали,и крясъци.От материални придобивки не съм лишавана,но съм се чувствала задушавана от истерии и заповеди.Не съм се чувствала обичана,а малтретирана.

# 77
  • София - Рим и обратно
И аз се учудвам, че за повечето съфорумки  семейството, в което са израсли е АНТИмодел. При мен не е така.
Ами не се чудете толкова много. Все едно да се чудиш защо ли има деца по домовете Rolling Eyes Радвайте се, че при вас не е било така и това е. Нищо чак толкова чудно няма.

# 78
Ооо антимодел.Все се карат и още и още,поне вече не се бият,баща ми като си пийне и все гледа с кого да се чепка  #2gunfire

# 79
Антимодел.

# 80
Разведени родители = антимодел Rolling Eyes

# 81
Имам прекрасни родители, които много обичам и които много се обичат! Моята племенница, когато беше на 7-8 годинки им подари Валентинка, защото според нейната детска главичка те заслужавали. Точно така се чувствах и аз като малка - обградена от обичта им един към друг и на тази към мен.

# 82
Разведени родители = антимодел Rolling Eyes
същата ситуация

# 83
по скоро модел.има разбира се неща които не съм приемала, но взаимоотношенията им винаги са били прекрасни.те не могат един без друг, обичат се(вече 40год.), подкрепят се,никога е нямало сем.скандали,пиянски истории.никой от тях никога не си е позволил да говори против другия пред мен и брат ми.добри хора, които живеят живота си достойно.като малка винаги съм си мислила, че един ден когато аз създам семейство искам то да е като това на майка и татко

# 84
Баща, който ни малтретира. Whistling
Бие майка,унижава я.
На мен крещи,обижда ме сякаш съм нищожество.
Определено АНТИ модел. Sad
Ще се радвам един ден да замина някъде надалеч ,където да забравя за семейството си. Искам да имам живот какъвто аз си го представям.Спокоен,безгрижен и без страх и притеснения.

# 85
Модел и то отвсякъде, те са най-страхотните родители и най-прекрасното семейство.

# 86
Хм..по-скоро "анти"..
И то, заради майка ми..Не познавам по-вечно недоволен (от всичко) човек от нея..
Истински се питам как баща ми я издържа вече 40 и кусур години.. Shocked newsm78

Онзи ден дори беше пак адски притеснен заради нея, щото си спомни как преди 35 г направила опит за самоубийство, заради нещо, което не направил както тя иска..
На всичкото отгоре е и манипулатор..
И все пак - са семейство и ще остареят заедно..И са страхотни, принципни хора..
Просто тя никога не подкрепяше баща ми, както и нас със сестрами.. ooooh!

# 87
Анти модел. Срещнали се и се взели без да мислят  ooooh!.
Семейството на мъжът ми е още по-анти модел  Tired. За съжаление, той като единствено дете, копира много от поведението на баща си и напоследък просто не се търпи. Ще трябва да се опитам, да му покажа, че не е съвсем нормално това поведение.

# 88
Антимодел за съжаление ,като родители също .
Точно в този момент ми се иска известно време да не ги виждам.
Свекъра и свекървата са чудесно семейство .

# 89
Антимодел за съжаление ,като родители също .
Точно в този момент ми се иска известно време да не ги виждам.
Свекъра и свекървата са чудесно семейство .

Все едно ,че аз съм го писала... Peace
Дай съвет,как да ги разкарам!
Може на някой да му прозвучи грубо,но ме докарват до лудост и ми се иска да ги зачертна от живота си... Cry

Общи условия

Активация на акаунт